Contact Formulier + CAPTCHA V2 CSS aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mich

mich

02/09/2008 21:05:00
Quote Anchor link
Misschien hoort het niet helemaal hier, maar ik wil de vraag toch stellen.
Ik ben laatst aan de slag geweest met: Contact Formulier + CAPTCHA V2
Werkt allemaal naar behoren, maar nu wil is de stylesheet bewerken.
Meeste lukt, alleen de tekst blijft zwart wat ik ook doe.
K heb bij body dit gedaan: color: FFFFFF; gedaan.

Is dit goed of moet ik het helemaal anders aanpakken.
Ik ben niet zo'n topper in CSS dingen, dus dan weten jullie dat :)

Link naar het gebeuren waar het over gaat:
http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/1210/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mich
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 03:43:01
 

02/09/2008 21:11:00
Quote Anchor link
Das $kleur in captcha.php op imagettftext($afbeelding, $grootte, $graden, $i * 20 + $xas, $yas, $kleur, $font, $tekst[$i]);

Of je moet de kleur van Evert bedoelen...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
--

--

02/09/2008 21:14:00
Quote Anchor link
Er moet een hekje ( # ) voor de kleurcode.
 
Mich

mich

02/09/2008 21:23:00
Quote Anchor link
Hekje verklaart alles!!, Super, stom dat ik daar zelf niet aan heb gedacht
backgroud color van de body zelfde verhaal zeker?
 
--

--

02/09/2008 21:23:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk.. Als daar ook geen hekje voor staat.
 
Mich

mich

03/09/2008 11:36:00
Quote Anchor link
super, tis gelukt.
www.mrphoto.nl/simple/contact/contact.php

moet nog een beetje aan worden gerommelt, maar dat komt wel goed denk ik :)

dank jullie
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mich
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.