Controle mail

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »
Niels Cup

Niels Cup

14/08/2012 19:50:01
Quote Anchor link
Ik heb hier een script dat moet controleren of een mailveld wel aan bepaalde eisen voldoet. Zit ergens nog een fout maar ik zie hem niet. Kan iemand mij mischien helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
function is_email($emailadres)
{

 // Eerst een snelle controle uitvoeren:
  // een emailadres moet uit minimaal 7 tekens bestaan:

   if(strlen($emailadres)  < 7 {
    return FALSE;
}

// Daarna een controle met een reguliere expressie uitvoeren:
if(ereg("^[_a-zA-Z0-9-]+(\.a-zA-Z0-9-]+)*@[a-zA-Z
       0-9-]+\.)+([a-zA-Z]{2,4})$"
, $emailadres))    {
    return TRUE;
     }
else   {
              return FALSE;
      }
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 05:24:31
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/08/2012 19:58:24
Quote Anchor link
Wat wat is volgens jouw de fout?

Ik zie wel een verouderde eregi-functie.
 
Niels Cup

Niels Cup

14/08/2012 20:02:21
Quote Anchor link
ik zie het al ik mis een teken ) op regel 6. Slordigheidsfoutje. Wat bedoel je met
een verouderde eregi functie Aar?
 
Reshad F

Reshad F

14/08/2012 20:18:44
Quote Anchor link
data de functie eregi niet meer bestaat.. oftewel out of date..

de nieuwe variant hiervan is preg_match

wat ik zelf altijd doe om een email te controleren:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(filter_var($_POST['email'],FILTER_VALIDATE_EMAIL) === false)
          {

             $mailErrors[] = 'Email is niet geldig';
          }

?>
 
Niels Cup

Niels Cup

14/08/2012 20:23:07
Quote Anchor link
Ok. Weer wat wijzer, ik mis volgens mij alleen nog een stukje van het script. Wannneer ik een fout emailadres invul zoals:

!!!@dss

Wanneer ik op Submit krijg ik geen waarschuwing.
Gewijzigd op 14/08/2012 20:31:22 door Niels Cup
 
Reshad F

Reshad F

14/08/2012 20:32:37
Quote Anchor link
dit komt omdat het alleen kijkt of het een email kan zijn.

om de speciale characters enzo eruit te halen en alleen cijfers en letters toe te staan moet je het volgende gebruiken ipv filter_validate_email

FILTER_SANITIZE_EMAIL

Toevoeging op 14/08/2012 20:33:10:

p.s. gooi er wel altijd htmlentities overheen om xss aanvallen tegen te gaan!
 
- SanThe -

- SanThe -

14/08/2012 20:53:40
 
Niels Cup

Niels Cup

14/08/2012 21:30:36
Quote Anchor link
PETJE af voor de snelle en vaak goede hulp op dit Forum!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.