CronJob

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:22:37
Quote Anchor link
Beste leden,


Ik wil graag een bestand elke maand draaien d.m.v cronjob

Maar ik weet totaal niet hoe ik dat kan doen.

Ik heb al gekeken op CronJob.nl maar werd er niet wijzer van.


Ik gebruik DirectAdmin.


Alvast bedankt voor het helpen.


Met Vriendelijke Groet,
A.Bijlsma
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 11:47:51
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:23:26
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:24:09
Quote Anchor link
Ik snap dat dus niet :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:24:48
Quote Anchor link
leg uit....
Waar loop je vast?
Gewijzigd op 03/01/2012 00:26:13 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:29:37
Quote Anchor link
Heb nog een keer gedaan is dit goed?

0|0|1|*|*|
/usr/local/bin/php -q -f /home/user/domains/site.net/plaats/cron_month.php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:31:05
Quote Anchor link
Het ziet er goed uit, en probeer het eens.
Houd ook je hoofdmailbox van je account eens in de gaten ;-)
Gewijzigd op 03/01/2012 00:31:23 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:31:32
Quote Anchor link
Al gedaan nu wachten tot eind deze maand :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:33:01
Quote Anchor link
Je kan natuurlijk ook een test cron-job maken die over enkele minuten iets aflevert. Dan weet je ook of het werkt.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:33:42
Quote Anchor link
Nog een vraag:

Kan je 2 databases oproepen zeg maar?

Dus je hebt

DBLogin: user_db
DBnaam1: user_1
DBnaam2: user_2

Kan je dan de 2 DBnamen gebruiken in een php script zodat de cronjob 2 databases doet?
Gewijzigd op 03/01/2012 00:34:33 door Dylan Zoethout
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:34:21
Quote Anchor link
Ja... kwestie van proberen d.m.v. trial and error.
Gewijzigd op 03/01/2012 00:34:39 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:35:47
Quote Anchor link
Heb m'n vraag verbeterd.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:37:33
Quote Anchor link
Ja, oké.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:38:18
Quote Anchor link
Mag ik hier antwoord dan op :P :
Kan je dan de 2 DBnamen gebruiken in een php script zodat de cronjob 2 databases bijwerkt?

Zoja, hoe?
Gewijzigd op 03/01/2012 00:38:55 door Dylan Zoethout
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:38:56
Quote Anchor link
Ik zei toch 'ja'?

Toevoeging op 03/01/2012 00:42:03:

Je kan bij je mysql_query een identifier gebruiken om een andere mysql_connect te gebruiken.

Maar wat wil je precies, en waarom heb je twee databases?

Een table prefix kan ook, als er meerdere databases onder je username hangt.
database1.leden
database2.advertenties
Gewijzigd op 03/01/2012 00:47:41 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:45:32
Quote Anchor link
Heb twee databases, omdat ik een nederlandse en engelse site heb met zelfde functies.
MAar apparte database voor engelsen en nederlanders.

Maar dan moet ik 2 databases gaan cronjobben op een bepaalde moment.

Maar ik kan nu enkel 1 database doen.

Heb 1 config bestand met db gegevens voor dat dat is deze:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

$host
= "localhost";
$userdb = "user_db";
$passdb = "******";
$database1 = "user_db1";

mysql_connect($host, $userdb, $passdb) or die(mysql_error());
mysql_select_db($database1) or die(mysql_error());

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:47:12
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 03/01/2012 00:45:32:
Heb twee databases, omdat ik een nederlandse en engelse site heb met zelfde functies.
MAar apparte database voor engelsen en nederlanders.

Dan zijn twee verschillende databases behoorlijk overbodig. Hier kan je makkelijk één database voor gebruiken.

Verdiep je eens in Normalisatie, op deze voet kan je niet verder door gaan.

On nog een simpel idee te geven, zonder die identifiers...
- Aar - op 03/01/2012 00:38:56:

Een table prefix kan ook, als er meerdere databases onder je username hangt.
database1.leden
database2.advertenties


maar het antwoord is en blijft: NORMALISATIE!
Gewijzigd op 03/01/2012 00:49:10 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:49:02
Quote Anchor link
Ik wil Engels en Nederlandse taal graag van elkaar weghouden.

Want anders is het een rommel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:49:40
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 03/01/2012 00:49:02:
Ik wil Engels en Nederlandse taal graag van elkaar weghouden.

Want anders is het een rommel.

kan toch in 1 database. Bij elk item/page etc... houd je in een veld bij of het bij de NL versie hoort, of de EN versie.

Zo hoef je bij een update niet meer twee database-structuren te onderhouden, en synchroon te houden.
Gewijzigd op 03/01/2012 00:50:47 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:51:00
Quote Anchor link
Nee, dat doe ik liever niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:51:59
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 03/01/2012 00:51:00:
Nee, dat doe ik liever niet.

Beargumentatie?

Ik kan je zeggen, je schiet je zo behoorlijk in je voet als je het gescheiden houdt in meerdere databases, en er komt een moment dat je er veel spijt van gaat hebben....

Trust me....

Dus, op naar 1 database.
Gewijzigd op 03/01/2012 00:53:23 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:53:53
Quote Anchor link
Max blijft 2 databases.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.