div aanmaken in while loop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michiel Duck

Michiel Duck

02/11/2009 22:19:00
Quote Anchor link
is het mogelijk om een niewe div aan te maken in een while loop? dit is mijn stukje code atm:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    $i
=0;
    while ($i < $num) {
        echo '<div class="catalogus">';
      echo mysql_result($sql,$i,"naam");
      echo "</div>";
      
      $i++;
    }

  ?>

volgens mij wordt er nu geen nieuwe div aangemaakt, want er gebeurt niks als ik mijn CSS aanpas.
Kan iemand mij hiermee helpen?
bij voorbaad dank.
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 05:19:31
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/11/2009 23:55:00
Quote Anchor link
Sorry, maar dit is te weinig info om je te kunnen helpen.
 
Jaron T

Jaron T

03/11/2009 08:26:00
Quote Anchor link
Waar haal je $num dan vandaan :S?
 
Koen

koen

03/11/2009 10:30:00
Quote Anchor link
als je $num een waarde geeft krijg je je divjes,
want nu is $num niks
als i>=niks, loop klaar, dus geen divs.
 
Michiel Duck

Michiel Duck

03/11/2009 11:48:00
Quote Anchor link
sorry, dit is de rest van de pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();
include('dbconnect.php');
            $sql = mysql_query("SELECT * FROM producten") or die(mysql_error());
            $row = mysql_fetch_array($sql)or die(mysql_error());    
            $num=mysql_numrows($sql);
?>


<html>
<head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    $i
=0;
    while ($i < $num) {
        echo '<div class="catalogus">';
      echo mysql_result($sql,$i,"naam");
      echo "</div>";
      
      $i++;
    }

  ?>

</body>
</html>

hij loopt volgens mij wel gewoon goed door de loop, want de inhoud van de db wordt wel weergegeven.
 
Koen

koen

03/11/2009 11:50:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$num=mysql_numrows($sql);


moet dat niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$num=mysql_num_rows($sql);

zijn??
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door koen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.