div onclick

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »
Peter  paul

peter paul

14/03/2012 16:42:05
Quote Anchor link
Ik ben bezig met het leren van javascript, Ik probeer nou het volgende te bereiken. Wanneer ik op een div klik moet de achtergrond kleur van deze div veranderen. Ik wil eigenlijk de opmaak met CSS doen maar weet niet zeker of dat ook kan, hoe verwijs je nou zo iets. Dus ik heb de achter grond kleur in de div aangegeven. Maar nog steeds doet hij niet. Wat doe ik fout??

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<html>

<head>
<title>Nieuwe pagina 2</title>

<style type="text/css">
    .test {
        border: 1px dashed #FF0000;
           color: #000000;
        text-align: center;
        width: 100px;
        height: 100px;
        margin: 0px;
        padding: 4px;
    }

</style>



</head>

<body>

<div id="test" class="test" onclick="document.getElementById('test').background-color = '#fffff';" style="background-color:#000000;"></div>

</body>

</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 02:15:40
 
Wesley barbery

wesley barbery

14/03/2012 18:56:13
Quote Anchor link
<script type=text/javascript>

var test = document.getElementById('test');

test.onClick() = function(){

test.style.backgroundColor='#fff'

}

</script>

tussen de head tags zetten en uw inline js en css weghalen.

heb het niet nagekeken maar denk dat dit zo ongeveer moet werken
 
Peter  paul

peter paul

16/03/2012 11:15:53
Quote Anchor link
ik heb wat geprobeerd ben ben met dit gekomen. Alleen lijkt het niet te werken. heb ik iets fout gedaan?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<html>

<head>
<title>Nieuwe pagina 2</title>

<style type="text/css">
    .test {
        border: 1px dashed #FF0000;
           color: #000000;
        text-align: center;
        width: 100px;
        height: 100px;
        margin: 0px;
        padding: 4px;
        background: #000000;
    }

</style>

<script type="text/javascript">
    var test = document.getElementById('test');
    test.onClick() = function(){
    test.style.backgroundColor='#fff'
    }
</script>
 

</head>

<body>

<div id="test" class="test"></div>

</body>

</html>
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

16/03/2012 11:24:36
Quote Anchor link
wat zegt de error console? (in chrome [ctrl]+[shift]+[j])
 
Wesley barbery

wesley barbery

16/03/2012 12:51:03
Quote Anchor link
heb gevonden hoe het komt, denk dat zo wat iedereen er al over gezien heeft,

voor je je script laat uitvoeren moet je natuurlijk wel window.onload = function() zetten.

zo moet het werken heb het net nagekeken

<script type="text/javascript">

window.onload = function(){ //begin script anders werkt het niet

//vervolg script

var test = document.getElementById('test');

test.onclick() = function(){

test.style.backgroundColor='#fff'
}

}

</script>

en in je CSS de class veranderen naar id
Gewijzigd op 16/03/2012 12:53:41 door wesley barbery
 
Peter  paul

peter paul

16/03/2012 13:51:55
Quote Anchor link
nou ik heb denk ik gedaan wat je me vertelde maarnog wil hij niet doen wat ik wil. hij doet namelijk helemaal niets. ik heb chrome gedownload en ik krijg het volgende. Uncaught ReferenceError: Invalid left-hand side in assignment.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<html>
<head>
<title>Nieuwe pagina 2</title>

<style type="text/css">
    #test {
        border: 1px dashed #FF0000;
           color: #000000;
        text-align: center;
        width: 100px;
        height: 100px;
        margin: 0px;
        padding: 4px;
        background: #000000;
    }
</style>

<script type="text/javascript">
     window.onload = function(){ //begin script anders werkt het niet
     //vervolg script
    var test = document.getElementById('test');
     test.onclick() = function(){
     test.style.backgroundColor='#fff'
     }
}
 
</script>
 
</head>
<body>
<div id="test" class="test"></div>
</body>
</html>
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

16/03/2012 14:26:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<html>

<head>
<title>Nieuwe pagina 2</title>

<style type="text/css">
    #test {
        border: 1px dashed #FF0000;
        color: #000;
        text-align: center;
        width: 100px;
        height: 100px;
        margin: 0px;
        padding: 4px;
        background: #000000;
    }

</style>
<script type="text/javascript">

        function turn()
            {
              
                var div = document.getElementById('test');
                div.style.background = "FFF";
            
            
            
            }

    </script>
 

</head>

<body>

<div id="test" onclick="javascript:turn('test')" ></div>


</body>

</html>
Deze code moet werken. Heb het eventjes voor je getest. Weet niet of het precies is wat je zoekt. Maar hier kun je link vinden van de pagina waarop ik teste. : htdocs/test.php
 
Gerhard l

gerhard l

16/03/2012 14:36:43
Quote Anchor link
Op basis van die van Bas:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<script type="text/javascript">
function turn($div, $kleur)
{
              
    var div = document.getElementById($div);
    div.style.background = $kleur;
}
</script>
 
<div id="test" onclick="javascript:turn('test', 'yellow')" ></div>
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

16/03/2012 14:39:33
Quote Anchor link
@Gerhard leuke toevoeging :) Had daar even niet aan gedacht. Maar zo maak je hem wel compleet.
 
Peter  paul

peter paul

16/03/2012 15:23:09
Quote Anchor link
ik ben gewoon wat aan het oefenen met javascript. Vandaar dat ik dit probeerde te maken. bedankt hij werkt perfect. Maar ik begrijp niet helemaal wat ik nu gedaan heb. Ik zou iemand het kunnen uitleggen vooral dit stuk:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
var div = document.getElementById($div);

Wat gebeurt hier je maakt een variable van de div?
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

16/03/2012 15:30:15
Quote Anchor link
Volgens mij ga je hier de fout in.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
test.style.backgroundColor='#fff'

Omdat style.backgroundColor geen tag is volgens mij. Dit moet
style.background zijn, maar dit kan ook aan mij liggen.

Toevoeging op 16/03/2012 15:30:28:

Volgens mij ga je hier de fout in.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
test.style.backgroundColor='#fff'

Omdat style.backgroundColor geen tag is volgens mij. Dit moet
style.background zijn, maar dit kan ook aan mij liggen.
 
Reshad F

Reshad F

16/03/2012 15:31:35
Quote Anchor link
nee, je pakt hier het element ($div) wat even erboven gedeclareerd is.

met JS kan je bij heel veel regels zien wat het doet het is zo opgebouwd dat het een soort van uitleg geeft.
 
Wesley barbery

wesley barbery

16/03/2012 17:29:17
Quote Anchor link
@peter paul met var div = document.getElementById($div) steek je het element div of welk ander element bepaald tussen de haakjes in effectief in een variabele

@bas backgroundcolor is gewoon een specifiekere aanspreking van background met background kan je alle background elementen (CSS) aanmaken met backgroundColor enkel de kleur

ik dacht ook nog dat er al even geen javascript meer in u html tags mocht staan kwestie van alles duidelijk te scheiden van elkaar, als hij het juist aan het leren is kan hij het beter van in het begin juist doen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.