contact-form.js

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »
Mavalier D

Mavalier D

14/12/2010 12:33:42
Quote Anchor link
Hee,

ik vond nog een mooi contact systeem op internet die ik graag zou willen bestuderen en aanpassen.
Nu vond ik een JS bestand die d'r bij zat alleen helaas weet ik niet hoe ik die moet aanpassen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?php
  $(document).ready(function() {        
  $('#buttonsend').click( function() {
    
        var
name    = $('#name').val();
        var
subject = $('#subject').val();
        var
email   = $('#email').val();
        var
message = $('#message').val();
        
        $('.loading').fadeIn('fast');
        
        if (name != "" && subject != "" && email != "" && message != "")
            {


                $.ajax(
                    {

                        url: './sendemail.php',
                        type: 'POST',
                        data: "name=" + name + "&subject=" + subject + "&email=" + email + "&message=" + message,
                        success: function(result)
                        {

                            $('.loading').fadeOut('fast');
                            if(result == "email_error") {
                                $('#email').css({"border":"2px solid #ffb6b6"}).next('.require').text(' !');
                            }
else {
                                $('#name, #subject, #email, #message').val("");
                                $('<div class="success-contact">U bericht is succesvol verstuurd!</div>').insertBefore('#contactFormArea');
                                $('.success-contact').fadeOut(5000, function(){ $(this).remove(); });
                            }
                        }
                    }
                );

                return false;
                
            }

        else
            {
                $('.loading').fadeOut('fast');
                if( name == "") $('#name').css({"background":"#FFFCFC","border":"2px solid #ffb6b6"});
                if(subject == "") $('#subject').css({"background":"#FFFCFC","border":"2px solid #ffb6b6"});
                if(email == "" ) $('#email').css({"background":"#FFFCFC","border":"2px solid #ffb6b6"});
                if(message == "") $('#message').css({"background":"#FFFCFC","border":"2px solid #ffb6b6"});
                return false;
            }
    });

    
        $('#name, #subject, #email,#message').focus(function(){
            $(this).css({"background":"#ffffff","border":"2px solid #e6e6e6"});
        });
          
        });

?>


Waar moet ik mijn eigen mail neerzetten zouden jullie dat willen vertellen?

Toevoeging op 14/12/2010 12:34:31:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? tot ?>

Moet weg deed ik alleen maar zodat het er netjes zou staan.
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 07:54:07
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/12/2010 14:22:24
Quote Anchor link
in sendemail.php
 
Kris Peeters

Kris Peeters

14/12/2010 14:25:28
Quote Anchor link
- download jquery.js en zet die in de juiste map (zelfde map als index.php).
- Wat je zelf postte zet je in contact-form.js (zelfde map als index.php).
- Verder maak je dit

index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//NL" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html>
  <head>
    <link rel="shortcut icon" type="image/gif" href="favicon.gif"/>
    <meta http-equiv=content-type content="text/html; charset=UTF-8">
    <title> contact-form.js </title>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css"/>
    <script src="jquery.js"></script>
    <script src="contact-form.js"></script>
  </head>
  <body>
    <div id="contactFormArea">
      <div> <input id="name">       <label for="name">name</label>      </div>
      <div> <input id="subject">    <label for="subject">subject</label></div>
      <div> <input id="email">      <label for="email">e-mail</label>   </div>
      <div> <input id="message">    <label for="message">message</label></div>
      <div> <input type="button" id="buttonsend" Value="OK"/> </div>
    </div>
  </body>
</html>


sendemail.php
Alles van de mail() zelf regelen, beschermen, ...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// de POST gegevens staan in $_POST['name'], $_POST['subject'], $_POST['email'], $_POST['message']
$mail_sent = mail(...);
if ($mail_sent) {
  echo 'mail_sent';
}

else {
  echo 'email_error';
}

?>
 
Mavalier D

Mavalier D

14/12/2010 14:36:05
Quote Anchor link
Ik heb een sendemail.php gemaakt, en de code erin gezet met mij email er onder zo dus.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// de POST gegevens staan in $_POST['name'], $_POST['subject'], $_POST['email'], $_POST['message']
$mail_sent = mail(mijnnaam@hotmail.com);
if ($mail_sent) {
  echo 'mail_sent';
}

else {
  echo 'email_error';
}

?>


Is dat alles wat ik moest doen of moet ik nog wat aanpassen?
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

14/12/2010 14:49:39
Quote Anchor link
Mavalier D op 14/12/2010 14:36:05:
Ik heb een sendemail.php gemaakt, en de code erin gezet met mij email er onder zo dus.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// de POST gegevens staan in $_POST['name'], $_POST['subject'], $_POST['email'], $_POST['message']
$mail_sent = mail(mijnnaam@hotmail.com);
if ($mail_sent) {
  echo 'mail_sent';
}

else {
  echo 'email_error';
}

?>


Is dat alles wat ik moest doen of moet ik nog wat aanpassen?




Kijk eens naar het example op php.net, je gebruikt de mail functie fout!
 
Kris Peeters

Kris Peeters

14/12/2010 14:50:14
Quote Anchor link
Klik eens op de link mail (code, lijn 3).
Daar staat meer informatie over de functie mail.

Merk op: als je niet veel ervaring hebt met php kan dit gevaarlijk zijn, zoals vaak het geval is als je met POST data om gaat.
 
Mavalier D

Mavalier D

14/12/2010 14:51:53
Quote Anchor link
Ik heb er helemaal geen ervaring mee! haha
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

14/12/2010 14:54:47
Quote Anchor link
Kijk dan eens op php.net ...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.