Deze topic is alleen voor de master php-ers

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thomas

Thomas

15/05/2005 18:10:00
Quote Anchor link
yo,

Ik ben op zoek naar een video script dat als je als link video.php?video="naamvideo" dat ie automatisch in op die pagina die video speelt dus dat ik niet voor elke filmpje een andere pagina hoef aan te maken.

bijvoorbaad dank
Gewijzigd op 15/05/2005 19:34:00 door Thomas
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 09:57:31
 
Alfred -

Alfred -

15/05/2005 18:18:00
Quote Anchor link
Wow, dit is echt wel voor masters !

Je maakt een object aan, zodat er een media player venster komt, en bij src werk je zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo '<param name="src" value="' . $_GET['video'] . '">';
?>


Enkel een beetje uitgebreider ;)
 

15/05/2005 18:18:00
Quote Anchor link
dit topic

'dat als je als link ... invoert, dat hij deze automatisch deze video afspeelt iop de pagina, dat ik dan niet voor elke video een aparte pagina hoef te maken'

bij voorbaat

moeilijk he, Nederlands?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$vid
= $video;
?>

daar moet je al wat mee verder komen
 
Thomas

Thomas

15/05/2005 18:20:00
Quote Anchor link
hahah jah he :P kent iemand een iets uit gebreidere want ik wil heb in zo'n media player venster op de site
 
Thomas

Thomas

15/05/2005 18:21:00
Quote Anchor link
eey heb dislectie dus vond dak het best netjes had getikt
 
Alfred -

Alfred -

15/05/2005 18:21:00
Quote Anchor link
Thomas:
hahah jah he :P kent iemand een iets uit gebreidere want ik wil heb in zo'n media player venster op de site


Zoek het op ?
 
MoehMan x

MoehMan x

15/05/2005 18:22:00
Quote Anchor link
of maak het zelf, de hulp bij het zelf maken kun je hier wel krijgen.

algemeen: ik vind dat mensen google nog te weinig gebruiken ;)
 
Thomas

Thomas

15/05/2005 18:23:00
Quote Anchor link
eey ik denk vraag het meteen aan de masters
 
Alfred -

Alfred -

15/05/2005 18:24:00
Quote Anchor link
Thomas:
eey ik denk vraag het meteen aan de masters


Net daarom dat je reactie "Zoek het op" krijgt...
Zoals MoehMan zegt, hulp kan je krijgen, maar een ganse oplossing.... Kan je enkel van dromen vrees ik ;)
 
Thomas

Thomas

15/05/2005 18:26:00
Quote Anchor link
haha ik ga gewoon die van jou proberen te verken in mijn script al zijn er meer mensen met idee keep on posting
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

15/05/2005 18:27:00
Quote Anchor link
eey... ik vind eey heel vervelend om een reactie mee te beginnen... we zijn je knikker-maten niet, eey!

Edit:
En yo is al net zo erg..

Elwin
Gewijzigd op 15/05/2005 18:29:00 door Elwin - Fratsloos
 
Thomas

Thomas

15/05/2005 18:30:00
Quote Anchor link
wat een freakn zinloze post
 
MoehMan x

MoehMan x

15/05/2005 18:30:00
Quote Anchor link
Elwin:
eey... ik vind eey heel vervelend om een reactie mee te beginnen... we zijn je knikker-maten niet, eey!

Edit:
En yo is al net zo erg..

Elwin


hahahahaha :D

wil je niet met me knikkeren? :(
 
Mitch X

Mitch X

15/05/2005 19:34:00
Quote Anchor link
/dicht
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.