[CSS] Site 100% hoog

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Cedric

Cedric

19/08/2007 19:27:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben momenteel mijn nieuwe portfolio layout aan het slicen. Hij is eigenlijk zo goed als klaar. Enkel zou ik nog willen dat hij heel de pagina vult in de hoogte. Dus het grijze vlak zou dus langer moeten worden naargelang de pagina. Ik heb al goed rondgezocht en al overal height:100% aangegeven maar het wil gewoon niet lukken. Weet iemand hoe het wél moet?
Dit is de url: http://www.freshcreations.be/klanten/nieuw/

Ik ga hier niet mijn hele code posten omdat ik niet weet welke stukken relevant zijn. Ik neem aan dat jullie zelf de CSS en Xhtml terugvinden?

Alvast bedankt,
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Cedric
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 21:03:58
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

19/08/2007 19:31:00
Quote Anchor link
Mooie layout. Ik zal even voor je googlelen :) (help je mee?)

edit: http://ep2.nl/tutorials/html2/tut3.html

edit2:

html,body {
height: 100%;
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Jimmy Arts

jimmy Arts

19/08/2007 19:32:00
Quote Anchor link
Idd een erg mooie layout
 
Cedric

Cedric

19/08/2007 19:39:00
Quote Anchor link
Met html,body 100% toe te voegen lukt het niet..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Cedric
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/08/2007 19:50:00
Quote Anchor link
Klopt. Het valt niet mee, maar met een aantal hacks kan het wel. Zie de CSS van mijn site: www.jankoehoorn.nl
 
Cedric

Cedric

19/08/2007 19:52:00
Quote Anchor link
Als Jan Koehoorn al zegt dat het niet meevalt dan is gewoon onmogelijk :P Ik zal eens kijken op je site of ik er iets van kan maken. Maar ik betwijfel of het lukt ... :S

Edit:
Het lukt niet hoor Jan, dit is nu de 'relevante' CSS die ik nu heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
body{
font-family:Arial;
font-size:11px;
margin:0;
}

html, body{
height: 100%;
}



#container{
width:800px;
margin:0px auto;
padding:0px;
position: relative;
min-height: 100%;
height: 100%;
height: auto;
}

html>body #container {
height: auto;
}

#bgcontainer{
width:800px;
float:left;
position: relative;
min-height: 100%;
height: 100%;
height: auto;
background:#e8e8e8;
}

html>body #bgcontainer {
height: auto;
}

#footer{
width:771px;
height:31px;
position: absolute;
    bottom: 0;
font-size:14px;
padding:60px 29px 0 0;
text-align:right;
color:#FFFFFF;
float:left;
background:url(images/footer.jpg);
}

#bottombar{
width:800px;
height:30px;
position: absolute;
    bottom: 0;
float:left;
background:url(images/bottombar.jpg);
}


Helaas ziet de site er dan zo uit.. http://www.freshcreations.be/klanten/nieuw/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Cedric
 
Cedric

Cedric

20/08/2007 18:03:00
Quote Anchor link
*Kickje*
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

20/08/2007 18:06:00
Quote Anchor link
100% hoogmaken is heel simpel, ik doe het altijd zo:
html,body{
height: 100%;
margin: 0;
padding: 0;
}

gr. leroy
 
Bart van der veen

bart van der veen

20/08/2007 18:07:00
Quote Anchor link
voeg aan je
#container{
background:e8e8e8;
}
toe en dan ben je er volgens mij.

bijna:trouwens
Afbeelding
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart van der veen
 
Johan

Johan

20/08/2007 18:23:00
Quote Anchor link
Offtopic:

@Jan: "U kunt deze pagina het best bekijken in alle browsers op elke schermgrootte :-)" LOL ^^
@Cedric: Check je site in IE, helemaal verziekt!!!!!


(voor de rest geen ideej dus.....)
 
Hipska BE

Hipska BE

20/08/2007 18:43:00
Quote Anchor link
hier toont ie in safari wel hoogte 100% hoor ;)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/08/2007 18:47:00
Quote Anchor link
100% hoogte is niet simpel en gaat niet crossbrowser zonder hacks. Ik maak wel even een voorbeeld, want de vraag komt vaker voor.
 
Maikel S

Maikel S

20/08/2007 18:49:00
Quote Anchor link
Bij mij ziet de vorgeving van de site er erg verpest uit omdat IE hem niet goed weergeeft http://img407.imageshack.us/my.php?image=asdfajs1.jpg
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/08/2007 19:05:00
Quote Anchor link
Dit schiet al een heel stuk op. Alleen IE 7 doet moeilijk en da's wel een belangrijke browser. Affijn, je hebt een beginnetje ;-)

Edit:
IE 6 rendert hem overigens prima
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
GaMer B

GaMer B

20/08/2007 19:12:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 20.08.2007 19:05:
Dit schiet al een heel stuk op. Alleen IE 7 doet moeilijk en da's wel een belangrijke browser. Affijn, je hebt een beginnetje ;-)

Edit:
IE 6 rendert hem overigens prima

Bij mij doet IE7 het prima bij mij...
 
TJVB tvb

TJVB tvb

20/08/2007 19:13:00
Quote Anchor link
Jan dat ziet er handig uit, op de / in je meta tag is die ook volledig validated (ik ben eerder wel andere niet valid oplossingen tegengekomen)

@Gamer13 bij mij heeft IE7 een heel dun wit randje, maar dat zal de meeste mensen niet opvallen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
PHP erik

PHP erik

20/08/2007 19:15:00
Quote Anchor link
Bij mij doet ie het ook perfect op IE7. Geen klein wit randje.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP erik
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/08/2007 19:15:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 20.08.2007 19:12:
Jan Koehoorn schreef op 20.08.2007 19:05:
Dit schiet al een heel stuk op. Alleen IE 7 doet moeilijk en da's wel een belangrijke browser. Affijn, je hebt een beginnetje ;-)

Edit:
IE 6 rendert hem overigens prima

Bij mij doet IE7 het prima bij mij...

Oh? Da's gek. Ik krijg extra margins rechts en onder.

Edit:
Ik snap het al. IE7 stond bij mij niet op de standaard lettergrootte. Als ik hem op normaal zet werkt het. Dat is trouwens niet wat je zou willen, maar goed, je hebt nu een werkbaar uitgangspunt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
PHP erik

PHP erik

20/08/2007 19:19:00
Quote Anchor link
Quote:
IE7 stond bij mij niet op de standaard lettergrootte.
Je wordt oud Jan ;-)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/08/2007 19:22:00
Quote Anchor link
@ PHPerik: Laten we het hopen!

Quote:
Jan dat ziet er handig uit, op de / in je meta tag is die ook volledig validated (ik ben eerder wel andere niet valid oplossingen tegengekomen)


Klopt, het verkeerde doctype stond er boven (HTML4 strict). Nu valideert hij.

Edit:
Ik heb trouwens nog een andere manier gevonden, met twee hacks erin. Kijk maar welke je leuker vindt ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Cedric

Cedric

20/08/2007 19:33:00
Quote Anchor link
Ik was dus bezig hem goed te maken in IE6, zoals je in maikel zijn screenshot ziet was het nix waard :) Enkel heb ik nog problemen met die reactie van de klant. Dat verpest het nog een beetje. Ik zit dus weer met de css code waarmee ik begon... :S
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.