Datagrid Class

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

06/07/2011 17:31:49
Quote Anchor link
Ik heb een Datagrid class gemaakt wilt iemand mij zeggen of dit een goede denkwijze(OOP) is.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
<?php

    class Datagrid
    {
        private $kollomen;
        
        public $data;
    
        public function __construct() {
            $this->kollomen = array();
            $this->data = array();
        }

        
        public function addColumn(Kolom $object) {
            
            $this->kollomen[$object->key] = $object;
        }

        
        public function fetch() {
            ob_start();
            
            echo "<table>";
            /*
            ***FETCH HEADERS
            */

            echo "<tr>";
                foreach($this->kollomen as $key => $value)
                {

                    echo "<td>" . $this->kollomen[$key]->title . "</td>";
                }

            /*
            ***FETCH DATA
            */
                
            echo "</tr>";
                for($i = 0; $i < count($this->data); $i++)
                {

                    echo "<tr>";
                    foreach($this->kollomen as $key => $value)
                    {

                        echo "<td>" . $this->data[$i][$key] . "</td>";
                    }

                    echo "<tr>";
                }

            
            echo "</table>";    
            
            $contents = ob_get_contents();;
                
            ob_end_clean();
            
            return $contents;
        }
    
    }

    
    class Kolom
    {
        public $width;
        
        public $title;
        
        public $key;
        
    }


include("Database.class.php");
    
    
Database::Connect("localhost","root","","mvc");
$records = Database::GetRecords("SELECT * FROM content");

$datagrid = new Datagrid();
$datagrid->data = $records;

    $kolom1 = new Kolom();
    $kolom1->title = "Titel";
    $kolom1->width = 20;
    $kolom1->key = 'title';
    
    $kolom2 = new Kolom();
    $kolom2->title = "Content";
    $kolom2->width = 20;
    $kolom2->key = 'content';


$datagrid->addColumn($kolom1);
$datagrid->addColumn($kolom2);
echo $datagrid->fetch();

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 07:02:26
 
Kees Schepers

kees Schepers

06/07/2011 18:51:27
Quote Anchor link
Is een leuk begin, in iedergeval redelijk goede denkwijze. Ik zou alleen geen output buffering gebruiken maar alles in een variabele stoppen.

Verder heb je ook projecten in Ext.js of JQuery Grid wat javascript is.

Ik zelf heb ook een (open source) project als deze misschien leuk om daar eens naar te kijken: http://code.google.com/p/dynagrid/ of zelfs mee te helpen!

Toevoeging op 06/07/2011 18:51:28:

Is een leuk begin, in iedergeval redelijk goede denkwijze. Ik zou alleen geen output buffering gebruiken maar alles in een variabele stoppen.

Verder heb je ook projecten in Ext.js of JQuery Grid wat javascript is.

Ik zelf heb ook een (open source) project als deze misschien leuk om daar eens naar te kijken: http://code.google.com/p/dynagrid/ of zelfs mee te helpen!
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

06/07/2011 19:02:37
Quote Anchor link
Dankjewel voor de comment! :D

Toevoeging op 06/07/2011 19:45:06:

Coel jouw Grid is het heel erg uitgebreid :P Ik heb nu toevegoegd dat je een index kolumn kan toevoegen, checkboxen wel of niet en een link kan toevoegen
 
Kees Schepers

kees Schepers

06/07/2011 21:07:22
Quote Anchor link
Waarom niet krachten bundelen ;-) infolookkees = mijn skype!
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

06/07/2011 21:14:49
Quote Anchor link
Ik heb een andere post gezien van jouw van htmlElementen het is wel een goed idee om DOMdocument de tags te maken. Ik heb eerder nog nooit gehoord van DOMdocument maar dat is wel mega handig voor html en XML! Ik ben 1 dag op dit forum al zoveel geleerd !:D
 
Kees Schepers

kees Schepers

06/07/2011 21:42:18
Quote Anchor link
Ja klopt domDocument zou een aardige oplossing zijn. Deze code van DynaGrid op Google Project is op sommige stukken al 4/5 jaar oud. Destijds liep ik tegen aardig wat beperkingen aan met de PHP DOM laag. Daarom dus een eigen implementatie gebouwd, maar het zou kunnen dat met de huidige versie van PHP het een stuk beter te doen is!

Echter wil ik denk ik met DynaGrid een andere weg in slaan. Een goede communicatie middel maken tussen data en de uiteindelijk grid in html/css/javascript waarbij voor dat laatste al iets bestaand wordt gebruikt.
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 17:49:09
Quote Anchor link
Hmpf kom erachter dat DOMdocument niet xhtml terug geeft

Toevoeging op 07/07/2011 22:58:39:

al opgelost XD kleine functie gemaakt met str_replace XD
 
Pim -

Pim -

12/07/2011 02:30:50
Quote Anchor link
Nooit zelf XML op gaan maken. Daar hebben we DOM voor :|
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.