controleren of iemand mijn pagina heeft ge-iframed

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Eric T

Eric T

10/11/2013 20:59:09
Quote Anchor link
Ik heb een (php)pagina met daarop bepaalde inhoud wat verder voor dit topic niet ter zake doet.
Ik wil graag weten of iemand die pagina laadt in een iframe op een andere website.
En dan wil ik ook nog graag weten op welk domein dat dan is.

Ik heb al wel gevonden dat je iets met javascript kan doen:

if (window.self === window.top) {
// you're not in an iframe
} else {
// in an iframe (or other frames), act accordingly
}

Maar hoe dan verder?

Overigens is het toegestaan mijn pagina te embedden in een iframe, dus ik stel de vraag niet om te vrookomen dat dat mag.
Maar wel omdat ik graag wil weten wie het doet/waar het gedaan wordt...
Voor nu volstaat een simpele echo met iets van "Thank you www.domain.com for embedding my page within an iframe".

Ik zit dus even vast hoe ik de koppeling tussen javascript hier php code laat aansturen/inladen
en de domeinnaam ophaalt en afbeeldt...

Iemand enig idee?

Alvast dankjewel voor hulp in de goede richting!

Vr gr Eric
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 15:59:58
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/11/2013 21:08:47
Quote Anchor link
kijk eens naar AJAX en de( location href property )
Gewijzigd op 10/11/2013 21:09:24 door Frank Nietbelangrijk
 
Eric T

Eric T

10/11/2013 22:57:23
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 10/11/2013 21:08:47:
kijk eens naar AJAX en de( location href property )

Helaas geeft 'location.href' de url van mijn eigen website en niet die van degene die het embed :-(


Toevoeging op 10/11/2013 23:05:46:

Klaarblijkelijk geeft dit de beste resultaten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
//echo "Server=".$_SERVER['HTTP_REFERER']."<br>";
$urluser = $_SERVER['HTTP_REFERER'];
$ipuser  = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

if(strpos($urluser,"kwesting") != false OR $ipuser == "Je eigen ip adres van waaruit je de pagina het meest bezoekt"){
            //Do nothing
            echo "doe niets<br>";
        }

        else{echo "You embedded this page on an external site(iframe?): ".$urluser; include_once('mail.php');}
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.