contact-form.js

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »
Mavalier D

Mavalier D

14/12/2010 12:33:42
Quote Anchor link
Hee,

ik vond nog een mooi contact systeem op internet die ik graag zou willen bestuderen en aanpassen.
Nu vond ik een JS bestand die d'r bij zat alleen helaas weet ik niet hoe ik die moet aanpassen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?php
  $(document).ready(function() {        
  $('#buttonsend').click( function() {
    
        var
name    = $('#name').val();
        var
subject = $('#subject').val();
        var
email   = $('#email').val();
        var
message = $('#message').val();
        
        $('.loading').fadeIn('fast');
        
        if (name != "" && subject != "" && email != "" && message != "")
            {


                $.ajax(
                    {

                        url: './sendemail.php',
                        type: 'POST',
                        data: "name=" + name + "&subject=" + subject + "&email=" + email + "&message=" + message,
                        success: function(result)
                        {

                            $('.loading').fadeOut('fast');
                            if(result == "email_error") {
                                $('#email').css({"border":"2px solid #ffb6b6"}).next('.require').text(' !');
                            }
else {
                                $('#name, #subject, #email, #message').val("");
                                $('<div class="success-contact">U bericht is succesvol verstuurd!</div>').insertBefore('#contactFormArea');
                                $('.success-contact').fadeOut(5000, function(){ $(this).remove(); });
                            }
                        }
                    }
                );

                return false;
                
            }

        else
            {
                $('.loading').fadeOut('fast');
                if( name == "") $('#name').css({"background":"#FFFCFC","border":"2px solid #ffb6b6"});
                if(subject == "") $('#subject').css({"background":"#FFFCFC","border":"2px solid #ffb6b6"});
                if(email == "" ) $('#email').css({"background":"#FFFCFC","border":"2px solid #ffb6b6"});
                if(message == "") $('#message').css({"background":"#FFFCFC","border":"2px solid #ffb6b6"});
                return false;
            }
    });

    
        $('#name, #subject, #email,#message').focus(function(){
            $(this).css({"background":"#ffffff","border":"2px solid #e6e6e6"});
        });
          
        });

?>


Waar moet ik mijn eigen mail neerzetten zouden jullie dat willen vertellen?

Toevoeging op 14/12/2010 12:34:31:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? tot ?>

Moet weg deed ik alleen maar zodat het er netjes zou staan.
 
PHP hulp

PHP hulp

17/06/2024 19:01:10
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/12/2010 14:22:24
Quote Anchor link
in sendemail.php
 
Kris Peeters

Kris Peeters

14/12/2010 14:25:28
Quote Anchor link
- download jquery.js en zet die in de juiste map (zelfde map als index.php).
- Wat je zelf postte zet je in contact-form.js (zelfde map als index.php).
- Verder maak je dit

index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//NL" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html>
  <head>
    <link rel="shortcut icon" type="image/gif" href="favicon.gif"/>
    <meta http-equiv=content-type content="text/html; charset=UTF-8">
    <title> contact-form.js </title>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css"/>
    <script src="jquery.js"></script>
    <script src="contact-form.js"></script>
  </head>
  <body>
    <div id="contactFormArea">
      <div> <input id="name">       <label for="name">name</label>      </div>
      <div> <input id="subject">    <label for="subject">subject</label></div>
      <div> <input id="email">      <label for="email">e-mail</label>   </div>
      <div> <input id="message">    <label for="message">message</label></div>
      <div> <input type="button" id="buttonsend" Value="OK"/> </div>
    </div>
  </body>
</html>


sendemail.php
Alles van de mail() zelf regelen, beschermen, ...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// de POST gegevens staan in $_POST['name'], $_POST['subject'], $_POST['email'], $_POST['message']
$mail_sent = mail(...);
if ($mail_sent) {
  echo 'mail_sent';
}

else {
  echo 'email_error';
}

?>
 
Mavalier D

Mavalier D

14/12/2010 14:36:05
Quote Anchor link
Ik heb een sendemail.php gemaakt, en de code erin gezet met mij email er onder zo dus.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// de POST gegevens staan in $_POST['name'], $_POST['subject'], $_POST['email'], $_POST['message']
$mail_sent = mail(mijnnaam@hotmail.com);
if ($mail_sent) {
  echo 'mail_sent';
}

else {
  echo 'email_error';
}

?>


Is dat alles wat ik moest doen of moet ik nog wat aanpassen?
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

14/12/2010 14:49:39
Quote Anchor link
Mavalier D op 14/12/2010 14:36:05:
Ik heb een sendemail.php gemaakt, en de code erin gezet met mij email er onder zo dus.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// de POST gegevens staan in $_POST['name'], $_POST['subject'], $_POST['email'], $_POST['message']
$mail_sent = mail(mijnnaam@hotmail.com);
if ($mail_sent) {
  echo 'mail_sent';
}

else {
  echo 'email_error';
}

?>


Is dat alles wat ik moest doen of moet ik nog wat aanpassen?




Kijk eens naar het example op php.net, je gebruikt de mail functie fout!
 
Kris Peeters

Kris Peeters

14/12/2010 14:50:14
Quote Anchor link
Klik eens op de link mail (code, lijn 3).
Daar staat meer informatie over de functie mail.

Merk op: als je niet veel ervaring hebt met php kan dit gevaarlijk zijn, zoals vaak het geval is als je met POST data om gaat.
 
Mavalier D

Mavalier D

14/12/2010 14:51:53
Quote Anchor link
Ik heb er helemaal geen ervaring mee! haha
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

14/12/2010 14:54:47
Quote Anchor link
Kijk dan eens op php.net ...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.