Carousel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »
Nawien Nawien

Nawien Nawien

16/03/2011 16:39:43
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een carousel op mijn website op 1 pagina werkt het maar op de andere pagina werkt hij niet en daar krijg ik de foutmelding jQuery("#mycarousel").jcarousel is not a function

dat komt uit dit stukje script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
jQuery(document).ready(function() {
    jQuery('#mycarousel').jcarousel({
    visible: 1,
    scroll: 1

    });
});


Zou iemand mij aub kunnen helpen ik probeer al een week dit probleem op telossen
Gewijzigd op 16/03/2011 16:40:41 door Nawien Nawien
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:20:45
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

16/03/2011 16:43:25
Quote Anchor link
Laad je het javascript bestand wel goed in, op die 2e pagina?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

16/03/2011 16:47:41
Quote Anchor link
zo te zien is jcarousel een plugin, dan moet je op die pagina ook het js bestand van die plugin oproepen
 
Nawien Nawien

Nawien Nawien

16/03/2011 16:48:46
Quote Anchor link
Joris van Rijn op 16/03/2011 16:43:25:
Laad je het javascript bestand wel goed in, op die 2e pagina?


ja dat weet ik juist niet ik ben een noob met javascript maar ik zal wel alles geven wat ermee te maken heeft
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<script language="javascript" type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/search.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/javascript.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/jquery-1.2.3.pack.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/jquery-1.3.1.min.js"></script>

<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/jquery.jcarousel.pack.js"></script>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<script>


jQuery(document).ready(function() {
                                
    jQuery('#mycarousel').jcarousel({
    visible: 1,
    scroll: 1,

    });
});

</script>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
   <div style=" margin-left: 460px; margin-top: -109px;  "id="scroll">

        <!--////////////////////////////////////////////////// Slider klein //////////////////////////////////////////////////-->

        <div id="wrap" style="margin-right:0 auto;">

        <div id="leftline"></div>
        <div id="rightline"></div>

          <ul id="mycarousel" class="jcarousel-skin-tango">
          
            <li style="display:inline-block;"><table style="margin:0px; padding:0px;"><tr><td class="bottomtext"><span class="oranje">Van idee tot product &bull;</span>  Drukkerij Teeuwen <span class="oranje">&bull;</span>  Schinkelse Baan 15 <span class="oranje">&bull;</span> 2908 LE Capelle aan den IJssel <span class="oranje"></span> Telefoon 010 - 458 15 11 <span class="oranje"></span> Telefax 010 - 458 15 20<br />

[email protected] <span class="oranje">&bull;</span> www.drukkerij-teeuwen.nl <span class="oranje">&bull;</span> Openingstijden : maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.30 uur / vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur</td></tr></table></li>

          
            <li style="display:inline-block;"><table style="margin:0px; padding:0px;"><tr><td class="bottomtext"><span class="oranje">Van idee tot product </span>  Drukkerij Teeuwen <span class="oranje"></span>  Schinkelse Baan 15 <span class="oranje"></span> 2908 LE Capelle aan den IJssel <span class="oranje"></span> Telefoon 010 - 458 15 11 <span class="oranje"></span> Telefax 010 - 458 15 20<br />

[email protected] <span class="oranje"></span> www.drukkerij-teeuwen.nl <span class="oranje"></span> Openingstijden : maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.30 uur / vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur</td></tr></table></li>

                    </ul>

      </div>

        <!--////////////////////////////////////////////////// Slider klein //////////////////////////////////////////////////-->

  </div>


op deze volgorde staat hij in mijn pagina

Toevoeging op 16/03/2011 16:51:35:

Vincent Huisman op 16/03/2011 16:47:41:
zo te zien is jcarousel een plugin, dan moet je op die pagina ook het js bestand van die plugin oproepen


he maar op de andere pagina gebruik ik precies dezelfde scripts die ik hieronder heb gepost en daar werkt het maar op deze pagina kan hij die function niet vinden.

Toevoeging op 16/03/2011 17:02:24:

ik ben nu wel al een stukje verder onder de code van de carousel heb ik nog meer javascript code staan en dat werkt niet samen op de een of andere manier want als ik de carousel javascript eronder zet werkt me carousel wel maar de andere javascript weer niet hoe kan ik die oplossen?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/03/2011 17:05:10
Quote Anchor link
jQuery(document).ready(function() {

Werkt dat ook? Wat men traditioneel doet, is
$(document).ready(function() {

Dito voor de andere plaatsen waar je die jQuery( schrijft.


Ik zie trouwens ook een parse error
.jcarousel({
visible: 1,
scroll: 1,
});

Die laatste komma mag niet. In php mag je wel een trailing komma gebruiken bij arrays
bv. $a = array('foo', 'bar', 'hello', );

In javascript mag dat niet.
 
Nawien Nawien

Nawien Nawien

16/03/2011 17:10:38
Quote Anchor link
Kris Peeters op 16/03/2011 17:05:10:
jQuery(document).ready(function() {

Werkt dat ook? Wat men traditioneel doet, is
$(document).ready(function() {

Dito voor de andere plaatsen waar je die jQuery( schrijft.


Ik zie trouwens ook een parse error
.jcarousel({
visible: 1,
scroll: 1,
});

Die laatste komma mag niet. In php mag je wel een trailing komma gebruiken bij arrays
bv. $a = array('foo', 'bar', 'hello', );

In javascript mag dat niet.


Nope
$(document).ready(function() {
werkt ook niet hij gaat gewoon niet samen met de javascript code die eronder staat op de een of ander manier dat comatje heb ik trouwens weggehaald ;)


Toevoeging op 17/03/2011 09:01:38:

Maar hoe kan het dan dat die 2 scripts niet met elkaar kunnen werken?
ik stuur hierbij gelijk de hele code.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="ltr">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"/>
<title>Plupload - Queue widget example</title>
<!-- Load Queue widget CSS and jQuery -->
<link rel="stylesheet" href="css/jquery-ui.css" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="css/jquery.ui.plupload.css" type="text/css" />
        
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://drukkerijteeuwen.nl/templates/corporatemenu/css/menu.css" />

<link href="http://drukkerijteeuwen.nl/css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />        
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://drukkerijteeuwen.nl/css/skin.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://drukkerijteeuwen.nl/css/jquery.jcarousel.css" />
<link href="http://drukkerijteeuwen.nl/css/style_carucel.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<script type="text/javascript" language="javascript">
function clearText(field){
    if (field.defaultValue == field.value) field.value = '';
    else if (field.value == '') field.value = field.defaultValue;

}
</script>


<script language="javascript" type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/search.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/javascript.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/jquery-1.2.3.pack.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/jquery-1.3.1.min.js"></script>

<script type="text/javascript" src="http://drukkerijteeuwen.nl/script/jquery.jcarousel.pack.js"></script>

<script>


jQuery(document).ready(function() {
    jQuery('#mycarousel').jcarousel({
    visible: 1,
    scroll: 1

    });
});

</script>



<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.4/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.8.9/jquery-ui.min.js" type="text/javascript"></script>

<!-- Thirdparty intialization scripts, needed for the Google Gears and BrowserPlus runtimes -->

<script type="text/javascript" src="../js/gears_init.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://bp.yahooapis.com/2.4.21/browserplus-min.js"></script>

<script type="text/javascript" src="../js/plupload.full.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="../js/jquery.ui.plupload.min.js"></script>
<!--<script type="text/javascript" src="http://getfirebug.com/releases/lite/1.2/firebug-lite-compressed.js"></script>-->


<script type="text/javascript">

// Convert divs to queue widgets when the DOM is ready
$(function() {
    $("#uploader").plupload({
        // General settings
        runtimes : 'flash,html5,browserplus,silverlight,gears,html4',
        url : 'upload.php',
        max_file_size : '1000mb',
        max_file_count: 20, // user can add no more then 20 files at a time
        chunk_size : '1mb',
        unique_names : false,
        multiple_queues : true,

        // Resize images on clientside if we can
        resize : {width : 320, height : 240, quality : 90},
        
        // Rename files by clicking on their titles
        rename: false,
        
        
        // Sort files
        sortable: true,
        
        

        // Specify what files to browse for
        filters : [
            {title : "Image files", extensions : "jpg,gif,png"},
            {title : "Zip files", extensions : "zip,avi"}
        ],

        // Flash settings
        flash_swf_url : '../js/plupload.flash.swf',

        // Silverlight settings
        silverlight_xap_url : '../js/plupload.silverlight.xap',
        
        preinit : {
           UploadFile: function(up, file) {
              
                var klant = $("#klant").val();
                
               // You can override settings before the file is uploaded
                up.settings.url = 'upload.php?klant=' + klant;
                // up.settings.multipart_params = {param1 : 'value1', param2 : 'value2'};
            }
        }
        
        

    });

    // Client side form validation
    $('form').submit(function(e) {
        var uploader = $('#uploader').plupload('getUploader');

        // Validate number of uploaded files
        if (uploader.total.uploaded == 0) {
            // Files in queue upload them first
            if (uploader.files.length > 0) {
                // When all files are uploaded submit form
                uploader.bind('UploadProgress', function() {
                    if (uploader.total.uploaded == uploader.files.length)
                        $('form').submit();
                });

                uploader.start();
            } else
                alert('You must at least upload one file.');

            e.preventDefault();
        }
    });

});

function mkdir (klant)
{
    
$.ajax({
   type: "POST",
   url: "some.php",
   data: "name=" + klant,
   success: function(msg){
     alert( msg );
     $("#klant").val(klant);
   },
   error : function() { alert("error");
   }
 });    
    
}
</script>



</head>
<body>
<div style="background-color: white;" id="container">

  <div id="menu">
    <table style="width:984px; height:40px; float:left;border:0px; font-size:11px; font-weight:bold; background-color:none; position:relative; z-index:300;" cellspacing="0" cellpadding="0"><form><td height="27" width="140.5" align="center" class="menuKnop" valign="middle" style="text-align:center; padding-top:13px; position:relative; width:118; border-right: #CCC 1px double;" onclick="location.href='http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/'"><a  href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/">Teeuwen</a></td><td height="27" width="140.5" align="center" class="menuKnop" valign="middle" style="text-align:center; padding-top:13px; position:relative; width:118; border-right: #CCC 1px double;" onclick="location.href='http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/30/reclamebureau.html'"><a  href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/30/reclamebureau.html">Reclamebureau</a></td><td height="27" width="140.5" align="center" class="menuKnop" valign="middle" style="text-align:center; padding-top:13px; position:relative; width:118; border-right: #CCC 1px double;" onclick="location.href='http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/934/webdesign.html'"><a  href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/934/webdesign.html">Webdesign</a></td><td height="27" width="140.5" align="center" class="menuKnop" valign="middle" style="text-align:center; padding-top:13px; position:relative; width:118; border-right: #CCC 1px double;" onclick="location.href='http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/14/drukwerk.html'"><a  href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/14/drukwerk.html">Drukwerk</a></td><td height="27" width="140.5" align="center" class="menuKnop" valign="middle" style="text-align:center; padding-top:13px; position:relative; width:118; border-right: #CCC 1px double;" onclick="location.href='http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/51/kopieren.html'"><a  href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/51/kopieren.html">Kopieren</a></td><td height="27" width="140.5" align="center" class="menuKnop" valign="middle" style="text-align:center; padding-top:13px; position:relative; width:118; border-right: #CCC 1px double;" onclick="location.href='http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/27/grootformaat.html'"><a  href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/27/grootformaat.html">Grootformaat</a></td><td height="27" width="140.5" align="center" class="menuKnop" valign="middle" style="text-align:center; padding-top:13px; position:relative; width:118; border-right: #CCC 1px double;" onclick="location.href='http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/28/buitenreclame.html'"><a  href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/28/buitenreclame.html">Buitenreclame</a></td><td align="center" valign="middle" id="search" style="width:160px; height:27px;"><input id="zoeken" type="text" name="zoek" style="width:110px;margin-top:11px; margin-left:33px;" onkeypress="return handleEnter(this, event);" onfocus="searchscript(form.zoek.value);" onkeyup="show('searchbox');searchscript(form.zoek.value);" /><div id="searchbox"></div></td></tr></table>
    </div>
          <div style="background-color: #F6F6F6;" id="submenu" >


            <div id="pagename">Teeuwen</div>

            <div id="innersubmenu">

            
                        <div class="subLink" id="menucontainer">
                        <a style="padding-left: 10px;" class="cat link_0 " href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/64/mvo.html">MVO</a>
                                <a style="padding-left: 10px;" class="cat link_0 spacer" href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/65/sinds-1931.html">Sinds 1931</a>
                                <a style="padding-left: 10px;" class="cat link_0 spacer" href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/1041/van-idee-tot-product.html">Van idee tot product</a>
                                <a style="padding-left: 10px;" class="cat link_0 spacer" href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/1042/onze-vak-mensen.html">Onze vak mensen</a>
                                <a style="padding-left: 10px;" class="cat link_0 spacer" href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/1043/vacatures.html">Vacatures</a>
                                <a style="padding-left: 10px;" class="cat link_0 spacer" href="http://drukkerijteeuwen.iteeuwen.nl/page/1044/contact.html">Contact</a>
                            </div>

                    <!-- <a class="sublink" href="subpagina.php?ID_sub=134&pagina=69">
                    MVO                    </a>

                
                    <a class="sublink" href="subpagina.php?ID_sub=137&pagina=69">
                    Sinds 1931                    </a>

                
                    <a class="sublink" href="subpagina.php?ID_sub=138&pagina=69">

                    Van idee tot product                    </a>

                
                    <a class="sublink" href="subpagina.php?ID_sub=139&pagina=69">
                    Onze vak mensen                    </a>

                
                    <a class="sublink" href="subpagina.php?ID_sub=287&pagina=69">
                    Vacatures                    </a>

                

                    <a class="sublink" href="offerte.php?pagina=69&from=index.php" id="offerte">Contact</a> -->

            
            
            </div>
<br />
<br />
<br /><div style="margin: 0 auto; width: 450px;">
    <div style="position: absolute; z-index: 1; margin-left: -50px; margin-top: 80px; ">
<div style="background-color: #E0EEEE; height: 234px; width: 645px; margin-top: -69px; margin-left:-218px; ">

  <div style="margin: 0 auto; width: 450px;">
    <div style="position: absolute; z-index: 1; margin-top: 20px; ">
 
  <label>
    <input type="text" name="klantnaam;" onchange="mkdir(this.value);" onFocus="clearText(this);" onBlur="clearText(this);" id="klantnaam;" value="klantnaam" style="width: 350px;   margin-left: 150px; margin-top:80px; color: #E0EEEE; "/>
  </label>
</p>
    </div>
</div>



    <form  method="post" action="upload.php">

<input type="hidden" name="klant" value="" id="klant" />

  <div id="uploader">
        <p>You browser doesn't have Flash, Silverlight, Gears, BrowserPlus or HTML5 support.</p>
    </div>
</form>


</form>
</div></div>
    </div>

 
</div>
</div></div>
  
   <div style="height: 234px; float:right; margin-right: 460px; margin-top: -598px; cursor: pointer" onclick="document.location.href='/templates/corporatemenu/plupload/download.php'"><br />
<img id="img1" alt="" title="" src="/dynamic/media/1/images/downloadknopoverlay.png" onmouseover="mouseOverImage()" onmouseout="mouseOutImage()" style="border: medium none"height="234"  width="340" /></div>
<div style="height: 234px; float:right; margin-right: 460px; margin-top: -343px; cursor: pointer" onclick="document.location.href='/templates/corporatemenu/plupload/examples/jquery_ui_widget.php'"><img id="img2" alt="" title="" src="/dynamic/media/1/images/uploadknopoverlay.png" onmouseover="mouseOverImage2()" onmouseout="mouseOutImage2()" style="border: medium none" height="234" width="340" /></div>  <script language="javascript" type="text/javascript">
    function mouseOverImage()
    {
        document.getElementById("img1").src = "/dynamic/media/1/images/downloadknop.png";
    }
 
    function mouseOutImage()
    {
        document.getElementById("img1").src = "/dynamic/media/1/images/downloadknopoverlay.png";
    }
</script>  

<script language="javascript" type="text/javascript">
    function mouseOverImage2()
    {
        document.getElementById("img2").src = "/dynamic/media/1/images/uploadknop.png";
    }
 
    function mouseOutImage2()
    {
        document.getElementById("img2").src = "/dynamic/media/1/images/uploadknopoverlay.png";
    }
</script>
   <div style=" margin-left: 460px; margin-top: -109px;  "id="scroll">

        <!--////////////////////////////////////////////////// Slider klein //////////////////////////////////////////////////-->

        <div id="wrap" style="margin-right:0 auto;">

        <div id="leftline"></div>
        <div id="rightline"></div>

          <ul id="mycarousel" class="jcarousel-skin-tango">
          
            <li style="display:inline-block;"><table style="margin:0px; padding:0px;"><tr><td class="bottomtext"><span class="oranje">Van idee tot product &bull;</span>  Drukkerij Teeuwen <span class="oranje">&bull;</span>  Schinkelse Baan 15 <span class="oranje">&bull;</span> 2908 LE Capelle aan den IJssel <span class="oranje"></span> Telefoon 010 - 458 15 11 <span class="oranje"></span> Telefax 010 - 458 15 20<br />

[email protected] <span class="oranje">&bull;</span> www.drukkerij-teeuwen.nl <span class="oranje">&bull;</span> Openingstijden : maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.30 uur / vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur</td></tr></table></li>

          
            <li style="display:inline-block;"><table style="margin:0px; padding:0px;"><tr><td class="bottomtext"><span class="oranje">Van idee tot product </span>  Drukkerij Teeuwen <span class="oranje"></span>  Schinkelse Baan 15 <span class="oranje"></span> 2908 LE Capelle aan den IJssel <span class="oranje"></span> Telefoon 010 - 458 15 11 <span class="oranje"></span> Telefax 010 - 458 15 20<br />

[email protected] <span class="oranje"></span> www.drukkerij-teeuwen.nl <span class="oranje"></span> Openingstijden : maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.30 uur / vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur</td></tr></table></li>

                    </ul>

      </div>

        <!--////////////////////////////////////////////////// Slider klein //////////////////////////////////////////////////-->

  </div>




</body>
</html>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.