container loopt niet door

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

23/07/2011 20:26:09
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een een container en daar twee divjes in, maar de container loopt niet door, zie foto.

Hoe kan ik er voor zorgen dat ie wel door loopt? Want de div nieuws en sidebar moeten er in en footer moet er helemaal onder

http://img715.imageshack.us/img715/9926/59499254.jpg

CSS
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
div.container{
background-color: #101314;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
margin-top: 486px;
padding-top: 10px;
min-height: 100px;
width: 1000px;
 }

div.nieuws{
background-color: #FFFFFF;
margin-bottom: 10px;  
margin-left: 10px;  
margin-right: 10px;
margin-top: 10px;
padding-bottom: 10px;  
padding-left: 10px;  
padding-right: 10px;
padding-top: 10px;
float: left;
width: 630px;
 }
 
div.sidebar{
background-color: #FFFFFF;
margin-bottom: 10px;  
margin-left: 10px;  
margin-right: 10px;
margin-top: 10px;
padding-bottom: 10px;  
padding-left: 10px;  
padding-right: 10px;
padding-top: 10px;
float: right;
width: 290px;
 }

div.footer{
background-color: #000000;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
padding-top: 10px;
width: 1000px;
 }


HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<body>

<div class="container">
<div class="nieuws">Tekst</div>

<div class="sidebar">
Tekst
</div>

</div>

<div class="footer">
Copyright text
</div>

</body>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 03:20:39
 
John Acid

John Acid

23/07/2011 20:33:40
Quote Anchor link
Volgens mij moet je je div container height auto meegeven, dan zou het moeten werken.

Kijk anders hierna. misschien zit hier iets tussen; http://www.gigadesign.be/2006/07/layout-met-100-hoogte/
Gewijzigd op 23/07/2011 20:34:35 door John Acid
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/07/2011 20:40:55
Quote Anchor link
Voeg aan de css van div.container toe:

overflow: auto;
 
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

24/07/2011 14:53:35
Quote Anchor link
Bedankt! Het is gelukt!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/07/2011 14:58:54
Quote Anchor link
Hoe heb je het opgelost?
 
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

24/07/2011 16:10:25
Quote Anchor link
Jou manier Ozzie!

Toevoeging op 24/07/2011 16:15:44:

Ik heb nog iets :$

Ik heb verschillende stekst boxjes maar ze lopen niet onder elkaar

http://img813.imageshack.us/img813/1324/vraag.jpg

Dus div.content moet links staan (onder elkaar doorlopen) en div.sidebar moet rechts staan (onder elkaar doorlopen)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<div class="container">
<div class="content"><h1>Nieuws</h1></div>
<div class="sidebar">Tekst</div>
<div class="content">Tekst</div>
<div class="sidebar"><h1>Chat</h1><br>Tekst</div>

</div>


CSS:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
div.content{
margin-bottom: 10px;  
margin-left: 10px;  
margin-right: 10px;
margin-top: 10px;
padding-bottom: 10px;  
padding-left: 10px;  
padding-right: 10px;
padding-top: 10px;
width: 610px;
float: left;
overflow: auto;
-webkit-border-radius: 8px;
-moz-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
background: #FFFFFF;
behavior: url(/PIE.htc);
}

div.sidebar{
margin-bottom: 10px;  
margin-left: 10px;  
margin-right: 10px;
margin-top: 10px;
padding-bottom: 10px;  
padding-left: 10px;  
padding-right: 10px;
padding-top: 10px;
width: 310px;
float: right;
overflow: auto;
-webkit-border-radius: 8px;
-moz-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
background: #FFFFFF;
behavior: url(/PIE.htc);
}

div.container{
margin-left: auto;
margin-right: auto;
margin-top: 486px;
padding-top: 10px;
min-height: 100px;
overflow: auto;
width: 1000px;
-webkit-border-radius: 8px;
-moz-border-radius: 8px;
border-radius: 8px;
background: #101314;
behavior: url(/PIE.htc);
}
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/07/2011 16:23:07
Quote Anchor link
Je moet dan die 2 blokken aan de linkerkant in een aparte container zetten, bijvoorbeeld container_left en de 2 blokken aan de rechterkant zet je ook in een aparte container, bijvoorbeeld container_right. Deze beide containers geef je dan de juiste breedte width: 610px; en width: 310px; en allebei een float: left; zodat ze naast elkaar komen staan.
 
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

24/07/2011 16:27:57
Quote Anchor link
Oke, dat ga ik even proberen!

Toevoeging op 24/07/2011 16:48:42:

Alles is gelukt! jullie zijn super heel erg bedankt!!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/07/2011 16:59:33
Quote Anchor link
graag gedaan :)
 
Zie Foto

Zie Foto

04/08/2011 22:24:30
Quote Anchor link
Ik heb hetzelfde probleem...

CSS code => http://www.plaatscode.be/141188/
Afbeelding => http://i54.tinypic.com/15wb61z.png

Alvast bedankt,
GerrieOnline
 
Joakim Broden

Joakim Broden

05/08/2011 00:02:04
Quote Anchor link
Manier 1 (aanrader):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
.main:after {
    content: ".";
    display: block;
    clear: both;  
    height: 0;
    overflow: hidden;
}

Een container om .menu en .content zetten met class main en deze css in je css zetten.

Manier 2:
Een container om .menu en .content zetten en een overflow: hidden; mee geven

Manier 3 afrader:
een div achter .content zetten met een clear: both;
Gewijzigd op 05/08/2011 00:03:38 door Joakim Broden
 
Zie Foto

Zie Foto

05/08/2011 00:33:45
Quote Anchor link
Bedankt Oetzie cookie =D
Nu ziet de site er beter uit
 
Zie Foto

Zie Foto

27/08/2011 18:59:57
Quote Anchor link
Oei.. in IE werkt dit niet.

CSS Code:

.content:after {
content:".";
display:block;
clear:both;
height:0;
overflow:hidden;
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.