checkbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »
Wessel Huising

Wessel Huising

15/10/2006 14:40:00
Quote Anchor link
Hee jongens.

Ik heb een hele simpele vraag maar zelf kom ik er niet uit. Het gaat over een checkbox. Het ziet er allemaal makkelijk uit maar hoe kan ik zien met php dat het is aangekruist. Want je hebt dus bijv.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="checkbox" name="C6" value="ON">


Hoe kan ik zorgen via een 'post' manier dat ik kan zien of het is aangekruist via een php scriptje?

Groeten Wessel
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 00:07:21
 
Jelmer -

Jelmer -

15/10/2006 14:50:00
Quote Anchor link
Zie het verschil maar eens in dit scriptje waneer je het uitvoert:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        echo '<pre>';
        print_r($_POST);
        echo '</pre>';
    }

?>

<form method="post" action="#">
    <input type="checkbox" name="checkbox1" value="on" checked="checked"/>
    <input type="checkbox" name="checkbox2" value="on"/>
    <input type="submit"/>
</form>


Je zal zien dat een checkbox alleen wordt verstuurd waneer hij aangevinkt is.
 
Baarr

Baarr

15/10/2006 14:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<form method="POST">
<input type="checkbox" name="C6" value="ON">
<input type="submit" name="submit" value="submit">
</form>

<?php
if($_POST['C6'] == 'ON')
{

    echo 'aangevinkt';
}

else

{
    echo 'niet aangevinkt';
}

?>
 
Baarr

Baarr

15/10/2006 14:52:00
Quote Anchor link
Te laat ;-)
 
Jelmer -

Jelmer -

15/10/2006 14:54:00
Quote Anchor link
Die van Nukey zal echter ook een notice werpen omdat hij C6 een 'undefined index' zal vinden. Je zou ook gewoon kunnen controleren of C6 wel is opgestuurd, dus met isset.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if(isset($_POST['C6'])) {
        echo 'aangevinkt';
    }

?>
 
Wessel Huising

Wessel Huising

15/10/2006 14:55:00
Quote Anchor link
Maar hoe verwerk je dat in een script als je wilt weten of iets is aagnevindgt?
 
Wessel Huising

Wessel Huising

15/10/2006 14:55:00
Quote Anchor link
oeps dank jullie
 
Wessel Huising

Wessel Huising

15/10/2006 15:01:00
Quote Anchor link
Met isset, als ik hem aangekruist heb dan doet die het maar als hij niet aangekruist is geeft hij een notice aan!

Hoe los je dat op?
 
Baarr

Baarr

15/10/2006 15:09:00
Quote Anchor link
Jelmer heeft gelijk, er is altijd plaats voor verbetering ;) Maar als je isset gebruikt zou er geen notice moet komen.
 
Wessel Huising

Wessel Huising

15/10/2006 15:27:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if(isset($_POSt['C6'])){
    echo 'jup de aardappelen zijn aangekruist';
}
else{
    echo 'hij doet het niet hoor';
?>


Met dit scriptje geeft hij als het checkboxje niet is aangekruigt toch een notice aan, hoe zit dit?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Huising
 
Mark D

Mark D

15/10/2006 15:34:00
Quote Anchor link
POST in hoofdletters volgens mij
 
Wessel Huising

Wessel Huising

15/10/2006 15:35:00
Quote Anchor link
dat doet er niet toe, want geeft nog steeds zelfde fout
 
Baarr

Baarr

15/10/2006 15:40:00
Quote Anchor link
Kun je je complete code nu eens laten zien, dan hebben we de fout zo gevonden denk ik.
 
Wessel Huising

Wessel Huising

15/10/2006 15:41:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?
// email adres op vragen
$emailadres = $_GET['email'];

// groente pakketen
$groente = $_POST['R1'];

if($groente == "V1"){
    $groentepakket = "Pakket A (voor 1 persoon)";
}
elseif($groente == "V2"){
    $groentepakket = "Pakket B (voor 2 personen)";
}
elseif($groente == "V3"){
    $groentepakket = "Pakket C (voor 3 personen)";
}
elseif($groente == "V4"){
    $groentepakket = "Pakket D (voor 3 personen met extra groenten)";
}
elseif($groente == "V5"){
    $groentepakket = "Pakket E (voor 4 personen)";
}

echo $groentepakket . "</br>";

// afhaalpunt
$afhaalpunt = $_POST['D1'];

echo $afhaalpunt . "</br>";

// fruit
$fruit = $_POST['R2'];

if($fruit == "V6"){
    $fruitpakket = "Fruitpakket F (standaard)";
}
elseif($fruit == "V7"){
    $fruitpakket = "Fruitpakket G (3 soorten fruit)";
}
elseif($fruit == "V8"){
    $fruitpakket = "Fruitpakket H (3 soorten fruit)";
}


echo $fruitpakket . "</br>";

// extra shit
$aardappelen = $_POST['C6'];

if(isset($_POST['C6'])){
    echo 'jup de aardappelen zijn aangekruist hahaah';
}
else{
    echo 'hij doet het niet hoor';
}

?>
 
Jelmer -

Jelmer -

15/10/2006 15:45:00
Quote Anchor link
Regel 40:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$aardappelen = $_POST['C6'];


Je controleert niet eerst of $_POST['C6'] wel bestaat, daarom zal hij een notice geven.
 
Baarr

Baarr

15/10/2006 15:47:00
Quote Anchor link
Met deze code kun je wel tig notices verwachten:

$aardappelen = $_POST['C6'];
$afhaalpunt = $_POST['D1'];
$groente = $_POST['R1'];

Deze waardes kunnen allemaal niet gezet zijn.
Je moet eerst kijken of ze gezet zijn voordat je ze toekend, dus eigenlijk kun je beter doen:

$aardappelen = (isset($_POST['C6']) ? $_POST['C6'] : '');

of de lange if notatie

if(isset($_POST['C6']))
{
$aardappelen = $_POST['C6'];
}

Wat je ook kan doen is die regel:

$aardappelen = $_POST['C6'];

weglaten, die geeft nu de notice, en die regel is nu ook niet nodig
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Baarr
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.