checkbox?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »
Mar cel

Mar cel

12/09/2007 20:45:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb een vraag. Hoe kan ik inbouwen, dat je bij het registeren de voorwaarden accepteerd. Dat doe je via een checkbox toch?
Maar hoe kan ik dan nou inbouwen in een registratie script.

dit is mijn registratie script:

?php
ob_start();
?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?


error_reporting(0);

include("config.php");

if(!empty($cfg['register']))
{

    if(!isset($_POST['reg_user']))
    {

?>

<body style="background-image: url('../4021/Images/background_text_area.gif'); background-attachment: fixed">

<form method="POST">
<p><b>Gebruikersnaam :</b><br>
<input type="text" name="user" maxlength="30"><br>

<b>E-mail :</b><br>
<input type="text" name="email" maxlength="125"><br>

<b>Wachtwoord :</b><br>
<input type="password" name="pass" maxlength="12"> (Tenminste 5 karakters)<br>

<b>Wachtwoord [Herhaal] :</b><br>
<input type="password" name="pass2" maxlength="12"> (Tenminste 5 karakters)<br><br>

<input type="submit" value="Registreer">
<input type="reset" value="Opnieuw">
</p>
<input type="hidden" value="1" name="reg_user">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?
    }
    else
{
        if(!empty($_POST['user']) AND !empty($_POST['email']) AND !empty($_POST['pass']) AND !empty($_POST['pass2']))
        {

            $result = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(1) FROM tbl_users WHERE user_name = '" . $_POST['user'] . "'"),0);

            if(!empty($result))
            {

                echo "<script>alert('Username already in use'); history.go(-1)</script>";
            }

            else
            {
                if(preg_match("/^([a-z0-9_\-]+\.)*?[a-z0-9_\-]+@([a-z0-9\-_]{2,})\.[a-z0-9\-_]*(\.[a-z0-9\-_]{2,})*$/i",$_POST['email']))
                {

                    if(strlen($_POST['pass']) <= 4)
                    {

                        echo "<script>alert('Password too short.'); history.go(-1)</script>";
                    }

                    else
                    {
                        if($_POST['pass'] != $_POST['pass2'])
                        {

                            echo "<script>alert('Passwords are not the same.'); history.go(-1)</script>";
                        }

                        else
                        {
                            mysql_query("INSERT INTO tbl_users VALUES ('','" . $_POST['user'] . "','" . $_POST['email'] . "',NULL,'" . md5($_POST['pass']) . "',NOW(),'NULL','d-m-Y H:i:s',1,1,1,NULL,1,NULL,'" . $_ENV['REMOTE_ADDR'] . "')") or die(mysql_error());

                            $user_id = mysql_query("SELECT * FROM tbl_users ORDER BY user_id DESC LIMIT 1");

                            while($row = mysql_fetch_assoc($user_id))
                            {

                                $id = $row['user_id'];
                            }


                            mysql_query("INSERT INTO tbl_msg VALUES ('','" . $cfg['wlcmtitle'] . "',NOW(),'" . $cfg['wlcmmsg'] . "','0'," . $id . ",'0','127.0.0.1')") or die(mysql_error());
                        echo "<h1>Successfully Registered</h1>";

                        echo "Successfully registered, you can now log in";
                        echo "<br><br><a href=\"index.php\">Log in</a>";
                        }
                    }
                }

                else
                {
                    echo "<script>alert('Email address incorrect.'); history.go(-1)</script>";
                }
            }
        }

        else
        {
            echo "<script>alert('Please fill in all fields.'); history.go(-1)</script>";
        }
    }
}

else
{
    echo "<script>alert('Registering of new user has been disabled by the site admin.'); history.go(-1)</script>";
}

?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
ob_end_flush();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 15:27:32
 
Jacco Engel

Jacco Engel

12/09/2007 20:47:00
Quote Anchor link
na het submiten print_r($_POST) doen en je gezond verstand gebruiken?
 
Mar cel

Mar cel

12/09/2007 20:52:00
Quote Anchor link
Wel ff rustig doen he:P

maar k snap het niet. K ben newbie;)

Wat moet ik nou precies doen. Ik wil dat de mensen die zich wil laten registreren het vakje "ik accepteeer de voorwaarden" moeten aanvinken. Als ze dat niet doen, krijgen ze melding
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/09/2007 20:54:00
Quote Anchor link
Hoi marcel,

als je je checkbox een value geeft, dan zit hij na verzenden van het formulier in de $_POST array. Dus bijv:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    <input id="okee" name="okee" type="checkbox" value="ja" />

levert op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo $_POST['okee']; // output: ja
?>

Na verzenden kun je dus zo checken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if (isset ($_POST['okee'])) {
        // user heeft de checkbox aangevinkt
    }
?>
 
Jacco Engel

Jacco Engel

12/09/2007 20:54:00
Quote Anchor link
Marcel

Doe nou maar gewoon :)

submit hem een keer aangevinkt en niet aangevinkt

en doe dan print_r($_POST) ;

Dan kom je er vast uit

of heb je dit script niet zelf geschreven
 
- SanThe -

- SanThe -

12/09/2007 20:58:00
Quote Anchor link
Dan zal je een checkbox in je formulier moeten zetten en na submit even checken of ie is aangevinkt.
 
Mar cel

Mar cel

12/09/2007 21:07:00
Quote Anchor link
Jan koehoorn: Oke hartelijk bedankt voor het reageren,

maar hoe kan ik nou checken of ie wel aangevinkt is?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/09/2007 21:10:00
Quote Anchor link
Lees Jan Koehoorn zijn laatste post nog eens door. Het staat daar letterlijk in.
 
Mar cel

Mar cel

12/09/2007 21:12:00
Quote Anchor link
ja dat klopt, had ik ook gezien,

Maar als ik nu gewoon registreer ZONDER de checkbox aan te vinken, registreerd ie ook



groetjes marcel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.