CMS

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »
Rik De Vries

Rik De Vries

26/04/2011 08:40:12
Anchor link
Hey allemaal,

Ik heb een CMS nodig (simpele CMS) waardoor het mogelijk is om voor een restaurant in te kunnen loggen en zo menu's samen kan stellen, toevoegen, verwijderen etc. De menu's zullen zijn, voorgerecht, nagerecht en hoofdgerecht met daarbij de bijbehorende gerechten. Ook moeten er foto's geupload kunnen worden van de betreffende gerechten, alles moet gekoppeld worden aan een mysql database en alles moet van deze database vandaan gehaald worden.

Ik heb geen idee waar en hoe dat ik moet beginnen en zou aan jullie willen vragen om (eventueel) tegen vergoeding dit voor mij te kunnen maken.

M.v.g. Rik
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 01:15:34
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/04/2011 08:43:27
Anchor link
Zorg even dat je vacature voldoet aan de juiste criteria:

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/criteria-php-vacature-berichten/16800/
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

26/04/2011 08:43:29
Anchor link
Kijk eens naar joomla?
 
Evert Ekans

Evert Ekans

27/04/2011 09:32:20
Anchor link
Zou het misschien eventueel voor je kunnen maken voor een klein bedrag, en neem het tevens op in men portfolio...

neem graag even contact op via de mail: [email protected]

mvg,
Evert Ekans
 

27/04/2011 10:23:29
Anchor link
Ik heb onlangs nog zoiets gemaakt, als je belangstelling hebt stuur even eem pm
 
Rik De Vries

Rik De Vries

28/04/2011 12:25:52
Anchor link
Zijn er nog meer gegadigden? Evert Ekans blijkt een oplichter te zijn.
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

28/04/2011 14:03:16
Anchor link
Waar baseer je op dat hij een oplichter is?
 
Mar cel

Mar cel

28/04/2011 16:05:20
Anchor link
-
Gewijzigd op 28/04/2011 16:37:44 door Mar cel
 
Rik De Vries

Rik De Vries

28/04/2011 18:42:59
Anchor link
Ik heb contact met hem gehad maar hij gaf mij een bedrag van 10.000 euro die ik moest overmaken voor het maken van een cms script..

Toevoeging op 28/04/2011 18:43:15:

Rik De Vries op 28/04/2011 18:42:59:
Ik heb contact met hem gehad maar hij gaf mij een bedrag van 10.000 euro die ik moest overmaken voor het maken van een cms script.. beetje onzinnig dacht ik zo
 
Jasper DS

Jasper DS

28/04/2011 19:01:17
Anchor link
Rik De Vries op 28/04/2011 18:42:59:
Ik heb contact met hem gehad maar hij gaf mij een bedrag van 10.000 euro die ik moest overmaken voor het maken van een cms script..


Niet dat ik de prijzen ken maar je kan dan toch nog altijd weigeren? Ik snap niet waarom hij daarom een oplichter is?
 
Evert Ekans

Evert Ekans

28/04/2011 21:28:39
Anchor link
Waarom ben ik een oplichter? Ik heb nooit een bedrag van 10.000 gevraagd..
We hebben geeneens over het geld gehad..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/04/2011 22:19:14
Anchor link
Kunnen we die rel niet ergens anders uitvechten?
 
Evert Ekans

Evert Ekans

28/04/2011 22:24:13
Anchor link
Ik begin er liever ook niet over maar als er iemand zo gaat praten..
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

28/04/2011 22:51:33
Anchor link
Hoewel niet helemaal ontopic, wil ik toch reageren op Evert.

Evert Ekans op 27/04/2011 09:32:20:
Zou het misschien eventueel voor je kunnen maken voor een klein bedrag, en neem het tevens op in men portfolio...

neem graag even contact op via de mail:

mvg,
Evert Ekans


Zie hier (http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/hulp-met-cms/77789/last/) een topic van jou, waarbij je bezig bent met een gerechten-cms. Daarin geef je aan nog niet zoveel ervaring te hebben met php. Is leuk/aardig dat je aanbiedt (voor een klein bedrag) om het te maken voor een ander, maar zorg dan wel dat je zelf voldoende (basis)kennis hebt. Niets zo knullig als iemand die belooft iets te maken/doen en dan het niet blijkt te kunnen. Niet alleen sneu voor jou, maar zeker ook voor de opdrachtgever.
 
Karel van Dam

Karel van Dam

29/04/2011 09:56:23
Anchor link
@ Rik de Vries,

Ik ben de laatste hand aan het leggen bij het verbeteren van het CMS Cornn. Misschien geschikt voor jou?

Zie ook deze topic:
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/cmsje/77759/

Momenteel bestaat er nog niet de functie om submenu's toe te voegen, maar deze is in principe zo aangemaakt (aangezien ik ook vakantie heb). Ik vraag me af wat je zelf verstaat onder een 'eventuele vergoeding'.

Laat het me/ons weten!
 
Chris -

Chris -

02/05/2011 11:56:33
Anchor link
Zucht.. Spelen in de speeltuin jongens, bedankt voor het rapporteren..
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.