Concepten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niels

Niels

01/12/2005 20:46:00
Quote Anchor link
Hoi, daar ben ik weer een keer.
Ik heb een vraag, waar ik me eigenlijk best wel klote bij voel. Want het lukt me steeds niet om me aan mijn concepten te houden, of uberhaupt een concept uit te werken. Elke keer als ik weer een goed idee heb, om zo weer verder te gaan aan mijn CMS (die voor zover af is perfect werkt) dan loopt het helemaal in de soep omdat ik na een tijd geen zin meer heb. Kan iemand me helpen met het organiseren vna mijn concepten, of een tip geven hoe ik toch bij mijn concept blijf.
Trouwens hoe maken jullie je concepten, hoe werken jullie ze uit ?.
Ik vind het echt jammer dat het me steeds weer niet lukt, aan mijn programmeer kennis ligt het cker niet, ik werk voor gevorderde bedrijfen om cms systemen te maken, maar met mijn eigen projecten loopt het steeds stuk.

a.u.b. help me :P
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 14:26:36
 
DaeDaluz

DaeDaluz

01/12/2005 20:50:00
Quote Anchor link
Ik denk als je voor jezelf stap voor stap het concept op papier uitwerkt, en dan rustig de tijd neemt om die stappen uit te werken.

En als je je script zo maakt dat ze snel zijn aan te passen als je aan een nieuw concept begint dat je daarmee al een 'jumpstart' hebt. (dmv. van OOP bv.)
dan scheelt dat weer tijd, en krijg je die misschien wel af.

En verder is het gewoon discipline.

btw:

cms = content management system, dus een cms systeem is dubbelop :x
 
Niels

Niels

01/12/2005 20:53:00
Quote Anchor link
omg :P, ik vind cms systeem lkkr in de mond liggen :x

Kijk dat is ook wat ik telkens weer probeer, maar goed, nadat ik ongeveer een 10% op papier heb gezet, beginnen mijn handen zo te jeuken dat ik weer wat moet programmeren,
ik ben nu zo al 2 a 3 jaar bezig met een en het zelfde project, wat dus steeds niet wil.
Wel is het zo elke keer als ik er weer aan begin dat er weer iets nieuws bijzit :P.
Het verst dat ik gekomen ben is bij ongeveer 60%, en dat is niet genoeg :P..

Ik denk ook dat het aan meerdere factoren ligt hoor,

namelijk de intresse op dat moment.
Of dat als je aan het prgrammeren bent dat je jezelf dan in het diepe gooit enz.

Het is en blijft jammer als je iets niet afkan maken toch ?
Gewijzigd op 01/12/2005 20:55:00 door Niels
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

01/12/2005 20:56:00
Quote Anchor link
Ik ben toevallig bezig met een website die 1 jan. online gaat, het is een site voor Jongeren met Problemen.
En in het begin vond ik het hardstikke leuk om eraan te werken maar na een tijdje niet meer.
Maar toch ff doorbijten, als het af is ben je er trots op.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/12/2005 21:14:00
Quote Anchor link
Bij mij gaat er nogal veel tijd verloren doordat ik op dit forum rondhang, LOL
 
Roland Baas

Roland Baas

01/12/2005 21:30:00
Quote Anchor link
een duidelijke deadline voor dingen zetten helpt bij mij heel erg.

en wat ik aanraad is nieuwe dingen proberen, zo blijft het interesant en gaat het niet vervelen!

Groet, Roland.
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

01/12/2005 21:32:00
Quote Anchor link
Maar bij grote projecten kan je er maanden mee bezig zijn en dan gaat het vervelen ongeacht het nieuwe eraan of niet.
 
Niels

Niels

01/12/2005 21:39:00
Quote Anchor link
@Dennis : ja daar kan ik me idd wel in vinden, hoe groter het project hoe eerder je je gaat vervelen :P. Nee, maar iig hoor je dergelijke projecten ook niet in je eentje te bouwen, een cms is gewoonweg te groot, maar goed ik probeer het Open Source te maken, en alles wat ik ermee ga verdienen, met reclame enz gaat naar een goed doel :P.. Maar toch ik zal jullie raad eens opvolgen, en echt gewoon dit weekend de tijd nemen om elk ding op teschrijven en elk detail uit te werken :P
 
Niels

Niels

01/12/2005 21:48:00
Quote Anchor link
Maar voor dat ik daar aan begin, is eigenlijk mijn vraag waa rik vanaf gedwaald ben, heo schrijven jullie het op.

gebruik je nog programma's ? Zoals word, en kun je een voorbeeld toonen ?
Of schrijf je gewoon een schrift vol ^^ :P

Ik denk dat ik het in WORD doe, dan kan ik emt ACCESS alvat een db bouwen :P.
 
Willem

Willem

01/12/2005 21:48:00
Quote Anchor link
Je CMS modulair (OO) benaderen en goed uitwerken in losstaande componenten die ieder een duidelijke functionaliteit heeft, goed documenteren en zorgen dat het reusable is (en blijft).

Op die manier kun je de gemaakte code op component-basis inzetten en aan laten sluiten bij de andere delen van de cms.

Dan kun je het hele bouwproces ook opdelen, eerste dit component uitwerken en testen, dan dat component etc ...

Als je het goed aanpakt heeft ieder component zijn eigen specifieke eigenschappen, functionaliteit en datamodel, waardoor het toch weer wat afwisselender wordt.

Eenmaal 1 component klaar dan kun je die in alle andere componenten weer toepassen waardoor het weer wat vlotter en plezieriger gaat, en alle kleine stukjes maken uiteindelijk 1 grote ;)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/12/2005 21:55:00
Quote Anchor link
Dennis:
Maar bij grote projecten kan je er maanden mee bezig zijn en dan gaat het vervelen ongeacht het nieuwe eraan of niet.


Klopt! Ik heb net een site gebouwd voor de provincie Noord Holland en die heeft een half jaar geduurd. De laatste maand werd het inderdaad vervelend. Het enige dat ik weet is gaan zitten en doorgaan tot het af is.

Oh en 's morgens een wandelingetje maken helpt mij ook heel goed ;-)
 
Jelmer -

Jelmer -

01/12/2005 21:55:00
Quote Anchor link
@SulfeR: Pen en een flink vol kladblok ;-)

Ik heb zelf altijd last dat ik iets wil maken waar ik het resultaat kan zien. Laat mij dus niet een lading functies schrijven voor het verwerken van data in de database, dat zal nooit af komen.

Als oplossing heb ik dat ik heel erg subject geörienteerd te werk ga. Ik maak een functie, en daarbij tegelijk een pagina. Maar het hele project is zo opgezet dat het voor ieder formulier, voor iedere actie een apparte pagina (bestand) gebruikt en ik voeg de functies alsmaar toe aan mijn library, zodat ik die nooit weer overnieuw hoef te schrijven (tenzij ik ze wil verbeteren) voor andere projecten.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/12/2005 22:02:00
Quote Anchor link
Jelmer:
Als oplossing heb ik dat ik heel erg subject geörienteerd te werk ga.


Deze methode is dus eigenlijk het tegenovergestelde van OOP en noemen we voortaan SOP :-)
 
Niels

Niels

01/12/2005 22:05:00
Quote Anchor link
@Willem: Dat is precies de manier waar ik mee bezig ben, maar eenmaal bezig en ben je beland bij het maken van componenten, dan ga je je afvragen waarom de code nou zo was ook al heb je het goed gedocumenteerd.

@Jan: Die wandeling moet ik dan zeker maar eens instellen :P, alleen jammer dat het in me bed dan nog veel warmer is ;)

@Jelmer: Krijg je dan niet heel veel gezuer over veel ruimte dat jou systemen in beslag nemen ?
Verder zal het een goeie oplossing zijn.


Ik neem al jullie reply's in acht, en zal er wat aan proberen te doen, misschien is het handig om eens iets te regelen voor een soort sourceforge ondersteuning :P..
En ik ga nu effe aan de pen en het papier :P..
 
Niels

Niels

01/12/2005 22:06:00
Quote Anchor link
Jan:
Jelmer:
Als oplossing heb ik dat ik heel erg subject geörienteerd te werk ga.


Deze methode is dus eigenlijk het tegenovergestelde van OOP en noemen we voortaan SOP :-)


What'SOP ? :P
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/12/2005 22:08:00
Quote Anchor link
Het was een grapje. OOP staat voor Object Oriented Programming en omdat Jelmer zei dat hij subject georienteerd te werk gaat het ik er Subject Oriented van gemaakt ;-)
 
Niels

Niels

01/12/2005 22:09:00
Quote Anchor link
Weet ik, What'SOP was een woordspeling :P maar een niet al te leuke begrijp ik :$
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/12/2005 22:10:00
Quote Anchor link
Haha, die had ik ook door, maar ik dacht: als ik mijn geintje ga uitleggen, mag jij het ook doen :P
 
Niels

Niels

01/12/2005 22:11:00
Quote Anchor link
Offtopic: Haha :)

OnTopic: ;)
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

01/12/2005 22:14:00
Quote Anchor link
Jan:

Klopt! Ik heb net een site gebouwd voor de provincie Noord Holland en die heeft een half jaar geduurd. De laatste maand werd het inderdaad vervelend. Het enige dat ik weet is gaan zitten en doorgaan tot het af is.

Oh en 's morgens een wandelingetje maken helpt mij ook heel goed ;-)
De meeste onder ons moeten gewoon naar school gehehe die hebben afleiding genoeg :p
 
Niels

Niels

01/12/2005 22:16:00
Quote Anchor link
Ja, zoals ik, en dan ook nog een vriendin er tussen door :P.. wordt lastig hoor. het voordeel is dat me vriendin nu ook php aan het leren is :P ze wil weten wat ik nou zo leuk vind :P

wat een grapjas :P
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.