Css wordt niet geladen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Micasa

micasa

23/08/2008 10:02:00
Quote Anchor link
Momenteel heb ik:

http://www.plaatscode.be/18435/

De bedoeling hiervan is om ( regel 28 ) bij het laden van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="layout/<?php echo $id_layout ?>/css.css">


De juiste .css te laden voor de website.

Indien er in de database is gekozen voor layout 5 bij ID 12 dan zou voor de website met ID 12 de css, layout/5/css.css moeten worden geladen.

Het probleem is nu echter dat er continu wordt gekozen voor layout 1, ongeacht wat er in de database staat..

Hoe zou ik dit kunnen oplossen? Hoe kan ik toch de juiste css / cijfer laden uit de database?

Alvast bedankt,
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 18:01:26
 
Hipska BE

Hipska BE

23/08/2008 10:54:00
Quote Anchor link
de juiste waarde moet in $id_layout komen..
 
Micasa

micasa

23/08/2008 10:58:00
Quote Anchor link
Ja als ik dit gebruik

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $id_layout ?>


Dan moet daar het juiste layout nummer worden geladen uit het juiste ID, maar hoe moet ik dat doen?

Kan iemand wellicht een voorbeeldje geven?
 
Aron K

Aron K

23/08/2008 12:05:00
Quote Anchor link
Je moet bij je query even gebruik maken van mysql_error, misschien zit er een fout in je SQL waardoor er geen resultaten zijn en dus voor '1.css' zal kiezen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Aron K
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.