Cannot modify header information

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »
Hans Versteegen

Hans Versteegen

12/10/2005 14:36:00
Quote Anchor link
Hallo,

bij deze wat hopelijk is mijn laatste probleem:
Het onderstaande script zorgt ervoor dat er gecheckt worden of de verplichte velden zijn ingevuld en zo ja dat deze dan worden geschreven naar het tekstbestand wat bij het eerste formulier al is aangemaakt.
Als alle vragen netjes zijn ingevuld werkt het.
Alleen als er een vraag niet is ingevuld krijg ik de volgende foutmelding:
Vraag 2 is niet beantwoord.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****.nlnl/www/html/formmail5.php:14) in /home/*****.nl/www/html/formmail5.php on line 92.
Als ik het moet interpreteren zou ik zeggen dat die laatste verwijzing niet tegelijkertijd mag met de foutmelding dat niet alle velden zijn ingevuld.
Maar hoe krijg ik deze fout eruit.

Hieronder dus het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
<?
//variabelen definieren
$adm1 = $_POST["adm1"];
$adm2 = $_POST["adm2"];
$adm3 = $_POST["adm3"];
$adm4 = $_POST["adm4"];
$adm5 = $_POST["adm5"];
$adm6 = $_POST["adm6"];

if ($_POST["adm1"] == "" ) {
echo "Vraag 1 is niet beantwoord.";
}

elseif ($_POST["adm2"] == "" ) {
echo "Vraag 2 is niet beantwoord.";
}

elseif ($_POST["adm3"] == "" ) {
echo "Vraag 3 is niet beantwoord.";
}

elseif ($_POST["adm4"] == "" ) {
echo "Vraag 4 is niet beantwoord.";
}

elseif ($_POST["adm5"] == "" ) {
echo "Vraag 5 is niet beantwoord.";
}

else{
}

// is er op verzenden geklikt?
if (isset ($_POST['verzenden2'])) {
    $adm1 = $_POST["adm1"];
$adm2 = $_POST["adm2"];
$adm3 = $_POST["adm3"];
$adm4 = $_POST["adm4"];
$adm5 = $_POST["adm5"];
$adm6 = $_POST["adm6"];

    }


$client_ip = ( !empty($_admVER['REMOTE_ADDR']) ) ? $_admVER['REMOTE_ADDR'] : ( ( !empty($_ENV['REMOTE_ADDR']) ) ? $_ENV['REMOTE_ADDR'] : getenv('REMOTE_ADDR') );

// schrijf de volgende tekst in het bestand
$invoegen = "adm1: $_POST[adm1]; adm2: $_POST[adm2]; adm3: $_POST[adm3]; adm4: $_POST[adm4]; adm5: $_POST[adm5]; adm6: $_POST[adm6];\n";  

// open het bestand
$fopen = fopen($client_ip.".txt", "a");
// schrijf '$invoegen' in het bestand
fwrite($fopen, $invoegen);
// sluit het bestand
fclose($fopen);

$sPath = $_SERVER['DOCUMENT'] .($client_ip.".txt");

if( !ini_get('allow_url_fopen') )
{

    if( !@ini_set('allow_url_fopen', '1') )
    {

        die('"allow_url_fopen" kon niet op 1 wordt geset!');
    }
}


if( file_exists($sPath) )
{

    if( function_exists('file_get_contents') )
    {

        $sContent = file_get_contents($sPath);
    }

    else
    {
        die('Je PHP is bejaard (< 4.3.0)');
    }
}

else
{
    die("$sPath does not exist");
}




mail("[email protected]", "$client_ip; REACTIE ENQUETE", "
$sContent
EINDE MAIL!
"
);

// open het bestand
$fopen = fopen($client_ip.".txt", "a");
// schrijf '$invoegen' in het bestand
unlink($client_ip.".txt");
// sluit het bestand
fclose($fopen);
 
// mail verstuurd?
if (mail ($to, $subj, stripslashes ($msg), $headers)) {
  header("Location: bedankt.php");  }

?>


Graag nog een reactie; als dit punt opgelost is heb ik eindelijk mijn enquete formulier af. :D

Hans.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 20:12:40
 
Eris -

Eris -

12/10/2005 15:12:00
Quote Anchor link
if( !ini_get('allow_url_fopen') )
{
if( !@ini_set('allow_url_fopen', '1') )
{
die('"allow_url_fopen" kon niet op 1 wordt geset!');
}

Moet voor aan :)
 

12/10/2005 15:18:00
Quote Anchor link
Lees ook [faq]1[/faq]
 
Martijn B

Martijn B

12/10/2005 15:26:00
Quote Anchor link
Je roept de mail functie aan terwijl je al een echo hebt gedaan. De echo verstuurd headers en de mail functie doet dat ook, dit kan niet.

Je moet er dus voorzorgen dan de mail functie niet wordt aangeroepen als een veld niet is ingevuld.
Gewijzigd op 12/10/2005 15:26:00 door Martijn B
 
Eris -

Eris -

12/10/2005 17:24:00
Quote Anchor link
:|
Dat kan gewoon hoor :)
 
- SanThe -

- SanThe -

12/10/2005 19:12:00
Quote Anchor link
Ik vind dit wel leuk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if( function_exists('file_get_contents') )
    {

        $sContent = file_get_contents($sPath);
    }

    else
    {
        die('Je PHP is bejaard (< 4.3.0)');
    }

?>


PHP is serverside dus als je die melding krijgt is jouw PHP bejaard.......:-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.