directories true mbv chkdnsrr

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »
Johan West

Johan West

23/10/2015 12:37:43
Quote Anchor link
Ik heb wat code gemaakt om mbv chkdnsrr te testen of een URL legaal is.

Echter een domeinnaam heeft soms ook directories, maar chkdnsrr geeft deze bij mij aan als FALSE.

code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
  <?php
        if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'GET')     {
if (isset($_GET['webadres'])){
    var_dump($_GET['webadres']);

echo $_GET['webadres'];

echo "<br><br>";
$recordexists2 = checkdnsrr($_GET['webadres'], "A");
if ($recordexists2) {
    echo $_GET['webadres'] . "<br><br>is een bestaand webadres <br>";}
    else
    {echo $_GET['webadres'] . "<br><br>typ ajb een geldig webadres in ... <br>";
    }

}
        }



    ?>


Dus www.phphulp.nl wordt zo als true weergegeven.

Echter www.phphulp.nl/forum/newtopic/3/ niet.

Welke oplossingen kennen jullie om de laatste toch als TRUE te laten doorgaan?
Gewijzigd op 23/10/2015 13:11:11 door Johan West
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 05:21:23
 
- SanThe -

- SanThe -

23/10/2015 13:00:31
Quote Anchor link
Johan West op 23/10/2015 12:37:43:
Echter een domeinnaam heeft soms ook subdomeinen, maar chkdnsrr geeft deze bij mij aan als FALSE.

Een bestaand subdomain zal gewoon true geven

Johan West op 23/10/2015 12:37:43:

Dit is dus geen subdomain, maar een verwijzing naar een directory.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 13:04:36
Quote Anchor link
Met chkdnsrr() controleer je of iets in de DNS voorkomt. Maar doordat er veel wildcards gebruikt worden voor subdomeinen, zal het best zo zijn dat veel subdomeinen dus (voor onszelf) onterecht als false worden gemarkeerd.

Dit is wat ik verwacht, zonder de functie (nog) te hebben uitgeprobeerd.
 
Johan West

Johan West

23/10/2015 13:16:11
Quote Anchor link
Sorry SanThe moest directories wezen ipv subdomein.

Maar subdomeinen die niet bestaan worden (helaas) ook niet gepakt en dus is een gek subdomein als jkjkjkjkiiiipopk.wordpress.com TRUE.

Voor beiden zoek ik een oplossing, waar moet ik het zoeken? Kan je directories vinden mbv regex?
Gewijzigd op 23/10/2015 13:17:09 door Johan West
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 13:25:19
Quote Anchor link
Kan je niet aan de hand van headers controleren of een URL bestaat?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if (isset($_GET['website'])) {
    $array = get_headers($_GET['website']);
    $string = $array[0];
    if(strpos($string,"200")) {
            echo 'Deze URL bestaat!';
    }
else {
            echo 'Deze URL bestaat niet.';
    }
}
else {
    echo "Geen input in de URL, try again.";
}

?>
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

23/10/2015 13:33:23
Quote Anchor link
Je kunt het in twee stukken knippen:

1. Controleer eerst met filter_var() en het validatiefilter FILTER_VALIDATE_URL of de string de geldige syntaxis van een URL heeft.

2. Zo ja, open dan met get_headers() of cURL een verbinding naar die URL.

Het openen van een verbinding is prijzig (in termen van tijd en resources), dus daaraan wil je pas beginnen als de input in elk geval lijkt op een URL.
 
- SanThe -

- SanThe -

23/10/2015 14:03:54
Quote Anchor link
Johan West op 23/10/2015 13:16:11:
Maar subdomeinen die niet bestaan worden (helaas) ook niet gepakt en dus is een gek subdomein als jkjkjkjkiiiipopk.wordpress.com TRUE.


Dan zal er een wildcard in de dns staan.
 
Johan West

Johan West

23/10/2015 16:11:31
Quote Anchor link
@Arien je methode werkt, erg bedankt voor je hulp.



Toevoeging op 23/10/2015 16:15:37:



Als ik Ariens code gebruik mag ik geen domein testen zonder http:// , het gekke subdomein wordt herkend als niet bestaand.
Gewijzigd op 23/10/2015 16:16:08 door Johan West
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2015 17:01:21
Quote Anchor link
Als https-websites niet zouden werken, vrees ik dat er SSL-ondersteuning mist aan je PHP-installatie. Je kan proberen of je een fallback kan doen naar het http-protocol omdat ze in zulke gevallen zowel http als https ondersteunen. Anderzijds kan je ook gebruik maken van mogelijkheden in cURL.
 
Johan West

Johan West

04/11/2015 13:46:52
Quote Anchor link
Ik wil deze code uitbreiden door een reeks urls op geldigheid te testen.

Met implode heb ik deze urls in een string geplaatst omdat chkdnsrr niet in staat is een array te verwerken.

Nu ziet de string er als volgt uit: google.com nl.wordpress.com en chkdnsrr ziet dit als 1 domein en geeft false weer.

ik heb ook geprobeerd met een , te scheiden, maar dit werkte niet.

Is er een specifieke delimiter of moet ik voor een andere aanpak kiezen zoals foreach of een andere loop?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

04/11/2015 14:36:42
Quote Anchor link
Laat die code eens zien, je kunt volgens mij gewoon voortborduren op de code die Ariën je gaf.

Ben ik toch nieuwsgierig: waarom zou je domeinnamen geconcateneerd op willen slaan? Waarom niet als aparte stukjes informatie maar als lap tekst?
 
Johan West

Johan West

10/12/2015 15:18:06
Quote Anchor link
Ward van der Put op 23/10/2015 13:33:23:
Je kunt het in twee stukken knippen:

1. Controleer eerst met filter_var() en het validatiefilter FILTER_VALIDATE_URL of de string de geldige syntaxis van een URL heeft.

2. Zo ja, open dan met get_headers() of cURL een verbinding naar die URL.

Het openen van een verbinding is prijzig (in termen van tijd en resources), dus daaraan wil je pas beginnen als de input in elk geval lijkt op een URL.


Ik heb met chkdnsrr op deze wijze een script gemaakt.

het probleem van deze methode is dat je altijd met de input domein.tld moet werken. Een gewone url geeft namelijk FALSE.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

10/12/2015 15:42:22
Quote Anchor link
Ja, laat die code eens zien..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.