cms hulp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »
Arno

arno

20/02/2008 10:32:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik ben op dit moment bezig met een opdracht om een cms met php en sql te bouwen maar het lukt me niet om het goed voor elkaar te krijgen.
Het is mijn laatste opdracht voordat ik me diploma Commucatiesystemen kan ophalen. De opdracht is blijven liggen omdat programmeren zeker niet mijn sterkste punt is. Nu vroeg ik mij af of iemand goede tutorials weet, of eventueel scripts zodat ik deze opdracht kan gaan bouwen. Ik mag helaas geen joomla of andere kant en klare cms systemen gebruiken.

Dit is de opdracht:

Het prototype van het CMS dient aan de volgende eisen te voldoen:

- het CMS maakt onderscheid in minimaal 4 rollen/rechtenniveaus:
o functioneel beheer: functies om de inrichting en werking van het CMS binnen bepaalde grenzen aan te passen.
Bijvoorbeeld: het toevoegen/verwijderen/wijzigen van rubrieken en/of content typen, het verwijderen/toevoegen van trefwoorden, waarmee content toegankelijk gemaakt kan worden, het wijzigen van rechten (rollen) van bepaalde gebruikers;
je mag deze rol admin noemen;
o content beheer: de rol van eindredacteur, die content goedkeurt, afkeurt (terugstuurt naar de redacteur, voorzien van aanwijzingen), die content een status meegeeft, die content van bijvoorbeeld een andere vervaldatum voorziet, die content in een andere rubriek plaatst of andere trefwoorden meegeeft, etc. De eindredacteur controleert de kwaliteit van de content en de wijze waarop deze op de site geplaatst wordt;
o content producent: de rol van redacteur, die content vervaardigt (tekst, maar ook foto’s, audio, video, etc.). De redacteur kan nieuwe content maken en deze ter goedkeuring (plaatsing) doorzenden naar de eindredacteur. De redacteur kan de content voorzien van metadata als rubriek(en), trefwoord(en), publikatiedatum, vervaldatum en eventuele andere kenmerken. De eindredacteur is echter gerechtigd de content en metadata aan te passen. De redacteur moet zijn eigen content op een later moment kunnen wijzigen en daartoe dus ondermeer overzicht hebben op zijn eigen eerder gepubliceerde producten. Ook moet de redacteur kunnen zien wat nog in behandeling is bij de eindredacteur, of wat door de eindredacteur is teruggestuurd ter verbetering/aanpassing
o gebruikers: de gebruiker, die zich registreert, moet in staat zijn bepaalde vormen van personalisatie toe te passen. Dit kan uitgewerkt worden als: het aanpassen van content en vormgeving op basis van door de gebruiker opgegeven voorkeuren (bijvoorbeeld niet alle rubrieken getoond krijgen van het nieuws, maar alleen de rubrieken die de gebruiker heeft gekozen). Het kan ook uitgewerkt worden als de mogelijkheid om bepaalde diensten af te nemen, bijvoorbeeld: toegang krijgen tot bepaalde content, die normaal niet vrij toegankelijk is (denk aan een archief, of aan een subsite met bepaalde content voor een specifieke doelgroep). Of de gebruiker kan zich abonneren op RSS-feeds dan wel een email-nieuwsbrief, waarbij de gebruiker kan opgeven welke content hij/zij wel/niet wil ontvangen.

- het prototype moet uiteraard een werkende website kunnen genereren, bestaande uit content en vormgeving; de vormgeving dient met behulp van stylesheets gerealiseerd te worden. De content dient in een MySQL-database opgeslagen te zijn;

- de content moet onderscheiden zijn in verschillende content typen, die ieder een eigen
gegevensstructuur hebben (eventueel in de vorm van een subset van een database-tabel).
Ieder content type moet voorzien zijn van metadata, minimaal: een rubriek, een publikatiedatum, een vervaldatum (al dan niet automatisch gegenereerd via een script), een auteur (redacteur), een status (bijvoorbeeld aangeboden, afgewezen, gereed, gepubliceerd, archief).

- In de (homepage van de) website van Regioland moet in ieder geval ook toegang verleend worden tot één of meer specifieke deelproducten (afhankelijk van de gekozen vorm voor de deelproducten). Dus op de homepage of een vervolgpagina moeten deze opties aangeboden worden.
NB Het deelproduct mag geïmplementeerd zijn, maar dat is niet verplicht (wanneer je een forum/community als deelproduct hebt, kost dat wellicht teveel tijd om te bouwen).


Als iemand zegt, dit heb ik zo voor je klaar en voor een kleine vergoeding zou ik daarmee ook content zijn, want dan heb ik me diploma en kan ik met een gerust hard gaan solliciteren en een baan in de vormgeving gaan zoeken, want daar ben ik meer geinteresseerd in.

In ieder geval hartelijk bedankt voor een reactie.

Vriendelijke groeten,
Arno
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 03:21:48
 
Frank -

Frank -

20/02/2008 11:26:00
Quote Anchor link
Tip: Ga het systeem eerst maar eens uittekenen en zo de requirements helder krijgen. Vervolgens ga het datamodel opstellen, dus normaliseren.

Wanneer dat allemaal klaar is, wordt het programmeerwerk ook een heel stuk eenvoudiger, dat is dan eigenlijk niet meer dan invullen.
 
- -

- -

20/02/2008 12:05:00
Quote Anchor link
Dus eigenlijk wil jij dat wij voor jou een CMS maken, voor je diploma, zodat jij aan de slag kan bij een bedrijf om CMS-en te maken?

Lol. Dan zou ik het toch echt zelf gaan doen want anders snijd jij je diep in je vingers als jij dadelijk bij een bedrijf werkt en je weet niet hoe je een CMS moet schrijven.

Als ik het verkeerd begrijp moet je het zeggen :-)
 
Frank -

Frank -

20/02/2008 12:11:00
Quote Anchor link
Ach, voor 2000 euro help ik wel hoor, geen probleem. Dat is niet meer dan 1 maandsalaris, dat heb je dus snel terugverdiend.
 
- -

- -

20/02/2008 12:18:00
Quote Anchor link
Ja ok, als er inderdaad een redelijk budget is, doe ik het wel. Maar aangezien TS zegt:
TopicStarter:
Als iemand zegt, dit heb ik zo voor je klaar en voor een kleine vergoeding zou ik daarmee ook content zijn...

Dan denk ik niet dat hij 2000 euro over zou hebben, maar 2000 eurocent..
 
Lode

Lode

20/02/2008 12:36:00
Quote Anchor link
Doe ik het ook wel voor zoiets ongeveer ja...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.