Compatibiliteitsprobleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »
D B

D B

29/08/2014 20:50:27
Quote Anchor link
Hallo!

Daar ben ik weer eens.
Ik heb mijn website een beetje aangepast voor het komende seizoen.
Maar nu krijg ik reacties van een paar mensen dat mijn menu niet meer openschuift.
Ik heb het idee dat het gebeurt met Internet Explorer 7.

Zouden jullie hier eens naar kunnen kijken?
http://www.zscwesterhoven.nl/

De volledige code heb ik maar omdat hij vrij lang is weet ik niet of ik deze hier kan plaatsen.

Menu HTML
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<script type="text/javascript" src="menu.js"></script>
<ul id="menuul">
    <li><div id="button1" class="activebutton"><a href="home.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button1')">Home</a></div></li>
    <li><div id="button2" class="button"><a href="clubinfo.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button2')">Clubinfo</a></div></li>
    <li><div id="button3" class="button"><a href="afgelastingen.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button3')">Afgelastingen</a></div></li>

    <li><div id="button4" class="button"><a href="senioren.php" target="contentframe" onclick="javascript:showlayer('sm_1');changeClass('button4')">Senioren</a></div>
    <ul class="submenu" id="sm_1">
        <li><div id="button5" class="buttona"><a href="programmasenioren.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button5')">Programma</a></div></li>
        <li><div id="button6" class="buttona"><a href="uitslagensenioren.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button6')">Uitslagen</a></div></li>
        <li><div id="button7" class="buttona"><a href="elftalindeling.php" target="contentframe" onclick="javascript:changeClass('button7')">Elftalindeling</a></div></li>
    </ul></li>
</ul>
<?
//Dit is een deel van de code
?>


Menu javascript
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
function showlayer(layer){
    var myLayer = document.getElementById(layer);
    if(layer=="sm_1") { //SENIOREN
        if(sm_2.style.display=="block"){sm_2.style.display="none";}
        if(sm_3.style.display=="block"){sm_3.style.display="none";}
        if(sm_4.style.display=="block"){sm_4.style.display="none";}
        if(sm_5.style.display=="block"){sm_5.style.display="none";}
        if(sm_6.style.display=="block"){sm_6.style.display="none";}
        if(sm_7.style.display=="block"){sm_7.style.display="none";}
        if(sm_8.style.display=="block"){sm_8.style.display="none";}
        if(sm_9.style.display=="block"){sm_9.style.display="none";}
        if(sm_10.style.display=="block"){sm_10.style.display="none";}
        if(sm_11.style.display=="block"){sm_11.style.display="none";}
        if(sm_12.style.display=="block"){sm_12.style.display="none";}
        if(sm_13.style.display=="block"){sm_13.style.display="none";}
        if(sm_14.style.display=="block"){sm_14.style.display="none";}
        if(sm_15.style.display=="block"){sm_15.style.display="none";}
        if(sm_16.style.display=="block"){sm_16.style.display="none";}
        if(sm_17.style.display=="block"){sm_17.style.display="none";}
        if(sm_18.style.display=="block"){sm_18.style.display="none";}
        if(sm_19.style.display=="block"){sm_19.style.display="none";}
        if(sm_20.style.display=="block"){sm_20.style.display="none";}
        if(sm_21.style.display=="block"){sm_21.style.display="none";}
        if(sm_22.style.display=="block"){sm_22.style.display="none";}
        if(sm_23.style.display=="block"){sm_23.style.display="none";}
        if(sm_24.style.display=="block"){sm_24.style.display="none";}
        if(sm_25.style.display=="block"){sm_25.style.display="none";}
        if(myLayer.style.display=="none" || myLayer.style.display==""){
            myLayer.style.display="block";
        }
        else {
            myLayer.style.display="none";
        }
    }
}
Gewijzigd op 30/08/2014 09:17:42 door D B
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 16:20:18
 
Wouter J

Wouter J

30/08/2014 10:24:04
Quote Anchor link
Open schruiven kun je beter met CSS aanpakken.

Tevens zou ik hardop afvragen of je IE7 nog wel wilt ondersteunen, zelfs microsoft heeft 7 namelijk al opgegeven.
 
D B

D B

30/08/2014 10:54:43
Quote Anchor link
Hallo Wouter,

Bedankt voor het meedenken alvast.
Ik heb gisteravond nog te horen gekregen dat het juist IE11 is waar de problemen zich voor doen...

Hier staat mijn volledige script:

http://jsfiddle.net/xg39f6my/

Zou iemand hier eens naar kunnen kijken, of ik iets over het hoofd zie? Afgelopen seizoen heb ik namelijk geen problemen gehad.


Wouter: Hoe zou je dit dan mooi met CSS oplossen?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/08/2014 11:54:12
Quote Anchor link
jquery accordion

Toevoeging op 30/08/2014 12:01:08:

Hier geen problemen met IE 11
 
D B

D B

30/08/2014 19:24:25
Quote Anchor link
jQuery zou inderdaad ook nog kunnen.

Maar als dit goed op te lossen is met CSS ben ik benieuwd hoe dit in zijn werk gaat....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.