Contact formulier > Email checker! [hulp nodig!]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »
Ibrahim A

Ibrahim A

11/01/2012 17:04:10
Quote Anchor link
Beste,

Ik wil graag een contact script voor mijn website..
ik heb er een gevonden! maar zonder mail checker...
ik heb een mailcheck script gedownload en erin gezet,
alleen werkt hij niet :S

Live preview: http://tinyurl.com/7skakzt

De contact script bestaad uit 4 paginas:
- index.php
- functions.php
- captcha.php
- config.php

index.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
<?php

/** start sessions **/
@session_start();

/** include config **/
include('config.php');

/** include functions email **/
include('functions_email.php');

/** reset error & success vars **/
$error = 0;
$success = 0;
$error_message = '';

/** set error message array **/
$error_message = array();

/** try to send message **/
if(isset($_POST['submit']))
{

   /** check if name is filled in **/
   if($_POST['name'] == '')
   {

      $error = 1;
      $error_message[] = 'Please fill in your full name.';
   }

  
   /** check if email is filled in **/
   if($_POST['email'] == '')
   {

      $error = 1;
      $error_message[] = 'Please enter a valid email.';
   }

   elseif(ControleerEmail($_POST['email'])) {
      $error = 1;
      $error_message[] = 'controleer je email';
    }

  
   /** check if subject is filled in **/
   if($_POST['subject'] == '')
   {

      $error = 1;
      $error_message[] = 'Please enter a subject.';
   }

  
   /** check if comment is filled in **/
   if($_POST['comments'] == '')
   {

      $error = 1;
      $error_message[] = 'Please write a comment.';
   }


   /** check if captcha is correct **/
   if($_POST['Captcha'] != $_SESSION['Captcha'] || $_POST['Captcha'] == '')
   {

      $error = 1;
      $error_message[] = 'Please choose the correct captcha.';
   }


   /** no error **/
   if($error != 1)
   {

      send_generic($mailto, $_POST['email'], $_POST['subject'], $_POST['comments']);
      if($autorespond == true){ send_generic($_POST['email'], $mailto, 'RE: '.$_POST['subject'], $autorespond_message); }
      $success = 1;
   }
}



?>



<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<style type="text/css">
#contact {background: #fff; border: 1px solid #e7e7e7; margin: 30px auto 1em; text-align: left; width: 400px; padding: 2em; margin-bottom: 30px;}
#contact #error {background: #f9efef url(images/cross.png) no-repeat 9px 8px; width: auto; height: auto; padding: 9px 34px; color: #494949; font: 11px arial; border: 1px #e9c6c6 solid; margin-bottom: 20px;}
#contact #success {background: #DFF2BF url(images/tick.png) no-repeat 9px 8px; width: auto; height: 13px; padding: 9px 34px; color: #4F8A10; font: 11px arial; border: 1px #4F8A10 solid;}
#contact .clearfix:after {content: "."; display: block; height: 0; clear: both; visibility: hidden;}
#contact hr {border: 0px; background: none; border-bottom: 1px dotted #aaa; height: 0px; margin: 1em 0;}
#contact label {display: block; margin-bottom: 4px; color: #6182a1;}
#contact input[type=text], #contact input[type=password], #contact textarea {color: #333; margin-bottom: 7px; background: #fff; border: 1px solid #ccc; padding: 5px; width: 95%;}
#contact input[type=submit] {background: #eee; border: 3px double #ccc; padding: 2px; font-size: 1em; width: auto; margin-right: 6px;}
#contact a {color: #6182a1; font: inherit; text-decoration: none;}
#contact #captcha div {display: inline; float: left;}
</style>
<script type="text/javascript" src="./javascript/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" src="./javascript/captcha.js"></script>
<title>SpiralContact</title>
</head>
<body>
<div id="contact" class="clearfix">
  <?php
  if($error == 1)
  {

     echo '<div id="error">';
     foreach($error_message as $err){ echo $err . "<br>"; }
     echo '</div>';
  }

  ?>

  
  <?php if($success != 1): ?>
    <form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post">
    <label for="name">Name</label>
    <input name="name" id="name" size="30" type="text" value="<?php echo $_POST['name']; ?>" />
    <label for="email">Email</label>
    <input name="email" id="email" size="30" type="text" value="<?php echo $_POST['email']; ?>" />
    <label for="subject">Subject</label>
    <input name="subject" id="subject" size="30" type="text" value="<?php echo $_POST['subject']; ?>" />
    <label for="comments">Comments</label>
    <textarea name="comments" cols="46" rows="5" id="comments"><?php echo $_POST['comments']; ?></textarea>
    <div id="captcha"><?php require('captcha.php'); ?></div><br /><br />
    <hr>
    <input name="submit" value="Submit" type="submit" />
  </form>
  <?php else: ?>
  <div id="success">Thank you for your comments.</div>  
  <?php endif; ?>
</div>
</body>
</html>


Functions:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php


/** this function sends a custom email **/
function send_generic($recipient, $sender, $subject, $message, $search = "", $replace = "")
{

    /** decode subject and email for sending **/
    $subject = htmlspecialchars_decode($subject, ENT_QUOTES);
    $message = htmlspecialchars_decode($message, ENT_QUOTES);

    /** replace variables in subject and message **/
    $subject = str_replace($search, $replace, $subject);
    $message = str_replace($search, $replace, $message);

    /** encode subject for UTF8 **/
    $subject = "=?UTF-8?B?".base64_encode($subject)."?=";

    /** replace carriage returns with breaks **/
    $message = str_replace("\n", "<br>", $message);

    /** set headers **/
    $headers = "MIME-Version: 1.0"."\n";
    $headers .= "Content-type: text/html; charset=utf-8"."\n";
    $headers .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit"."\n";
    $headers .= "From: $sender"."\n";
    $headers .= "Return-Path: $sender"."\n";
    $headers .= "Reply-To: $sender";

    /** send mail **/
    mail($recipient, $subject, $message, $headers);

    return true;
}



function
ControleerEmail($a)
{

return ereg("[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+",$a);
}


?>


Het mail script werkt nu niet.. ,

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 11/01/2012 17:52:22 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 09:54:36
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

11/01/2012 17:14:03
Quote Anchor link
Zoiezo zie ik al dat er
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
if(isset($_POST['submit']))
{
[\code]
staat
dat moet je veranderen in
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST"){
\\cdoe
}
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

11/01/2012 17:17:46
Quote Anchor link
Code graag tussen code-tags.
Hoe weet je zeker dat het mailscript niet werkt? Gaat het niet eerder fout? Krijg je een foutmelding?
Ereg is verouderd. Kijk naar pregmatch
PHP_SELF wordt afgeraden. Gebruik bv action=""
Ik blijf adviseren om niet op de mailfunctie van php te vertrouwen, maar bv swiftmailer of phpmailer te gebruiken.
Gebruik geen if(isset($_POST['submit'])) maar if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
om te controleren of een formulier is verzonden.
Waarom een @ voor session_start();
Gewijzigd op 11/01/2012 17:18:45 door Obelix Idefix
 
Kris Peeters

Kris Peeters

11/01/2012 17:48:42
Quote Anchor link
Ibrahim A op 11/01/2012 17:04:10:
... script voor mijn website ...

ik heb er een gevonden! ...

alleen werkt hij niet :S


Misschien kan je beter een script zoeken dat wel werkt.

Wanneer mensen een script maken en een specifiek probleem hebben, helpen we met plezier.
Maar hier heb je een kant-en-klaar script; en het werkt niet. We zien onmiddellijk dat er verouderde technologie in zit (bv. ereg() ).
 
Chris -

Chris -

11/01/2012 17:54:31
Quote Anchor link
Hoi Ibrahim,

Ik heb je post even aangepast en de code in de -tags geplaatst. Dat is een stuk beter te kijken.

Je functie ControleerEmail is verouderd. Je kan beter gebruik maken van filter_var, en dat gebruiken!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
function ControleerEmail($a)
{
return filter_var($a, FILTER_VALIDATE_EMAIL);
}


Laat even horen of het nu wel werkt :)

Als het nog niet werkt, kijk dan ook even of je nog foutmeldingen heb en plaats die dan hier.

Groeten,
Chris
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.