curl testen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »
Denny Notmeijer

Denny Notmeijer

09/01/2013 16:02:39
Quote Anchor link
Beste Mensen,
Het volgende script zou toch 'hallo' moeten weergeven?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if (isset($_POST['data'])) {
echo $_POST['data'];
}


$url = 'http://www.liingerie.nl/admin/testpostdata2.php';

$data= 'hallo';

  $curl_connection = curl_init($url);
  curl_setopt($curl_connection, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, 30);
curl_setopt($curl_connection, CURLOPT_USERAGENT,
"Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)");
curl_setopt($curl_connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
curl_setopt($curl_connection, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, false);
curl_setopt($curl_connection, CURLOPT_POSTFIELDS, $data);    //post string
$result = curl_exec($curl_connection);
?>


Dit doet hij helaas niet.
http://www.liingerie.nl/admin/testpostdata2.php
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 09:59:58
 
Tim S

Tim S

09/01/2013 16:06:29
Quote Anchor link
Volgens mij moet je een key en value hebben, maar ik be hier totaal niet in thuis.
 
Denny Notmeijer

Denny Notmeijer

09/01/2013 16:10:02
Quote Anchor link
ik ook niet daarom vraag ik het hier :-)
 
No One

No One

09/01/2013 16:12:41
Quote Anchor link
die url bestaat niet?
 
Denny Notmeijer

Denny Notmeijer

09/01/2013 16:17:54
Quote Anchor link
bestaat wel, echter krijg net bericht van de hosting dat hij tijdelijk wordt stopgezet omdat er scripts draaien die teveel resources opmaken :-)
dit script dus....

Toevoeging op 09/01/2013 16:21:12:

iig als je naar de url ging bleef je een blank scherm houden


Toevoeging op 09/01/2013 16:28:04:

snap denk ik ook waarom, er moet een exit in de isset $post
anders heb ik natuurlijk een loop gemaakt.
 
Tim S

Tim S

09/01/2013 18:15:58
Quote Anchor link
Als de url het doet werkt het nog steeds niet,

$data heeft alleen een value, in de url moet je de key plus value zetten bijv.
Id=1
 
Eddy E

Eddy E

09/01/2013 20:02:28
Quote Anchor link
Zet de connection-time-out eens op 5, dat scheelt al een hoop resources voor de database als er geen antwoord komt.
Wat Tim ook zegt: inderdaad hetzelfde opgeven als een query-string, dus als id=1&nogeen=twee etc

Heb je de error-reporting aanstaan op E_ALL? Zegt die niet iets?
Wat krijg je wel terug?

Daarbij: echo $result aan het eind om te kijken wat je terug krijgt.
Het is dat je testpagina niet meer bestaat, anders had ik even kunnen testen.

Let wel: met cURL() kan je de cURL-pagina zelf ook oproepen en dus weer een cURL-actie starten. Dan krijg je een oneindige loop die niet stopt en wel heel veel resources vraagt.
Dus maak geen curl.php die curl.php opent, want die opent curl.php weer. En die.... etc.
 
Denny Notmeijer

Denny Notmeijer

10/01/2013 01:45:38
Quote Anchor link
Ja klopt, ik denk dat die loop nu gebeurt is.
Na de isset kwam geen exit dus ging de curl weer in werking, dan isset, dan curl, isset etc.

De server ligt er nog steeds uit, dus ik kan ook even niet testen maar als ik echo $result aan het einde neerzet dan zie ik dit toch niet omdat de pagina wordt doorgestuurd door de curl?

error-reporting en connection time out had ik nog niet van gehoord, dat ga ik nog even googlen.

zouden jullie een voorbeeldje kunnen geven van de query-string met mijn test scriptje als achtergrond gedachte?

Het uiteindelijke script zal van een bestelling in mijn webshop een xml maken in de $data variable en dan moet deze worden doorgestuurd met een $post[data] naar de dropshipper zodat orders automatisch worden afgehandeld. Het gehele xml gedeelte heb ik al klaar,en met een submit knop werkt het. Moet nu eigenlijk alleen de laatste stap nog, het automatisch doorsturen met curl.

Ik ben nog niet zo heel veel thuis in programmeren, ben eigenlijk bouwvakker maar ben het al redelijk aan het begrijpen, ben er ook al achter gekomen dat je met wamp een server thuis kan opzetten om te testen zodat de website niet vast loopt :-) daar ga ik ook nog even flink voor googlen. Bedankt voor alle hulp, wordt zeer op prijs gesteld.

Toevoeging op 10/01/2013 04:47:07:

Ok, met behulp van deze website: http://www.html-form-guide.com/php-form/php-form-submit.html
ben ik zo ver dat het werkt !!

en wamp server heeft ingebouwde error reporting, erg handig voor de andere newbies die dit lezen.

Dit is de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php

if (isset($_POST['data'])) {
echo 'de isset post data:';
echo '<br>'.$_POST['data'];
echo '<br><br>';
exit;
}


 $data = 'data_curl';    //de data gepost door curl submit
//create array of data to be posted

$post_data['data'] = $data;

 
//traverse array and prepare data for posting (key1=value1)
foreach ( $post_data as $key => $value) {
    $post_items[] = $key . '=' . $value;
}

 
//create the final string to be posted using implode()
$post_string = implode ('&', $post_items);
 
//create cURL connection
$url = 'http://www.kb-d.nl'.$_SERVER['PHP_SELF'];
$curl_connection =
  curl_init($url);
 
//set options
curl_setopt($curl_connection, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, 30);
curl_setopt($curl_connection, CURLOPT_USERAGENT,
  "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)");
curl_setopt($curl_connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, false);
curl_setopt($curl_connection, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, false);
curl_setopt($curl_connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
 
//set data to be posted
curl_setopt($curl_connection, CURLOPT_POSTFIELDS, $post_string);
 
//perform our request
$result = curl_exec($curl_connection);
 
//show information regarding the request
print_r(curl_getinfo($curl_connection));
echo curl_errno($curl_connection) . '-' .
                curl_error($curl_connection);
 
//close the connection
curl_close($curl_connection);

?>


<form method="post" action="<?php $_SERVER['PHP_SELF']; ?>">
<input type="hidden" name="data" value="data_submit">
<input type="submit" name="submit" value="klik">
</form>


voor de output/echo hier: http://www.kb-d.nl/curl_post.php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.