css bij div:hover een andere div veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Christian k

christian k

30/06/2014 10:58:17
Quote Anchor link
Hallo allemaal,
ik heb nu allemaal berichten op mijn website ik wil er voorzorgen dat als
je 1 van die berichten hovert dat er dan een reageer knop onderstaat
maar hoe moet je daar voor zorgen?
als ik nu over de div message heen hover krijg ik de reageer knop niet te zien.
dit heb ik nu
css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
div.message {
   left: 50%;
   width: 500px;
   margin-left: -250px;
   padding: 5px;
   border: 2px solid #2E64FE;
   color: black;
   overflow: hidden;
   position: relative;
}
div.info {
   clear: both;
   height: 20px;
   width: 500px;
}
div.infoindex {
   display: none;
}
div.message:hover + div.infoindex {
   display: block;
}

html:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<div class="message">
   ... hier zitten nog meer css divs maar die zijn nier belangerijk
   <div class="info" id="info">
      <div class="infoindex">
         <a style="margin-right:10px; float: right;"onclick="reageren()">reageren</a>
      </div>
   </div>
</div>
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 04:15:30
 
Frank Conijn

Frank Conijn

07/07/2014 17:45:47
Quote Anchor link
Je syntax klopt niet. Op deze manier werkt het wel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
div.info:hover > div.infoindex {
   display: block;
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.