DELETE

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »
Jeroen dj

Jeroen dj

29/08/2015 13:05:01
Anchor link
DELETE
Gewijzigd op 29/08/2015 14:42:03 door Jeroen dj
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 20:45:33
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

29/08/2015 13:29:00
Anchor link
Dat valt ook niet mee in zo een if-else brei debuggen.

Waarom begin je niet met het schrijven van enkele functies?

Waarom lees ik om de paar regels NAGENOEG dezelfde query. Dit kan toch ook in één keer met behulp van één of enkele variabelen?

Klein voorzetje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

function logAction($username, $password, $ip, $message)
{

    global $sql;
    
    $sql = "INSERT INTO logs (username, password, ip, note, date)
                                        VALUES ('$username', '$password', '$ip', '$message', NOW())"
;
    mysql_query($sql) or die(mysql_error());
}



// functie aanroep:
logAction('Frank', '1234', '127.0.0.1', 'test');
?>
Gewijzigd op 29/08/2015 13:30:38 door Frank Nietbelangrijk
 
Jeroen dj

Jeroen dj

29/08/2015 13:40:00
Anchor link
@Frank_Nietbelangrijk dit heb ik omdat hij de foutmelding/melding door moet geven
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

29/08/2015 13:44:40
Anchor link
Jeroen dj op 29/08/2015 13:40:00:
@Frank_Nietbelangrijk dit heb ik omdat hij de foutmelding/melding door moet geven


Maar Jeroen als je verder wilt komen in de wereld van programmeren dan moet je wel iets aan je structuur willen gaan verbeteren. Er zal natuurlijk best welweer een welwillend persoon langskomen die jouw fout gaat aanwijzen maar vijf minuten later sta je weer op dit forum met de volgende vraag lauter omdat je het overzicht verliest omdat je code ongestructureerd is. Maar dat moet je niet willen.

Toevoeging op 29/08/2015 13:46:38:

Bovendien is HERHALEN later BALEN geworden omdat je pagina na pagina moet doorspitten om alle 'code kopieën' te wijzigen omdat je je code wat wilt uitbreiden.
Gewijzigd op 29/08/2015 13:47:44 door Frank Nietbelangrijk
 
Jeroen dj

Jeroen dj

29/08/2015 13:49:42
Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 29/08/2015 13:44:40:
Jeroen dj op 29/08/2015 13:40:00:
@Frank_Nietbelangrijk dit heb ik omdat hij de foutmelding/melding door moet geven


Maar Jeroen als je verder wilt komen in de wereld van programmeren dan moet je wel iets aan je structuur willen gaan verbeteren. Er zal natuurlijk best welweer een welwillend persoon langskomen die jouw fout gaat aanwijzen maar vijf minuten later sta je weer op dit forum met de volgende vraag lauter omdat je het overzicht verliest omdat je code ongestructureerd is. Maar dat moet je niet willen.

Toevoeging op 29/08/2015 13:46:38:

Bovendien is HERHALEN later BALEN geworden omdat je pagina na pagina moet doorspitten om alle 'code kopieën' te wijzigen omdat je je code wat wilt uitbreiden.


Waar slaat dit nou weer op, ik ben geen coder, ik hoef de code niet te weten, als het maar werkt.
Gewijzigd op 29/08/2015 13:50:54 door Jeroen dj
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

29/08/2015 13:53:33
Anchor link
>> Waar slaat dit nou weer op, ik ben geen coder, ik hoef de code niet te weten, als het maar werkt.

Je mag eigenwijs zijn hoor. Mij heb je er niet mee. Wel iemand anders, weet je wie?
 
Jeroen dj

Jeroen dj

29/08/2015 13:55:42
Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 29/08/2015 13:53:33:
>> Waar slaat dit nou weer op, ik ben geen coder, ik hoef de code niet te weten, als het maar werkt.

Je mag eigenwijs zijn hoor. Mij heb je er niet mee. Wel iemand anders, weet je wie?


Ik vraag gewoon of iemand een oplossing weet, ik hoef de code niet te snappen.
Als je me dan gaat vertellen de code te snappen heb je je erzelf mee^^
En Frank reageer aub niet als je het antwoord niet weet, bedankt! :)
 
Johan de wit

johan de wit

29/08/2015 14:04:26
Anchor link
Jeroen dat is niet netjes van je, hij helpt jou juist. Stel dat je codes grote deel verwijdert moet worden en nieuwe regels bij geschreven moet worden, dan is de kans heel klein dat je in 1x werkent krijgt, je kan alvast onnodigen stukken verwijderen.

Trouwens als je excuus aan Frank bied dan is je probleem vast opgelost want hij is heel goed in PHP, dus de eerste persoon was ook iemand die je kon helpen en dan jaag je hem weg.
Gewijzigd op 29/08/2015 14:04:55 door johan de wit
 
Jeroen dj

Jeroen dj

29/08/2015 14:22:13
Anchor link
Johan de wit op 29/08/2015 14:04:26:
Jeroen dat is niet netjes van je, hij helpt jou juist. Stel dat je codes grote deel verwijdert moet worden en nieuwe regels bij geschreven moet worden, dan is de kans heel klein dat je in 1x werkent krijgt, je kan alvast onnodigen stukken verwijderen.

Trouwens als je excuus aan Frank bied dan is je probleem vast opgelost want hij is heel goed in PHP, dus de eerste persoon was ook iemand die je kon helpen en dan jaag je hem weg.


Hij zegt alleen maar dat mn code ongestructureerd is wat mij niks uit maakt, maar hier kom ik niks verder mee :/
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

29/08/2015 14:39:57
Anchor link
Jeroen dj op 29/08/2015 13:49:42:
ik hoef de code niet te weten, als het maar werkt.


Plaats een vacature. Is hier geen afhaalchinees.

Waarom telkens de bovenstaande reactie steeds volledig quoten?
 
Jeroen dj

Jeroen dj

29/08/2015 14:42:24
Anchor link
Mensen op dit forum zijn zo eigenwijs he, ik huur wel iemand in om dit te fixed, cya fags
Gewijzigd op 29/08/2015 14:43:33 door Jeroen dj
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

29/08/2015 15:02:21
Anchor link
MAD CUZ BAD
 
Jeroen dj

Jeroen dj

29/08/2015 15:03:01
Anchor link
Thomas van den Heuvel op 29/08/2015 15:02:21:
MAD CUZ BAD


Heb gister met me site anders 400$ verdient dus kan niet klagen hoor^^
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/08/2015 15:52:54
Anchor link
Bij gebrek aan een openingspost en geen fatsoenlijke discussie doe ik dit topic maar dicht.
Gewijzigd op 29/08/2015 15:53:50 door - Ariën -
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.