Captcha, hulp gevraagd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »
Mark

Mark

06/10/2006 22:05:00
Quote Anchor link
beste,

Ik zoek een goede captcha die je makkelijk op een (bestaand) gastenboek kunt plaatsen.

ik had de volgende captcha in mijn hoofd:
http://www.joriso.nl/verhaaltjes-webdevelopment-captcha-2.html

nou doet deze het,

Alleen wil ik hem in mijn gastenboek plaatsen.
Het probleem is dat het mij niet lukt dat de capatcha controleert of de code juist is en dan het bericht plaatst.

Hij gaat of controleren of de code juist is.
Of hij plaatst alleen het bericht.

Weet iemand hier iets over ?

Mijn gastenboek: http://www.brand112.nl/gastenboek%20lezen.html

Mijn stukje php waar hij in moet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
<?
include("../ip ban/inc_bancheck.php");
?>
  



<font size=-1 face="Verdana">

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>Brand112.nl</title>

<script type="text/javascript">
// ADDTEXT
function addtext(veld,text)
{
document.gastenboek.elements[veld].value += " "+text+" ";
document.gastenboek.elements[veld].focus();
}
</script>

</head>

<BODY BGCOLOR="#E1D973" TEXT="#080000">
<b><i>
<h5>Laat eens iets van je horen ... schrijf ook iets in ons gastenboek ...</h5>
<p>Als je geen bericht wilt schrijven
<a target="_top" href="../gastenboek%20lezen.html">klik dan hier om terug
te gaan naar het gastenboek</a></p>
</i></b>


<p>&nbsp;</p>
<p><strong>Schrijven</strong></p>

<form method="POST" name="gastenboek" form method="POST" action="voegtoe.php">

<div align="center">
<center>
<table border="0" cellpadding="2" width="100%">
<tr>
<td width="19%"><font size=-1 face="Verdana">Naam:*</td>
<td width="81%"><input type="text" name="naam" size="30"></td>
</tr>
<tr>
<td width="19%"><font size=-1 face="Verdana">E-mail:</td>
<td width="81%"><input type="text" name="email" size="30"></td>
</tr>
<tr>
<td width="19%"><font size=-1 face="Verdana">Website:</td>
<td width="81%"><input type="text" name="website" size="30" value="http://"></td>
</tr>
<tr>
<td width="19%" valign="top"><font size=-1 face="Verdana">Jouw bericht:*</td>
<td width="81%">


<a href="javascript:addtext('bericht',' ')"><img src="img/UBB/Bold.gif" alt ="vetgedrukte tekst" border="0"></a>
<a href="javascript:addtext('bericht',' ')"><img src="img/UBB/Italic.gif" alt ="schuine tekst" border="0"></a>
<a href="javascript:addtext('bericht',' ')"><img src="img/UBB/Underlined.gif" alt="onderstreepte tekst" border="0"></a><br>

<textarea rows="4" name="bericht" cols="40" class="tekstvak"></textarea><br>

<a href="javascript:addtext('bericht',':)')"><img src="img/smile/lach.gif" alt="smilie" border="0"></a>
<a href="javascript:addtext('bericht',':oeps:')"><img src="img/smile/groen.gif" alt="smilie" border="0"></a>
<a href="javascript:addtext('bericht',':applaus:')"><img src="img/smile/klap.gif" alt="smilie" border="0"></a>
<a href="javascript:addtext('bericht',':(')"><img src="img/smile/boos.gif" alt="smilie" border="0"></a>
<a href="javascript:addtext('bericht',':stom van me:')"><img src="img/smile/stom.gif" alt="smilie" border="0"></a>
<a href="javascript:addtext('bericht',':ik schaam me:')"><img src="img/smile/schaam.gif" alt="smilie" border="0"></a>
<a href="javascript:addtext('bericht',':hihi:')"><img src="img/smile/hihi.gif" alt="smilie" border="0"></a>
<a href="javascript:addtext('bericht',':knipoog:')"><img src="img/smile/knipoog.gif" alt="smilie" border="0"></a>

</td>
</tr>
<tr>
<td width="19%"></td>
<td width="81%">


<form method="post" action="../captcha/write.php">
<input class="input" type="text" name="norobot">
<img src="../captcha/captcha.php"><input type="submit" value="Toevoegen">

</form>


<input type="submit" value="Verzenden" name="B1" class="knop">
<input type="reset" value="Invoer wissen" name="B2" class="knop"></td>
</tr>
</table>
</center>
</div>
</form>


  
1
2
3
4
5
6
7
8
 <?php
$logfile
= fopen("log.txt", "a");
    fputs($logfile, date("d-m-Y, H:i:s", time()) . ", " .
$_SERVER[REMOTE_ADDR] .  ", " . $_SERVER[REQUEST_METHOD] . ", " . $_SERVER[PHP_SELF] . ", " .
$_SERVER[HTTP_USER_AGENT] . ", " . $_SERVER[HTTP_REFERER] . "
"
);
fclose($logfile);
?>
  




</body>
</html>


Ik hoop dat iemand mij kan helpen.
Mvg mark

Mod-edit: Titel aangepast.. Let er volgende keer op aub.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 00:24:06
 
PHP Newbie

PHP Newbie

06/10/2006 22:10:00
Quote Anchor link
nou voeg even en toe, en zoek even op de site, ik heb laatst nog een leuke gepost, voorbeeldje is hier te zien
 
Mark

Mark

07/10/2006 01:05:00
Quote Anchor link
@ php newbie ik vind die van jou onduidelijk en moeilijk te lezen. groeten mark
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

25/12/2006 13:08:00
Quote Anchor link
kijk hier is:http://www.phphulp.nl/php/scripts/8/842/
 
PHP Newbie

PHP Newbie

25/12/2006 13:15:00
Quote Anchor link
Maar die van mij is niet door bots te lezen, en je kunt d.m.v. 1 muisklik het plaatje vernieuwen.

Die MaDHouSe geeft is gemakkelijk door een bot te lezen. Het weert wel een hoop bots af, maar hij is makkelijk leesbaar.
 
Thijs X

Thijs X

25/12/2006 13:50:00
Quote Anchor link
Zelf maak ik gebruik van deze: http://www.inekespork.nl/img.php

Als je behoefte hebt aan dit script moet je het maar even zeggen.

Edit:
Ik had je post nog even gelezen, en je moet natuurlijk wel .php gebruiken ipv .html (http://www.brand112.nl/gastenboek%20lezen.html). Ook moet je hosting PHP wel ondersteunen maar ik neem aan dat die dat wel doet.

Edit2:
Laatma had niet gezien dat je gebruik had gemaakt van iframes.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs X
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.