DB Ontwerp preview

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »
Hipska BE

Hipska BE

02/05/2009 22:50:00
Quote Anchor link
Hallo mensen,

Ik ben even bezig geweest met het ontwerpen van een DB voor een site van een basketbalclub. Daarin zou een gedetailleerd systeem van hun ploegen en wedstrijden moeten komen. En hiervan heb ik al een gedeelte geschetst. (database.pdf)

Nu wou ik aan jullie vragen of er eventueel opmerkingen over zouden zijn.
Gebruik ik goede namen, zou jij een onderdeel anders doen, ...

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 15:55:50
 
- SanThe -

- SanThe -

02/05/2009 23:34:00
Quote Anchor link
Age? Je gaat toch geen leeftijd opslaan neem ik aan, maar alleen een geboortedatum.
 
Hipska BE

Hipska BE

03/05/2009 11:18:00
Quote Anchor link
Die age is Teams_Category.age die jij bedoelt waarschijnlijk?

Wel, die club heeft jeugdploegen (net als bij voetbal bv.) en je hebt categorieën Benjamins, Juniors, ..
Om bij een nieuw seizoen spelers tot een ploeg toe te voegen, moeten die dus aan een maximale leeftijd voldoen om er bij te mogen zitten. Als een speler ouder is dan de leeftijdscategorie waar men hem wil in steken, dan komt er een warning op het scherm.

Daarvoor die age als integer. Stel dat ik een geboortedatum zou moeten opgeven, dan zou die elk jaar aangepast moeten worden.

Verder nog opmerkingen?
 
Hipska BE

Hipska BE

05/05/2009 16:41:00
Quote Anchor link
Nog mensen die een kijkje willen nemen naar het voorlopige ontwerp?

Ik heb van iemand op IRC gehoord dat het makkelijker zou zijn om bij Game_Points niet te werken met home en away maar iets als eigen punten en tegenstander punten. Alhoewel ik besef dat dit heel erg discutabel kan zijn..
 
GaMer B

GaMer B

05/05/2009 16:51:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 05.05.2009 16:41:
Ik heb van iemand op IRC gehoord dat het makkelijker zou zijn om bij Game_Points niet te werken met home en away maar iets als eigen punten en tegenstander punten. Alhoewel ik besef dat dit heel erg discutabel kan zijn..


Ben ik met je eens. Het kan op twee manieren benaderd worden. Denk dat je gewoon de manier moet kiezen die voor jouw het meest handige lijkt.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

05/05/2009 16:59:00
Quote Anchor link
Hou je met programmeren wel rekening met Dispensatie?
(Is overigens een eigenschap van een speler, dus moet misschien ook in de DB)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

05/05/2009 17:00:00
Quote Anchor link
Aparte tabel voor postcodes en steden?
 
GaMer B

GaMer B

05/05/2009 17:05:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 05.05.2009 17:00:
Aparte tabel voor postcodes en steden?

Voor een wat kleine club overbodig lijkt me. Je hebt er ook nog eens geen verdere voordelen bij...
 
Hipska BE

Hipska BE

05/05/2009 18:09:00
Quote Anchor link
nico schreef op 05.05.2009 16:59:
Hou je met programmeren wel rekening met Dispensatie?
(Is overigens een eigenschap van een speler, dus moet misschien ook in de DB)

Wat bedoel je hier mee?

Tommy schreef op 05.05.2009 17:00:
Aparte tabel voor postcodes en steden?

Ja, zodat wanneer men een stad invult, men automatisch de postcode krijgt die er bij hoort. (of omgekeerd natuurlijk)
Of bedoelde je dit niet?
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

05/05/2009 18:46:00
Quote Anchor link
Dispensatie is als je te oud bent voor een team, maar vanwege omstandigheden toch in het lagere team mag spelen.
(ik moest bijvoorbeeld naar de A's, maar omdat er genoeg keepers in de A's waren, en te weinig in de B's, ben k in de B's gebleven.
Maar dispensatie moet wel officieel worden aangevraagd bij de KN*B, wat dit dus een eigenschap maakt van een speler.
 
Hipska BE

Hipska BE

05/05/2009 20:21:00
Quote Anchor link
Bij basketbal mag je altijd in een hoger team spelen dan uw leeftijd. A en B ploegen zijn in dezelfde leeftijdscategorie, dus wisselen hierin kan ook zonder problemen.

Maar ik heb nog nooit gehoord om in een leeftijdscategorie te spelen die lager is dan uw leeftijd. Dit mag volgens mij gewoon niet.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

05/05/2009 20:29:00
Quote Anchor link
Ik weet dat het met voetbal zowieso mogelijk is :P

en even een link,,
In Basketbal kan het dus ook
http://www.bbrayonnoord.nl/wedstrijden/dispensatie.htm
 
Hipska BE

Hipska BE

05/05/2009 21:41:00
Quote Anchor link
Ok, bedankt. Dan geef ik enkel een warning als een persoon wordt toegevoegd die buiten de leeftijdscategorie valt.

Wil Tommy ook nog eens zijn reactie duidelijk maken aub?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

05/05/2009 22:32:00
Quote Anchor link
Hipska schreef op 05.05.2009 18:09:
nico schreef op 05.05.2009 16:59:
Hou je met programmeren wel rekening met Dispensatie?
(Is overigens een eigenschap van een speler, dus moet misschien ook in de DB)

Wat bedoel je hier mee?

Tommy schreef op 05.05.2009 17:00:
Aparte tabel voor postcodes en steden?

Ja, zodat wanneer men een stad invult, men automatisch de postcode krijgt die er bij hoort. (of omgekeerd natuurlijk)
Of bedoelde je dit niet?


Tuurlijk, daar had ik niet aan gedacht!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.