Design

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »
Niek van Milligen

Niek van Milligen

24/02/2011 17:35:26
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben geen prof designer, laat ik dat voorop stellen. Ik wil wel graag wat opbouwende kritiek over het volgende ontwerp:
Klik hier

Het is een ontwerp voor een zzper die eigenlijk van alles en nog wat doet. Logo is niet mijn ontwerp, die had hij al.

Barst maar los :)

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 23:31:18
 
- Mark -

- Mark -

24/02/2011 17:54:50
Quote Anchor link
Het is maar 1 afbeelding dus het is wat lastig beoordelen. Persoonlijk vindt ik het niet zo mooi. Het ziet er uit als een hobby website uit de jaren negentig. Het heeft dus niet echt een fris uiterlijk.

Het is ook niet direct duidelijk waar de website voor dient. Die zzper wil zichzelf verkopen dus de home pagina moet eigenlijk van de daken schreewen wat hij of zij doet. Het enige wat nu in het oog springt is dat ze je adviseren. Maar waarover en op wat voor manier is niet te zien. daarvoor moet ik de kleine lettertjes gaan lezen om een klein beetje een beeld te krijgen. De meeste klanten hebben de website dan waarschijnlijk al lang verlaten.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

24/02/2011 18:11:33
Quote Anchor link
Quote:
Wij adviseren graag....

Quote:
Bel me terug


is het nou wij of me?
Gewijzigd op 24/02/2011 18:11:49 door Vincent Huisman
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

24/02/2011 18:13:39
Quote Anchor link
Ik vindt de opbouw misschien wel goed maar de kleuren vindt ik niet mooi. Probeer een centrale kleur te pakken en te kijken wat daar het beste bij past. Voer de kleurcode anders even in bij adobe kuler. daar staan voorbeeldjes met welke kleuren mooi bij elkaar passen.

edit:
Vincent Huisman op 24/02/2011 18:11:33:
Quote:
Wij adviseren graag....

Quote:
Bel me terug


is het nou wij of me?


Het is wij als bedrijf. en het is me als jou. Jij voert jou nummer in en zij bellen jou terug.
Gewijzigd op 24/02/2011 18:15:57 door Bas IJzelendoorn
 
Harry nvt

Harry nvt

24/02/2011 18:34:05
Quote Anchor link
Ik vind het ontwerp mooi, maar ik vind dat blauw niet zo lekker combineren met de overige afbeeldingen. Misschien zit je wat het logo betreft aan die kleur vast, dat is lastig. Ik denk meer aan 'hout' kleuren, het is een timmerbedrijf..
Dat grijs zou ik wat optrekken naar lichter, misschien wel wit.
In de def versie zou ik het font in het hoofdkader een tikje groter maken.
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

24/02/2011 18:39:07
Quote Anchor link
Mark Coenen op 24/02/2011 17:54:50:
Het is maar 1 afbeelding dus het is wat lastig beoordelen. Persoonlijk vindt ik het niet zo mooi. Het ziet er uit als een hobby website uit de jaren negentig. Het heeft dus niet echt een fris uiterlijk.

Het is ook niet direct duidelijk waar de website voor dient. Die zzper wil zichzelf verkopen dus de home pagina moet eigenlijk van de daken schreewen wat hij of zij doet. Het enige wat nu in het oog springt is dat ze je adviseren. Maar waarover en op wat voor manier is niet te zien. daarvoor moet ik de kleine lettertjes gaan lezen om een klein beetje een beeld te krijgen. De meeste klanten hebben de website dan waarschijnlijk al lang verlaten.


Heb je wat concrete tips hoe ik het kan verbeteren? Ik wil hem op zich ook wel frisser hebben, want daarin heb je gelijk. Feit blijft dat zijn kleuren grijs en blauw zijn.

Bedankt alvast voor de tips, maar kunnen jullie ietsje praktischer zijn? (ik weet nu nl niet echt concreet wat ik kan verbeteren)

Toevoeging op 24/02/2011 18:51:23:

Harry nvt op 24/02/2011 18:34:05:
Ik vind het ontwerp mooi, maar ik vind dat blauw niet zo lekker combineren met de overige afbeeldingen. Misschien zit je wat het logo betreft aan die kleur vast, dat is lastig. Ik denk meer aan 'hout' kleuren, het is een timmerbedrijf..
Dat grijs zou ik wat optrekken naar lichter, misschien wel wit.
In de def versie zou ik het font in het hoofdkader een tikje groter maken.


Tnx, ik ga hier wat mee doen!

Toevoeging op 24/02/2011 19:29:57:

Is dit al beter?
Link

Is het overigens praktisch gezien mogelijk, die achtergrond zo? Ik weet namelijk niet zeker of dat op de een of andere manier te slicen is...
 
- Mark -

- Mark -

24/02/2011 20:05:31
Quote Anchor link
Dat ligt heel er aan de afbeelding zelf. Welke breedte heb je in gedachten? 800px? het is wat erg smal zo te zien. Er van uit gaand dat de afbeelding op werkelijke groote is.

Je wilt dus de gehele website opbouwen met afbeeldingen? Voor veel stukken is dat niet eens nodig. Je kunt het meeste gewoon met CSS doen. Ik neem aan dat je photoshop gebruikt voor je design werk? Het lijkt erop dat je zowat alles onder blending options hebt aangevinkt.

Maar het wordt wat erg negatief allemaal, dat was niet echt de bedoeling :p. Anyway kijk eens naar hoe anderen hun website opbouwen. Er zijn meer dan genoeg websites die templates en dergelijke verkopen. Nu zeg ik niet dat je er een moet kopen/jatten maar het is een goede manier om ideen op te doen.

Ik ben zelf ook niet zo goed in het design gedeelte van een website. Ik weet wel wat er mooi en fris uitziet maar om de een of andere manier lukt het mezelf nooit om het zo te krijgen.
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

24/02/2011 20:16:06
Quote Anchor link
Daar heb je wel gelijk in. Is het (afgezien van veel werk voor mezelf) erg als je layout uit veel afbeeldingen bestaat? Ik begrijp dat het misschien veel laadtijd kost, maar verder?

Wat de breedte van de afbeelding betreft: dat is geen probleem. Wat misschien vervelender is, is dat ik met javascript de achtergrond afbeelding moet instellen (afhankelijk van de resolutie).

Ik gebruikt ook vroeger templates en ik heb er ook verschillende bekeken om inspiratie op te doen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.