combat calculator

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »
Bram

bram

08/05/2008 18:31:00
Quote Anchor link
Ik heb een tipsite over een spel genaamd runescape, ikzelf speel dat al lang niet meer maar ik probeer andere spelers een beetje te helpen door het bouwen van een tipsite.

Op runescape heeft je figuurtje een soort lvl, dit lvl wordt je combat genoemd.
Je combat wordt bepaald door 6 skills.
Ik heb nu een script nodig dat je combat berekend als je deze 6 skills ingeeft.
Op het internet zijn zo honderde scripts te vinden, maar geen ervan is helemaal correct omdat runescape de formule niet wil vrijgeven.
Maar nu hebben ze op het forum van runescape achter deze formule gezocht, en hij is getest door heel veel spelers. En hij is bijna 100% correct.

Dit is het script dat op het forum stond:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?
 Formula version 4.0
// Created by MaxWaterman
// Formula by MaxWaterman, Fern1970, Helcaterian,
// Oblivion590, Hans980 and Benmarchant.
// Reproduction without this comment is prohibited.


function combatLevel($attack, $defence, $strength, $hp, $prayer, $ranged, $magic, $summoning) {
$base = ($defence + $hp + floor($prayer / 2) + floor($summoning / 2)) * 0.25;

$melee = ($attack + $strength) * 0.325;
$ranger = floor($ranged * 1.5) * 0.325;
$mage = floor($magic * 1.5) * 0.325;

return $base + max($melee, $ranger, $mage);
}

?>


Het probleem is dat dit script alleen niet zo handig is, het is pas handig als het berekend hoeveel lvls van die skills je nog moet om een combat te stijgen.

Ik heb het al een beetje geprobeerd en voor de meeste skills ben ik er al uitgekomen.

Eerst en vooral heb ik iets toegevoegd aan het script zodat je je combat ook met decimalen kunt zien en wat je volgend combat is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
// Created by MaxWaterman
// Formula by MaxWaterman, Fern1970, Helcaterian,
// Oblivion590, Hans980 and Benmarchant.
// Reproduction without this comment is prohibited.

function combatLevel($cbattack, $cbdefence, $cbstrength, $cbhp, $cbprayer, $cbranged, $cbmagic, $cbsummoning) {
$cbbase = ($cbdefence + $cbhp + floor($cbprayer / 2) + floor($cbsummoning / 2)) * 0.25;

$cbmelee = ($cbattack + $cbstrength) * 0.325;
$cbranger = floor($cbranged * 1.5) * 0.325;
$cbmage = floor($cbmagic * 1.5) * 0.325;

return $cbbase + max($cbmelee, $cbranger, $cbmage);
}

$cb = combatLevel($attack,$defence,$strength,$hitpoints,$prayer,$ranged,$magic,$summoning);
$combat = floor($cb);
$nextcb = ceil($cb);
?>


De volgende skills kloppen al:
-defence en hitpoints
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$hitpointsnog
= $nextcb - $cb;
$hitpointsnog = $hitpointsnog/0.25;
$hitpointsnog = ceil($hitpointsnog);
//zoveel defence of hitpoints lvls moet je nog:
echo $hitpointsnog." defence/hitpoints lvls"
?>

-prayer en summoning
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$prayernog
= $nextcb - $cb;
$prayernog = ceil(2*($prayernog/0.25));
$prayernog = ceil($prayernog);
//zoveel prayer of summoning lvls moet je nog:
echo $prayernog." prayer/summoning lvls";
?>

-attack en strenght
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$attacknog
= $nextcb - $cb;
$attacknog = $attacknog/0.325;
$attacknog = ceil($attacknog);
//zoveel attack of strenght lvls nog:
echo $attacknog." attack/strength lvls";
?>


Nu zijn er nog twee skills waarvan ik de formule niet krijg omgevormd:
namelijk ranged en magic.

zou alsjeblieft iemand mij hiermee willen helpen?

alvast bedankt,
Bram
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bram
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 05:00:59
 
Bram

bram

10/05/2008 22:01:00
Quote Anchor link
bump, pls ik heb dit echt dringend nodig...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

10/05/2008 22:15:00
Quote Anchor link
Helaas heb ik Runescape nooit gespeeld, maar je zou zeggen dat er genoeg mensen op dit forum rondlopen die dat wel hebben gedaan ;-)
 
Wouter K

Wouter K

10/05/2008 22:16:00
Quote Anchor link
Ik heb het gespeel Jan :) Als ik een klein mannetje was ;)
@Bram : Hier staan 2 tot 3 Combat scripts op phphulp. Gebruik het zoeksysteem.
 
Bram

bram

10/05/2008 22:40:00
Quote Anchor link
@jan, mijn probleem heeft eigenlijk niet veel met runescape te maken, het is meer een mathematisch probleem ik krijg gwn een formule niet omgevormd (zie de laatste twee codes).

@wouter, weet ik wel maar die hebben de functie niet om te berekenen hoeveel lvl's je nog moet + (zoals ik al in mijn eerste bericht heb gezegd) die gebruiken minder correcte formules, dit is de tot nu toe meest correcte
 
Scrptr

Scrptr

10/05/2008 23:18:00
Quote Anchor link
Aan zoiets zat ik te denken (werkt nog niet), heb het ff snel gescript.
Dat je dus alles doorloopt met een while en een foreach:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php

function combatLevel($attack, $defence, $strength, $hp, $prayer, $ranged, $magic, $summoning) {
$base = ($defence + $hp + floor($prayer / 2) + floor($summoning / 2)) * 0.25;

$melee = ($attack + $strength) * 0.325;
$ranger = floor($ranged * 1.5) * 0.325;
$mage = floor($magic * 1.5) * 0.325;

return $base + max($melee, $ranger, $mage);
}


$levels = array();
$levels['attack']         = ''; // levels
$levels['defence']         = '';
$levels['strength']                     = '';
$levels['hp']         = '';
$levels['prayer']         = '';
$levels['ranged']         = '';
$levels['magic']         = '';
$levels['summoning']                     = '';
$levels_nieuw_cmb = array();

$combat = floor(combatLevel($levels['attack'], $levels['defence'], $levels['strength'], $levels['hp'], $levels['prayer'], $levels['ranged'], $levels['magic'], $levels['summoning']));

foreach($levels as $skill => $lvl){
    $levels_copy         = $levels;
    $combat_change         = $combat;
    $mogelijke_levels     = 0;
    while(floor($combat_change) == $combat){
        $levels_copy[$skill]++;
        $combat_change = combatLevel($levels_copy['attack'], $levels_copy['defence'], $levels_copy['strength'], $levels_copy['hp'], $levels_copy['prayer'], $levels_copy['ranged'], $levels_copy['magic'], $levels_copy['summoning']);
    }

    
    $levels_nieuw_cmb[$skill] = $levels_copy[$skill] - $levels[$skill];
}


echo 'Uw combat level is momenteel '.$combat.'<br />';
foreach($levels_nieuw_cmb as $skill => $lvls){
    echo '<li>Voor het volgende level moet u '.$lvls.' levels '.$skill.' trainen.</li>';
}


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Scrptr
 
Bram

bram

11/05/2008 10:58:00
Quote Anchor link
wow, bedankt het werkt perfect :)
 
Scrptr

Scrptr

11/05/2008 11:10:00
Quote Anchor link
Geen dank, alleen klopt het nog niet helemaal, als ik kijk naar de output van dit script en die van lunagang.nl krijg ik net de zelfde gegevens
 
Bram

bram

11/05/2008 11:26:00
Quote Anchor link
vreemd, op tiko (van zybez.net) krijg ik wel dezelfde gegevens.

Zijn de gegevens van lunagang erg anders? in dat geval komt het misschien omdat ze een andere formule gebruiken?
 
Scrptr

Scrptr

11/05/2008 11:27:00
Quote Anchor link
ik kijk er zo naar, misschien heb ik wel verkeerde gegevens ingevoerd
Edit: had inderdaad verkeerde gegevens gebruikt, het script klopt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Scrptr
 
Paul K

Paul K

11/05/2008 12:10:00
Quote Anchor link
Afbeelding
 
Scrptr

Scrptr

11/05/2008 12:25:00
Quote Anchor link
@paul dat heeft niets te maken met het combat level maar met het level van een skill
Die formule berekend in welk level je zit bij een x aantal experients
 
Paul K

Paul K

11/05/2008 12:28:00
Quote Anchor link
00ps verkeerd gekeken :(
Maar werkt het nu ?
 
Scrptr

Scrptr

11/05/2008 12:30:00
Quote Anchor link
Ja hij werkt, een extra toevoeging van het script zou kunnen zijn dat je inplaats van je lvls je experients invult: Zo kun je berekenen hoeveel experients je nog moet, en dat is nauwkeuriger dan lvls
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.