Checkbox formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »
Martijn L

Martijn L

29/08/2011 20:29:44
Quote Anchor link
Ik heb een checkbox formulier waarin een aantal objecten staan die worden geselecteerd uit de database. Als ik op submit druk wil ik dat die de waardes van de objecten bij elkaar optel. Deze staan niet vermeld in het formulier. Wat ik er dus bij wil hebben is een optie die de waardes van het voertuig uit de database halen bij elkaar optelt, en dan als het persoon genoeg geld heeft repareert.
Heeft dit persoon geld te weinig dan wil een foutmelding krijgen kan iemand mij ermee helpen?

Het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
<?php
        if(isset($_POST['repair'])){
            $aDoor = $_POST['id'];
            if(empty($aDoor)){
                echo'
                    <tr>
                        <td class="mainTxt" colspan="8">
                            Je hebt geen voertuigen geselecteerd.
                        </td>
                    </tr>
                '
;
            }

            else{
                
                    $N = count($aDoor);
                for($i=0; $i < $N; $i++){
                    $test = mysql_query("SELECT * FROM `voertuigen` WHERE `owner`='$data->username' AND `ID`='$aDoor[$i]' AND `game`='$game'");
                    $testing = mysql_fetch_object($test);
                    mysql_query("UPDATE `leden` SET `cash`=`cash`-'$prijs' WHERE `username`='$data->username' AND `game`='$game'");
                    mysql_query("DELETE FROM `voertuigen` WHERE `game`='$game' AND `ID`='$aDoor[$i]'");
                }

                echo'
                    <tr>
                        <td class="mainTxt" colspan="8">
                            Je hebt '
.$N.' voertuigen gerepareerd!
                        </td>
                    </tr>
                '
;
            }
        }


            $voertuig    = mysql_query("SELECT * FROM `voertuigen` WHERE `game`='$game' AND `soort`='auto' AND `owner`='$data->username'");
        while($info    = mysql_fetch_assoc($voertuig)){
                $id            = mysql_real_escape_string($info['ID']);
                $types        = mysql_real_escape_string($info['soort']);
                $models        = mysql_real_escape_string($info['nummer']);
                $schade        = mysql_real_escape_string($info['schade']);
                $waardes    = mysql_real_escape_string($info['waarde']);
                $landz        = mysql_real_escape_string($info['land']);
                echo'
                    <tr>
                        <td class="mainTxt">
                            '
.$id.'
                        </td>
                        <td class="mainTxt">
                            '
.$types.'
                        </td>
                        <td class="mainTxt">
                            '
.$models.'
                        </td>
                        <td class="mainTxt">
                            '
.$schade.'%
                        </td>
                        <td class="mainTxt">
                            &euro;'
.$waardes.'
                        </td>
                        <td class="mainTxt">
                            '
.$landz.'
                        </td>
                        <td class="mainTxt">
                            <a>
                                <img src="images/wrench.png" title="Repareren!" alt="Repareren!" />
                            </a>&nbsp;
                            <a>
                                <img src="css/money.png" title="Verkopen!" alt="Verkopen!" />
                            </a>
                        </td>
                        <td class="mainTxt">
                            <input type="checkbox" name="id[]" value="'
.$id.'" />
                        </td>
                    </tr>
                '
;
        }

            echo'
                    <tr>
                        <td class="mainTxt" colspan="8" style="text-align:center;">
                                <br />
                            <input id="input" name="sell" type="submit" value="Verkoop" />
                            <input id="input" name="ship" type="submit" value="Verscheep" />
                            <input id="input" name="repair" type="submit" value="Repareer" />
                                <br />
                                <br />
                        </td>
                    </tr>
                        </form>
                </table>
            '
;
?>
Gewijzigd op 29/08/2011 22:38:41 door Martijn L
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 18:22:23
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

29/08/2011 22:18:17
Quote Anchor link
Heb wel een aantal andere opmerkingen:
Waarom op regel 3 een variabele aanmaken?
Waar is de controle op de input?
Backtics horen volgens mij niet thuis in een query.
Variabelen buiten quotes.
Selecteer veldnamen en niet *.
Zorg voor beveiliging van je query's.
Wat is het nut van regel 32 t/m 37. Lijkt me op klok en klepel.
Zorg voor foutafhandeling bij query's.
Misschien handig om duidelijke(re) namen mee te geven aan variabelen.
Hebben de query's op regel 19 en 20 nut? Wat doet die for-lus eigenlijk?
Zie zo snel ook niet waar $voertuig vandaan komt (regel 31).
 
Martijn L

Martijn L

29/08/2011 22:49:57
Quote Anchor link
Obelix en Idefix als eerst bedankt voor je snelle reactie.

Ik zal 1 voor 1 je vragen beantwoorden, graag ook een reactie met hoe het beter kan.

Waarom op regel 3 een variabele aanmaken?
Ik heb op het internet na een tijd zoeken dit als enige tutorial voor het verwerken van een checkbox formulier, afwijken hiervan leek me niet nodig aangezien ze wel verwerkt werden.

Waarom op regel 3 een variabele aanmaken?
Ik heb werkelijk geen idee sorry:$ dit was mijn 1e script met een werkende checkbox dus waarschijnlijk de beveiliging over het hoofd gezien.

Backtics horen volgens mij niet thuis in een query.
Ik heb geleerd van iemand die me het begin van php leerde, is dit verkeerd?

Variabelen buiten quotes.
Die snap ik niet graag uitgebreidere uitleg?

Selecteer veldnamen en niet *.
Is het veiliger als je elk veld in een mysql_query apart noemt?

Zorg voor beveiliging van je query's.
Ik dacht dat je een query beveiligt dmv mysql_real_escape_string() zoals mij is aangeleerd door het bovengenoemde persoon

Edit:
Na even zoeken op het internet zie ik dat het alleen werkt voor het plaatsen van variabelen in de database

Wat is het nut van regel 32 t/m 37. Lijkt me op klok en klepel.
Zie bovenstaande antwoord:P

Zorg voor foutafhandeling bij query's.
Hierbij bedoel je de mysql_error()?

Misschien handig om duidelijke(re) namen mee te geven aan variabelen.
In een script van 1000+ regels wordt het soms een beetje moeilijk om verschillende variabelen te bedenken vandaar de aparte variabelen

Hebben de query's op regel 19 en 20 nut? Wat doet die for-lus eigenlijk?
Deze hebben wel degelijk nut als ik de beveiliging erbij plaats wat jij al noemde

Zie zo snel ook niet waar $voertuig vandaan komt (regel 31).
Erbij geplaatst zag inderdaad dat ontbrak
Gewijzigd op 29/08/2011 23:39:35 door Martijn L
 
Martijn L

Martijn L

31/08/2011 13:05:55
Quote Anchor link
Iemand die me een betere manier kan laten zien van de fouten die zijn genoemd door Obelix en Idefix?
 
Martijn L

Martijn L

02/09/2011 22:30:28
Quote Anchor link
Mag ik vragen wat het voor een nut heeft om wel commentaar te geven maar geen manier zoals het beter moet?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

03/09/2011 09:42:19
Quote Anchor link
Hoe het beter moet: er zijn diverse tuts. In veel topics op dit forum wordt uitgelegd wat er fout gaat en hoe het beter kan/moet en ook waar je het kunt vinden. Zo'n beetje alles wat ik heb aangegeven, vind ik ook terug in andere topics.
Heb je zelf Google al gebruikt om uitleg te vinden??

Martijn L op 29/08/2011 22:49:57:
Waarom op regel 3 een variabele aanmaken?
Ik heb op het internet na een tijd zoeken dit als enige tutorial voor het verwerken van een checkbox formulier, afwijken hiervan leek me niet nodig aangezien ze wel verwerkt werden.

Omdat het werkt, wil het nog niet zeggen dat het goed is. Door het aanmaken van een variabele ben je 1) het overzicht kwijt waar het vandaan komt (input of vanuit het script) en 2) gebruik je onnodig geheugen.

Martijn L op 29/08/2011 22:49:57:
Waarom op regel 3 een variabele aanmaken?
Ik heb werkelijk geen idee sorry:$ dit was mijn 1e script met een werkende checkbox dus waarschijnlijk de beveiliging over het hoofd gezien.
Quote:
Leer jezelf aan om alles te controleren wat via post/get je script in komt. Controleer ook alle query's of er een (juiste) uitkomst is. En dan bij voorkeur niet met 'or die'.

Martijn L op 29/08/2011 22:49:57:
Backtics horen volgens mij niet thuis in een query.
Ik heb geleerd van iemand die me het begin van php leerde, is dit verkeerd?

Het schijnt (af en toe) tot foute/niet werkende query's te kunnen leiden.

Martijn L op 29/08/2011 22:49:57:
Variabelen buiten quotes.
Die snap ik niet graag uitgebreidere uitleg?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$naam = test;
echo 'hallo $naam';
echo "hallo $naam";
echo 'hallo'.$naam;


Probeer het eens.

Martijn L op 29/08/2011 22:49:57:
Selecteer veldnamen en niet *.
Is het veiliger als je elk veld in een mysql_query apart noemt?

Het geeft je inzicht in wat je aan het doen bent en voorkomt bij complexere query's dat dingen niet gaan zoals je zou willen.

Martijn L op 29/08/2011 22:49:57:
Zorg voor beveiliging van je query's.
Ik dacht dat je een query beveiligt dmv mysql_real_escape_string() zoals mij is aangeleerd door het bovengenoemde persoon

Edit:
Na even zoeken op het internet zie ik dat het alleen werkt voor het plaatsen van variabelen in de database

Heb het idee van klok en klepel. mysql_real_escape_string() Gebruik je in een query, niet, zoals jij nu doet bij de output. En nee, ook niet alleen! bij het plaatsen van variabelen.

Martijn L op 29/08/2011 22:49:57:
Zorg voor foutafhandeling bij query's.
Hierbij bedoel je de mysql_error()?

Ja, maar dan volledig/nette foutafhandeling.

En om je een concreet antwoord te geven op je vraag: denk dat het verstandiger is om eerst te zorgen dat je script goed/veilig is. En daarna nog even uitleggen wat je nou precies wilt doen met deze code, want dat is me niet duidelijk.
Gewijzigd op 03/09/2011 10:07:37 door Obelix Idefix
 
Martijn L

Martijn L

06/09/2011 22:03:57
Quote Anchor link
Kan de vraag niet aanpassen zie mijn beter geformuleerde vraag

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/checkbox-formulier/79985/
Gewijzigd op 06/09/2011 22:07:02 door Martijn L
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.