Button geeft geen reactie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »
Daan Vee

Daan Vee

23/02/2018 10:52:37
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een formulier waarin je titels aan kunt maken.
Alleen gebeurt er niks als je op de knop NIEUWE TITEL drukt.
Waar kan dat door komen?

TITELS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
                        
                  
                                      <script>
                   $(document).ready(function() {
    var max_fields      = 20; //maximum input boxes allowed
    var wrapper         = $(".input_fields_wrap"); //Fields wrapper
    var add_button      = $(".add_field_button"); //Add button ID
    
    var x = 1; //initlal text box count
    $(add_button).click(function(e){ //on add input button click
        e.preventDefault();
        if(x < max_fields){ //max input box allowed
            x++; //text box increment
            
            $.post( "shared/updateTitles.php", { func: "getTitleID" }, function( data ) {
  console.log( data.titleID );
}, "json");        
        
            $(wrapper).append('<li class="drsubject" id="<?php echo $titleID; ?>"><table><tr><td style="padding-left: 5px;"><img src="layout/images/cursor.png"></td><td style="padding-left: 5px;"><input type="text" name="titelnaam[]" placeholder="Naam" class="form-control" style="width:200px;"></td><td style="padding-left: 5px;"><input type="text" name="titelfunctie[]" placeholder="Functie" class="form-control" style="width:200px;"></td><td style="padding-left: 5px;"><a href="#" class="remove_field"><i class="fa fa-trash"></i> &nbsp;Verwijder</a></td></tr></table></li>'); //add input box
            
    
            
        }
        
        
    });
    

    $(wrapper).on("click",".remove_field", function(e){ //user click on remove text
        e.preventDefault(); $(this).parents('li').remove(); x--;
    })
});
</script>

Hieronder kun je titels aanmaken en invullen.<br>
Wil je alleen de naam van iemand in beeld weergeven, laat dan de functie leeg.<br>
Titels voor items kun je inmonteren.<br><br>


 <button  class="add_field_button"><i class="fa fa-user"></i> &nbsp;NIEUWE TITEL</button><br><br>

                  <?php


                  echo "<div id=\"response\" style=\"display: none;\"> </div>";
                  echo "<div id=\"list\"><ul class=\"input_fields_wrap\">";

                $querytitels  = "SELECT * FROM titels WHERE itemID = '".$itemID."' ORDER BY volgorde ASC";
                
                $resulttitels = mysqli_query($conn, $querytitels);
                $count_query_titels = mysqli_num_rows($resulttitels);
                
                if($count_query_titels == "0"){
                
                }

                else{


        
        
                while($titellist = mysqli_fetch_array($resulttitels, MYSQLI_ASSOC))
                {

                    
                $titelID = stripslashes($titellist['titelID']);
                $naam = stripslashes($titellist['naam']);
                $functie = stripslashes($titellist['functie']);
                $volgorde = stripslashes($titellist['volgorde']);
    
    
                  echo "<li class=\"drsubject\" id=\"arrayorder_$titelID\"><table><tr><td style=\"padding-left: 5px;\"><img src=\"layout/images/cursor.png\"></td><td style=\"padding-left: 5px;\"><input id=\"arrayorder_$titelID\" type=\"text\" name=\"titelnaam[]\" value=\"$naam\" placeholder=\"Naam\" class=\"form-control\" style=\"width:200px;\"></td><td style=\"padding-left: 5px;\"><input type=\"text\" name=\"titelfunctie[]\" value=\"$functie\" placeholder=\"Functie\" class=\"form-control\" style=\"width:200px;\"></td><td style=\"padding-left: 5px;\"><a href=\"#\" class=\"remove_field\"><i class=\"fa fa-trash\"></i> &nbsp;Verwijder</a></td></tr></table></li>";
                }

                echo "</ul>";
                }


                        
?>

</div>


UPDATE_TITELS.PHP (database connectie werkt)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
include("includes/globals.php");

$array    = $_POST['arrayorder'];

if ($_POST['update'] == "update"){
    
    $count = 1;
    foreach ($array as $idval) {
    
    $search_titel = mysqli_query($conn, "SELECT * FROM titels WHERE titelID = " . $idval."");
    $count_titel = mysqli_num_rows($search_titel);

        if($count_titel != "0"){
        $add_title = mysqli_query($conn, "INSERT INTO titels (naam, functie, volgorde, draaiboekID, itemID, userID) VALUES ('NaamTEST123', 'functie', '0', '15', '158', '25')") or die('Fout, titel is niet ingevoegd');
        }

    
    
        $query = "UPDATE titels SET volgorde = " . $count . " WHERE titelID = " . $idval;
        mysqli_query($conn, $query) or die('Fout, volgorde is niet aangepast');
        $count ++;    
    }

    echo "De volgorde van de titels is opgeslagen.";
}


if ($_POST['titleID']){
    
$add_title = mysqli_query($conn, "INSERT INTO titels (naam, functie, volgorde, draaiboekID, itemID, userID) VALUES ('DEZEDAN', 'functie', '0', '15', '158', '25')") or die('Fout, titel is niet ingevoegd');

$titleID = "5";

}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 23:28:05
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2018 13:15:17
Quote Anchor link
Welkt het wel als je het droog uitvoert, en dus je PHP-script aaanroept?
 
Jan te Pas

Jan te Pas

23/02/2018 14:13:27
Quote Anchor link
Een button in een formulier reageert eigenlijk alleen als Submit. Als je type=“button” bij de button opneemt, dan kun je meer zaken per click regelen.
 
Daan Vee

Daan Vee

23/02/2018 15:14:35
Quote Anchor link
Ik heb het probleem opgelost.
Alleen zit nog met een ding: mijn update_titels.php-pagina geeft een variable $newTitleID = $conn->lastInsertId(); terug.
Hoe kan ik die op de index weergeven?
Als ik: alert( "Data Loaded: " + data ); opvraag, zit die variable daarin.

De var moet uiteindelijk als titleID hierin komen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$(wrapper).append('<li class="drsubject" id="titelID"><table><tr><td style="padding-left: 5px;"><img src="layout/images/cursor.png"></td><td style="padding-left: 5px;"><input type="text" name="titelnaam[]" placeholder="Naam" class="form-control" style="width:200px;"></td><td style="padding-left: 5px;"><input type="text" name="titelfunctie[]" placeholder="Functie" class="form-control" style="width:200px;"></td><td style="padding-left: 5px;"><a href="#" class="remove_field"><i class="fa fa-trash"></i> &nbsp;Verwijder</a></td></tr></table></li>'); //add in
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.