contact-form.js

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »
Mavalier D

Mavalier D

14/12/2010 12:33:42
Quote Anchor link
Hee,

ik vond nog een mooi contact systeem op internet die ik graag zou willen bestuderen en aanpassen.
Nu vond ik een JS bestand die d'r bij zat alleen helaas weet ik niet hoe ik die moet aanpassen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?php
  $(document).ready(function() {        
  $('#buttonsend').click( function() {
    
        var
name    = $('#name').val();
        var
subject = $('#subject').val();
        var
email   = $('#email').val();
        var
message = $('#message').val();
        
        $('.loading').fadeIn('fast');
        
        if (name != "" && subject != "" && email != "" && message != "")
            {


                $.ajax(
                    {

                        url: './sendemail.php',
                        type: 'POST',
                        data: "name=" + name + "&subject=" + subject + "&email=" + email + "&message=" + message,
                        success: function(result)
                        {

                            $('.loading').fadeOut('fast');
                            if(result == "email_error") {
                                $('#email').css({"border":"2px solid #ffb6b6"}).next('.require').text(' !');
                            }
else {
                                $('#name, #subject, #email, #message').val("");
                                $('<div class="success-contact">U bericht is succesvol verstuurd!</div>').insertBefore('#contactFormArea');
                                $('.success-contact').fadeOut(5000, function(){ $(this).remove(); });
                            }
                        }
                    }
                );

                return false;
                
            }

        else
            {
                $('.loading').fadeOut('fast');
                if( name == "") $('#name').css({"background":"#FFFCFC","border":"2px solid #ffb6b6"});
                if(subject == "") $('#subject').css({"background":"#FFFCFC","border":"2px solid #ffb6b6"});
                if(email == "" ) $('#email').css({"background":"#FFFCFC","border":"2px solid #ffb6b6"});
                if(message == "") $('#message').css({"background":"#FFFCFC","border":"2px solid #ffb6b6"});
                return false;
            }
    });

    
        $('#name, #subject, #email,#message').focus(function(){
            $(this).css({"background":"#ffffff","border":"2px solid #e6e6e6"});
        });
          
        });

?>


Waar moet ik mijn eigen mail neerzetten zouden jullie dat willen vertellen?

Toevoeging op 14/12/2010 12:34:31:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? tot ?>

Moet weg deed ik alleen maar zodat het er netjes zou staan.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 07:25:13
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/12/2010 14:22:24
Quote Anchor link
in sendemail.php
 
Kris Peeters

Kris Peeters

14/12/2010 14:25:28
Quote Anchor link
- download jquery.js en zet die in de juiste map (zelfde map als index.php).
- Wat je zelf postte zet je in contact-form.js (zelfde map als index.php).
- Verder maak je dit

index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//NL" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html>
  <head>
    <link rel="shortcut icon" type="image/gif" href="favicon.gif"/>
    <meta http-equiv=content-type content="text/html; charset=UTF-8">
    <title> contact-form.js </title>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css"/>
    <script src="jquery.js"></script>
    <script src="contact-form.js"></script>
  </head>
  <body>
    <div id="contactFormArea">
      <div> <input id="name">       <label for="name">name</label>      </div>
      <div> <input id="subject">    <label for="subject">subject</label></div>
      <div> <input id="email">      <label for="email">e-mail</label>   </div>
      <div> <input id="message">    <label for="message">message</label></div>
      <div> <input type="button" id="buttonsend" Value="OK"/> </div>
    </div>
  </body>
</html>


sendemail.php
Alles van de mail() zelf regelen, beschermen, ...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// de POST gegevens staan in $_POST['name'], $_POST['subject'], $_POST['email'], $_POST['message']
$mail_sent = mail(...);
if ($mail_sent) {
  echo 'mail_sent';
}

else {
  echo 'email_error';
}

?>
 
Mavalier D

Mavalier D

14/12/2010 14:36:05
Quote Anchor link
Ik heb een sendemail.php gemaakt, en de code erin gezet met mij email er onder zo dus.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// de POST gegevens staan in $_POST['name'], $_POST['subject'], $_POST['email'], $_POST['message']
$mail_sent = mail(mijnnaam@hotmail.com);
if ($mail_sent) {
  echo 'mail_sent';
}

else {
  echo 'email_error';
}

?>


Is dat alles wat ik moest doen of moet ik nog wat aanpassen?
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

14/12/2010 14:49:39
Quote Anchor link
Mavalier D op 14/12/2010 14:36:05:
Ik heb een sendemail.php gemaakt, en de code erin gezet met mij email er onder zo dus.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// de POST gegevens staan in $_POST['name'], $_POST['subject'], $_POST['email'], $_POST['message']
$mail_sent = mail(mijnnaam@hotmail.com);
if ($mail_sent) {
  echo 'mail_sent';
}

else {
  echo 'email_error';
}

?>


Is dat alles wat ik moest doen of moet ik nog wat aanpassen?




Kijk eens naar het example op php.net, je gebruikt de mail functie fout!
 
Kris Peeters

Kris Peeters

14/12/2010 14:50:14
Quote Anchor link
Klik eens op de link mail (code, lijn 3).
Daar staat meer informatie over de functie mail.

Merk op: als je niet veel ervaring hebt met php kan dit gevaarlijk zijn, zoals vaak het geval is als je met POST data om gaat.
 
Mavalier D

Mavalier D

14/12/2010 14:51:53
Quote Anchor link
Ik heb er helemaal geen ervaring mee! haha
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

14/12/2010 14:54:47
Quote Anchor link
Kijk dan eens op php.net ...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.