div refreshen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »
Leendert

leendert

13/02/2007 15:46:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik wil een div om de 5 seconde refreshen. Ik vind alleen niets over hoe ik dit moet doen. Het is dus niet de bedoeling dat de hele pagina gerefreshd word maar alleen één div.

Het beste zou nog zijn dat je het refreshen bijna niet ziet. Maar dat de gegevens bijv. eerst op de achtergrond uit de database gehaald worden.
En dat bijv de gebruikte plaatjes (die blijven wel steeds hetzelfde, alleen op een andere plaats) ook niet helemaal opnieuw opgehaald moeten worden.

Maar dit is nog wat boven mij niveau. Ik zou al blij zijn als het refreshen van een div al lukt.

Wie kan mij helpen? Mag ook dmv artikelen/tutorials op interenet ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leendert
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 09:36:20
 
Nick Mulder

Nick Mulder

13/02/2007 15:47:00
Quote Anchor link
Met javascript innerHtml?
 
Leendert

leendert

13/02/2007 15:52:00
Quote Anchor link
kan je een voorbeeldje geven hoe ik dan zorgt dat de div met de naam 'bord' om de 5 seconde refreshd word?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door leendert
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/02/2007 16:04:00
Quote Anchor link
Google even op:
- innerHTML
- document.getElementById
- setTimeout
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 16:07:00
Quote Anchor link
scroll down voor werkende oplossing
Quote:
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin S
 
Leendert

leendert

13/02/2007 16:26:00
Quote Anchor link
het refreshen werkt nu wel. Maar hij haalt niet de actuele gegevens op uit de database. Al staat deze code wel in de div. En dat is juist het belangrijkste.

En dat knopje heb ik trouwens niet nodig, het moet automatisch gaan.

Heb ik hier een AJAX scriptje of iets voor nodig?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door leendert
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 16:30:00
Quote Anchor link
met AJAX bereik je wel meer ja..
die kan 'refreshe' zonder dat je pagina refreshed..

refresht de div nu wel zoals het zou moten refreshen?
ondanks dat je inhoud nog niet klopt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin S
 
Leendert

leendert

13/02/2007 16:44:00
Quote Anchor link
de div refresht volgens mij wel ja.
tenminste dit zinnetje in jou code word nergens getoond:
self.status = "Hier staat mijn boodschap voor in de div"

De php codes tussen de div tags worden niet uitgevoerd.

Dus zeker tog AJAX nodig?
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 16:56:00
Quote Anchor link
NEe dat klopt:P
de self.status is de statusbar
daar staat als het goed is wel die regel dan
dat was even om te kijken of die timer zijn werk zou doen
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Ik heb al een oplossing voor je
een ogenblik even uittikken
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 17:11:00
Quote Anchor link
zet dit in je div:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div>
<iframe id="nietboeiend" src="extern.htm" scrolling="no"></iframe>
</div>


Maak een bestand extern.htm aan met de volgende inhoud:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<script language="JavaScript1.2">
var delay=5000 // 5 seconde
var ie4=document.all
var curindex=0
var totalcontent=0

function get_total()
{
   if (ie4){
   while (eval("document.all.content"+totalcontent))
   totalcontent++
   }else{
        while (document.getElementById("content"+totalcontent))
        totalcontent++
           }
}

function contract_all()
{
    for (y=0;y<totalcontent;y++)
   {
    if (ie4)
    eval("document.all.content"+y).style.display="none"
    else
    document.getElementById("content"+y).style.display="none"
    }
}

function expand_one(which)
{
    contract_all()
    if (ie4)
    eval("document.all.content"+which).style.display=""
    else
    document.getElementById("content"+which).style.display=""
}

function rotate_content()
{
    get_total()
    contract_all()
    expand_one(curindex)
    curindex=(curindex<totalcontent-1)? curindex+1: 0
    setTimeout("rotate_content()",delay)
}

window.onload=rotate_content

</script>

<body bgcolor=#000>

<!-- #1 begin -->
<div id="content0" style="display:none">
<!-- hier je php code -->
</div>
<!-- #1 eind -->



<!-- #2 begin -->
<div id="content1" style="display:none">
<!-- hier je php code -->
</div>
<!-- #2 eind -->





VOORBEELD:
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin S
 
Leendert

leendert

13/02/2007 17:40:00
Quote Anchor link
wow, gaaf man.
Ik ga kijken of ik er wat mee kan.

Ik ben nu trouwens naar AJAX aan het kijken:

Ik heb al dat de div dmv AJAX gevuld word met gegevens uit een php bestand die het weer uit de database haalt.

Als ik op een knopje drukt word de div opnieuw gevuld zonder dat de pagina refreshd.

Wat ik nu dus nog moet is dat de Ajaxfunctie om de 5 seconde uitgevoerd word.
 
Marvin S

Marvin S

13/02/2007 18:04:00
Quote Anchor link
even een vraagje:

is de bedoeling dat je standaard om de 5 seconden een div 'rotate'
krijgt? met daarin steeds nieuwe info uit de db?

zoja dan ben je toch klaar? dan moet je alleen die stukken PHP code hier
plaatsen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<!-- #1 begin -->
<div id="content0" style="display:none">
<?php
$query
= "SELECT blaaaaaaaaaaaaaaaaaaa";
$uitvoer = mysql_query($query) or die (mysql_error());
?>

</div>
<!-- #1 eind -->
 
Leendert

leendert

13/02/2007 21:48:00
Quote Anchor link
ik heb het nu werkend dmv van AJAX.

je ziet dus geen refresh.

het werkt alleen nog niet helemaal in IE :S
Die blijft de oude gegevens onthouden, egt vaag.
 
GaMer B

GaMer B

24/02/2007 18:35:00
Quote Anchor link
Even nog over dit... ik wil dus ook een div refreshen. Wat voor script (AJAX dus) heb jij gebruikt? Ik ben nogal leek in Javascript, dus al helemaal in AJAX.

Quote:
het werkt alleen nog niet helemaal in IE :S
Die blijft de oude gegevens onthouden, egt vaag.

Dat komt omdat IE een cache bijhoudt en dus hoeft ie niet alles te herladen van de pagina. Alleen de veranderingen. IE weer ¬_¬
 
Bart van der veen

bart van der veen

24/02/2007 19:10:00
Quote Anchor link
misschien kun ff uitleggen hoe het eindresultaat eruit moet zien.

je wil een serie plaatsen een voor een voorbij laten komen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.