Cookies

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Yme-Jan

Yme-Jan

10/05/2005 19:13:00
Quote Anchor link
ik heb deze tut gelezen, maar ik snap er eigenlijk nog niks van..
ik wil mijn site namelijk cookie based maken,
zodat je maar 1x hoeft in te loggen enzo..
maar hoe werkt dan zoiets?
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 18:58:16
 
Jelmer -

Jelmer -

10/05/2005 20:23:00
Quote Anchor link
if(!isset($_COOKIE['loggedin'])){
//login
}

if($_POST['password'] == "goed"){
setcookie("loggedin", "ik ben wel ingelogd!", time()+3600*24,"/",".phphulp.nl",0);
}

edit: PS: dit is niet de meest veilige manier ^^,
En verder kun je ook sessions gebruiken, daarmee blijft iemand ingelogd totdat hij zijn browser afsluit.
PPS: hou er wel rekeing mee dat er mensen zijn die cookies uitzetten. Dus je site cookie-based maken is ook niet echt een goed idee, nee, maak hem liever cookie-enabled.
Gewijzigd op 10/05/2005 20:25:00 door Jelmer -
 
Yme-Jan

Yme-Jan

11/05/2005 22:49:00
Quote Anchor link
mja.. maar werkt dat cookie-enebled anders dan?
 
Frank

Frank

11/05/2005 22:58:00
Quote Anchor link
Ja, dan werkt het ook wanneer een bezoeker geen cookies accepteerd. Oftewel een combinatie van sessions en cookies.
 
Yme-Jan

Yme-Jan

12/05/2005 10:49:00
Quote Anchor link
ik bedoel qua script ;)

edit: hoe haal ik da gegeven van username uit de cookie om te gebruiken in bijv. een query?
Gewijzigd op 12/05/2005 10:52:00 door Yme-Jan
 
Yme-Jan

Yme-Jan

12/05/2005 11:21:00
Quote Anchor link
Fout 1:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/opt/usr/wa4o6920633/DOMAIN/HTML/ts/level/home.php:17) in /usr/opt/usr/wa4o6920633/DOMAIN/HTML/ts/php/login.php on line 15
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
setcookie("treadstone", "$username", time()+3600*24,"/ts/",".a4o.nl",0); // regel 15
?>

hij maakt de cookie niet aan.

Fout 2:
wil ik inloggen met sessie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
$session
= $_SESSION['ts'];
$cookie = $_COOKIE['ts'];

if(!$cookie){
    echo "Niet ingelogd";
}
elseif(!$session){
    echo "Niet ingelogd";
}
else{
    echo "Wel ingelogd";
}

?>


hij kijkt of de cookie bestaat, besaat niet.
echter de sessie bestaat wel,
tog staat er Niet ingelogd..
hoe kan ik er voor zorgen dat hij de 1 met rust laat als die er niet is..

Edit:
Fout 2 is opgelost
Gewijzigd op 12/05/2005 11:28:00 door Yme-Jan
 
Yme-Jan

Yme-Jan

12/05/2005 12:20:00
Quote Anchor link
login.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
if($session){
    echo "You are already logged in.";    
}
else{
#########################################
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == POST){
    $username = $_POST['username'];
    $password = md5($_POST['password']);
    $b_cookie = $_POST['cookie'];
    
        $query = mysql_query("SELECT * FROM `ts_members` WHERE `username`='$username' AND `password`='$password'");
        $check = mysql_fetch_object($query);
        if(mysql_num_rows($query) != 0 && $check->activated == 1){
            if($b_cookie == ON){
                setcookie("treadstone", "$username", time()+3600*24,"/",".a4o.nl",1);
            }
else{
                $_SESSION['ts'] = $username;
            }

    echo "<table width=\"90%\" cellSpacing=\"0\" cellPadding=\"2\" border=\"1\" bordercolor=\"#000000\" style=\"border-collapse: collapse\" align=\"center\">";
    echo "<tr><td><b>Login</b></td></tr>";
    echo "<tr><td>You are logged in successfully. $b_cookie </td></tr>";
    echo "</table>";
    echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"1; url=index.php\">";
    
        }
else{
    echo "<table width=\"90%\" cellSpacing=\"0\" cellPadding=\"2\" border=\"1\" bordercolor=\"#000000\" style=\"border-collapse: collapse\" align=\"center\">";
    echo "<tr><td><b>ERROR</b></td></tr>";
    echo "<tr><td>Login Failure:<br>
                  1. Wrong Username or Password<br>
                  2. Empty Fields<br>
                  3. Account UnActivated"
;
    echo "</table>";
        }
}
else{
    ?>
<FORM ACTION="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $_SERVER['PHP_SELF'] ?>
" METHOD="POST">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?
    echo "<table width=\"90%\" cellSpacing=\"0\" cellPadding=\"2\" border=\"1\" bordercolor=\"#000000\" style=\"border-collapse: collapse\" align=\"center\">";
    echo "<tr><td width=\"25%\">Username:</td>";
    echo "<td width=\"75%\" align=\"center\"><input type=\"text\" style=\"width: 90%\" name=\"username\"></td></tr>";
    echo "<tr><td width=\"25%\">Password:</td>";
    echo "<td width=\"75%\" align=\"center\"><input type=\"password\" style=\"width: 90%\" name=\"password\"></td></tr>";
    echo "<tr><td width=\"25%\">Remember Me:</td>";
    echo "<td width=\"75%\" align=\"center\"><input type=\"checkbox\" name=\"cookie\" value=\"ON\"></td></tr>";
    echo "<tr><td colspan=\"2\"><input type=\"submit\" value=\"Login\"></td></tr>";
    echo "</table>";
    echo "</form>";

} }

?>


hier zit de fout op regel 15:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/opt/usr/wa4o6920633/DOMAIN/HTML/ts/level/home.php:17) in /usr/opt/usr/wa4o6920633/DOMAIN/HTML/ts/php/login.php on line 15

regel 15 is de setcookie...
weet iemand mss hoe ik dit kan verhelpen?
 
Eris -

Eris -

12/05/2005 12:30:00
Quote Anchor link
Heb je de php faq op deze pagina al gelezen?
 
Yme-Jan

Yme-Jan

12/05/2005 12:51:00
Quote Anchor link
:|
 
Mitch X

Mitch X

12/05/2005 13:18:00
Quote Anchor link
[faq] [/faq]
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.