Chocola-site design

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 16:47:38
Quote Anchor link
Beste,

Ik wil weten wat jullie hiervan vinden?
Afbeelding

Mag ik graag jullie mening?
Gewijzigd op 08/12/2010 17:02:34 door Maarten PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 05:34:56
 
Jel le

Jel le

08/12/2010 16:51:58
Quote Anchor link
Ik vind hem erg saai eerlijk gezegd.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

08/12/2010 16:52:21
Quote Anchor link
ik kan het niet lezen
 
Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 16:54:12
Quote Anchor link
@jordi kroon: Moet je lezen of klik op de afbeelding
 

08/12/2010 16:55:15
Quote Anchor link
Lelijk.
Verkeerde kleuren gekozen (conflicteert).
Standaard times new roman lettertype zeker? Ook lelijk.
Geen chocolade. Je had het beter ik-poep-groen-blauw-rood-bruin site design kunnen noemen.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 16:56:31
Quote Anchor link
NOOIT times new roman ik heb georgia jij vindt alles lelijk en frustrerend
Gewijzigd op 08/12/2010 16:56:47 door Maarten PHP
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/12/2010 16:57:49
Quote Anchor link
Karl Karl op 08/12/2010 16:55:15:
Lelijk.
Verkeerde kleuren gekozen (conflicteert).
Standaard times new roman lettertype zeker? Ook lelijk.
Geen chocolade. Je had het beter ik-poep-groen-blauw-rood-bruin site design kunnen noemen.

Nou nou nou... iets minder kan ook wel Karl ;-)
 
Nick cortez

nick cortez

08/12/2010 16:58:54
Quote Anchor link
Het is niet mooi klaar, ik maak zelf ook basic html website's maar die zijn er toch anders uit.

http://ccayachtservice.ncdesign.nl
http://feestzaal.denieuwekloof.nl
http://daycruises.deniuewekloof.nl

ect.. ect..

succes verder
 
Veur Heur

Veur Heur

08/12/2010 16:59:05
Quote Anchor link
Ik ga niet eens de moeite doen om hier eerlijk over te zijn...
 

08/12/2010 16:59:27
Quote Anchor link
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 08/12/2010 16:56:31:
NOOIT times new roman ik heb georgia jij vindt alles lelijk en frustrerend

Nee hoor, anders zou ik mijn vriendje ook niet hebben toch.
Jammer genoeg is hier op phphulp veel van slechte kwaliteit, dus ja, dan krijg je wel veel van die reacties.

Ozzie PHP op 08/12/2010 16:57:49:
Karl Karl op 08/12/2010 16:55:15:
Lelijk.
Verkeerde kleuren gekozen (conflicteert).
Standaard times new roman lettertype zeker? Ook lelijk.
Geen chocolade. Je had het beter ik-poep-groen-blauw-rood-bruin site design kunnen noemen.

Nou nou nou... iets minder kan ook wel Karl ;-)

Het is onzin, dus krijgt ie onzin terug.
 
Nick cortez

nick cortez

08/12/2010 16:59:36
Quote Anchor link
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 08/12/2010 16:47:38:
Beste,

Ik wil weten eat jullie hiervan vinden?
Afbeelding

Mag ik graag jullie mening?


en wat schijf je niet met eat ..

groetjes
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/12/2010 17:00:54
Quote Anchor link
Karl Karl op 08/12/2010 16:59:27:
Het is onzin, dus krijgt ie onzin terug.

Nee, hij moet gewoon nog veel leren :-)
 
Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 17:01:02
Quote Anchor link
@nick cortez: maar jij bent ouder en je doet het denk dus ook langer je bent zelf een designer en de laatste link werkt niet.

@Ozzie PHP: Klopt
Gewijzigd op 08/12/2010 17:01:57 door Maarten PHP
 

08/12/2010 17:03:09
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 08/12/2010 17:00:54:
Karl Karl op 08/12/2010 16:59:27:
Het is onzin, dus krijgt ie onzin terug.

Nee, hij moet gewoon nog veel leren :-)


Hij noemt het een chocolade design, dan moet er enig referentie zijn naar chocolade. Dit doet mij dus eerder denken aan bovenstaande dan aan chocolade.
 
Ewergreen php

ewergreen php

08/12/2010 17:03:32
Quote Anchor link
Als eerste functionele site in HTML/CSS kan het wel OK zijn, maar echt design of ontwerp kan je dit niet noemen vrees ik.
 
Milo S

Milo S

08/12/2010 17:04:00
Quote Anchor link
vind ik niet zo'n goed argument "jij bent ouder", je moet gewoon oefenen klaar.
Je had zelf ook wel kunnen verwachten dat je zulke reacties kreeg. Kijk eens op internet hoeveel goede sites zien er zo uit?
Gewijzigd op 08/12/2010 21:36:52 door Milo S
 
Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 17:05:41
Quote Anchor link
@Milo S: denk om je woorden
 

08/12/2010 17:08:23
Quote Anchor link
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 08/12/2010 17:05:41:
@Milo S: denk om je woorden


En wat voor stoute woorden heeft stoutertje Milo dan gebruikt hé?
En wat voor middelen zou jij dan gaan inzetten? Boehoe doen?
 
Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 17:10:07
Quote Anchor link
@Karl Karl: lekker aardig
 

08/12/2010 17:16:11
Quote Anchor link
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 08/12/2010 17:10:07:
@Karl Karl: lekker aardig


Waar slaat dat dan op wat je zegt? Nergens toch.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

08/12/2010 17:20:34
Quote Anchor link
Karl Karl op 08/12/2010 17:16:11:
Gnotrgnotr gnotrgnotr op 08/12/2010 17:10:07:
@Karl Karl: lekker aardig


Waar slaat dat dan op wat je zegt? Nergens toch.


Jawel
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.