data posten zonder formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

M B

M B

24/04/2006 15:52:00
Quote Anchor link
hi php'ers,

Is het mogelijk om data die een bepaalde pagina ophaald via POST ook vanaf je eigen site te POSTen en dat zonder een formulier?

dus dat je i.p.v. een formulier met knoppen een link hebt naar een php pagina van je zelf die je dan weer doorstuurt naar de externe site.

iemand een idee of het uberhaupt mogelijk is?

Groetjes,

Michel
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 08:29:27
 
M B

M B

24/04/2006 21:26:00
Quote Anchor link
niemand die weet of dit uberhaubt eigenlijk wel mogelijk is?

Groetjes,

Michel
 
- SanThe -

- SanThe -

24/04/2006 21:31:00
Quote Anchor link
Ja, dat kan, maar dat zijn meestal de gastenboek en forumspammers.
 
Kalle P

Kalle P

24/04/2006 21:32:00
Quote Anchor link
Je kan data in een sessie zetten en dan door doorsturen naar een andere pagina met <META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT="1; URL=http://www.jesite.nl/pagina2.php">

***uberhaupt eigelijk is dubbelop*

edit: een pleonasme dus :D
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kalle P
 
M B

M B

24/04/2006 21:46:00
Quote Anchor link
die sessies ken ik, maar die data die ik wil posten staat op een externe server. wel in mijn beheer maar niet op dezelfde server.

Groetjes,

Michel
 
M B

M B

24/04/2006 21:48:00
Quote Anchor link
@SanThe

daar is het niet voor bedoelt, misschien dat je anders een PB'tje kan sturen

Groetjes,

Michel
 
- SanThe -

- SanThe -

24/04/2006 21:55:00
Quote Anchor link
Helaas, ik werk hier niet aan mee.

Edit: En dat bedoel ik niet lullig of zo, maar ik ben systeembeheerder en ik heb hier geen prettige ervaring mee.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

24/04/2006 22:54:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<form method="post" action="url naar je externe server">
<input type="hidden" name="naam van je $..." value="value van je $...">
<input type="hidden" name="naam van je $..." value="value van je $...">
<input type="hidden" name="naam van je $..." value="value van je $...">
<input type="submit" value="Verzend">
</form>

Zoiets?
Anders moet je met $_GET[''] variabelen werken en met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
Header("Location http://www.urlnaarjeserver/script.php?iets=blaat&blaat2=iets");
?>
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

24/04/2006 23:00:00
Quote Anchor link
.. Ik lees niet goed ..
Maar volgens mij is dit niet mogelijk met PHP..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.