Design opdrachtje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

10/08/2011 00:02:26
Quote Anchor link
Hallo op ben opzoek naar een designer die iets heel simpels voor mij kan designen. Ik heb een png afbeelding nodig waar enekld een tekst in komt te staan. Ik wil hier graag 15 euro voor betalen. Ik kan dit simpel weg zelf niet doen omdat ik geen design programmas hier heb. Stuur me een pm met je msn adres!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 23:35:41
 
Joey Drieling

Joey Drieling

10/08/2011 01:55:50
Quote Anchor link
paint.net is gratis, simple test in plaatje is niet zo moeilijk.
Gewijzigd op 10/08/2011 01:56:14 door Joey Drieling
 
Joni Fleischer
Moderator

Joni Fleischer

10/08/2011 07:22:11
Quote Anchor link
Daar gaat mijn 15 euro.. :P
 

10/08/2011 15:48:44
Quote Anchor link
Ik heb de opdracht al voor Ben voltooid :)

Voor diegene die het resultaat wil zien: http://jediah.nl/sjoowkees/telefoonlogo.png
 
Christopher A

Christopher A

10/08/2011 15:59:25
Quote Anchor link
Henk Schepers op 10/08/2011 15:48:44:
Ik heb de opdracht al voor Ben voltooid :)

Voor diegene die het resultaat wil zien: http://jediah.nl/sjoowkees/telefoonlogo.png


Dangit:P easy money
 

16/08/2011 21:47:56
Quote Anchor link
Dienst is afgeleverd, heb echter nog geen geld mogen ontvangen.

Inmiddels is het 6 dagen geleden.

Ben zou in malta wonen en heeft een HSBC rekening. Ik heb vaker internationale betalingen gehad vanuit o.a. Amerika, dan was het er binnen 4/5 dagen.
 
Christopher A

Christopher A

16/08/2011 22:45:31
Quote Anchor link
Paypal duurt maar een paar seconden, en ik heb al eens met bankrekeningen tussen Nederland (rabo) en één of andere Amerikaanse bank die zelfs geen europese creditcards accepteerde te maken gehad en dat duurde hooguit een week. Misschien kun je hem beter nogmaals mailen en wellicht vragen via Paypal te betalen
Gewijzigd op 16/08/2011 22:46:24 door Christopher A
 
Maarten PHP

Maarten PHP

17/08/2011 09:52:53
Quote Anchor link
Scam?
 
Robby Alexander

Robby Alexander

17/08/2011 10:27:39
Quote Anchor link
Ja via Paypal laten betalen. Tjongejonge en ik maar dingen uuuuurenlang uitvinden hoe het werkt komt er zo'n simpele aanzetten die de boel opnaait.
 
Write Down

Write Down

17/08/2011 12:02:59
Quote Anchor link
Heb ik al lang geleerd, boter bij de vis, of toch op zijn minstens 50% voorschot.
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

17/08/2011 12:28:49
Quote Anchor link
Op 15 euro? :+)
 
Jasper DS

Jasper DS

17/08/2011 12:42:32
Quote Anchor link
Als je het de moeite vind kan je het in deze topic melden zodat we gewaarschuwd zijn voor in de toekomst. ;)
 
B a s
Beheerder

B a s

17/08/2011 13:02:59
Quote Anchor link
@Henk, graag eerst contact leggen met Ben zelf voordat je mensen gaat beschuldigen van oplichting na 6 dagen.
 
Jasper DS

Jasper DS

17/08/2011 14:01:53
Quote Anchor link
@Bas waarom is het oplicht topic gesloten?
 

17/08/2011 14:41:47
Quote Anchor link
Bas Kreleger op 17/08/2011 13:02:59:
@Henk, graag eerst contact leggen met Ben zelf voordat je mensen gaat beschuldigen van oplichting na 6 dagen.

Ik heb met Ben zelf gemailed, geen antwoord. Tevens beschuldig ik hem niet van oplichting, dat hoor je mij nergens zeggen. Ik wou enkel even kennis geven van de situatie.
 
Antony Riksen

Antony Riksen

17/08/2011 16:16:42
Quote Anchor link
Wel vreemd dat voor de zelfde persoon op 6/6 een design is gemaakt
(Begonnen met) voor 175 euro.
Zie topic..
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/php-programmeur/78441/
en die is aangenomen door Dennis,
Waarom reageerd Dennis niet in dit topic.

Nu is het 15 euro voor die (banner).
en 175 voor het design????

Snel verdient, maar door wie ;)

Groeten, Antony
 

17/08/2011 16:19:03
Quote Anchor link
Hmm Antony, erg vreemde zaak!
 
B a s
Beheerder

B a s

17/08/2011 16:52:11
Quote Anchor link
Inderdaad apart. Ik heb dennis meijer een berichtje gestuurd, misschien dat hij je kan helpen.
 
Antony Riksen

Antony Riksen

17/08/2011 17:00:53
Quote Anchor link
@Bas
Het gaat niet zozeer om mij,
Maar in het algemeen.

Als mensen iets bestellen dienen ze hier eventueel gewoon netjes voor te betalen als dit afgesproken is.

mvg,
Antony
 

17/08/2011 17:08:03
Quote Anchor link
Heb net voor de zekerheid nog ff op bankrekening gekeken, er staat nog niets.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

17/08/2011 18:34:19
Quote Anchor link
Misschien op vakantie zonder laptop, niet zo slim.
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.