$_POST probleem in firefox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bas

Bas

10/08/2008 16:07:00
Quote Anchor link
Ik heb een eenvoudig script om text te updaten. Maar het werkt niet voor 100% in Firefox. Log ik namelijk in op de admin page, verander de content en klik dan op submit dan update hij de dbase door de velden leeg te maken, dus $_POST () is leeg. Alle keren daarna werkt het wel prima. Dus alleen de eerste keer werkt het niet. In IE geen probleem.

Hieronder vind je eerste de twee functies edit_content_home() en update_content_home($form). Vervolgens vind je de "case" waarmee de functies worden aangeroepen.

function edit_content_home(){

$form['action'] = new inputHidden("action", "update_content_home");
$form['id'] = new inputHidden("id", 1);
$form['title'] = new inputText("Title","title", "");
$form['text'] = new inputTextarea("Text","text", "");

$form['submit'] = new inputSubmit("submit", "Update content");

$sql = mysql_query("SELECT * FROM contenthome");


$content = mysql_fetch_array($sql);

$form['title']->setValue($content['title']);
$form['text']->setValue($content['text']);


return $form;
}



function update_content_home($form){
$sql = mysql_query("
UPDATE contenthome
SET
title = '$form[title]',
text = '$form[text]'

");


if (mysql_error() <> ""){
$update_content = mysql_error();
} else {
$update_content = "Content is updated.";
};
return $update_content;
}


case "edit_content_home":
$form = edit_content_home();
$contentleft = print_form($form);
break;

case "update_content_home":
$query_message = update_content_home($_POST);
$contentleft = messagebox($query_message);
$form = edit_content_home();
$contentleft .= print_form($form);

break;
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 15:07:50
 
Douwe

Douwe

10/08/2008 16:09:00
Quote Anchor link
Ik weet eigenlijk zeker dat dit aan jouw code ligt, Firefox en IE sturen namelijk doodsimpel de informatie naar de opgegeven pagina, in het versturen van die data is geen echt verschil...
 
Martijn B

Martijn B

10/08/2008 17:26:00
Quote Anchor link
PHP wordt niet uitgevoerd door IE of FF (of welke browser dan ook).
Je probleem zit dus niet in de PHP code.

Misschien dat een cookie niet wordt gemaakt of dat je een probleem in je HTML hebt?
 
Douwe

Douwe

10/08/2008 17:27:00
Quote Anchor link
Martijn;
Daar heb je gelijk in, ik denk inderdaad dat het probleem bij zijn HTML/JS ligt...
 
Bas

Bas

10/08/2008 18:58:00
Quote Anchor link
ok, lost het probleem nog niet op, maar maakt wel duidelijk dat ik me op de html moet richten. Het bizarre is dat het alleen de eerste keer bij het submitten is, alle keren daarna is er geen probleem...
Bedankt voor de moeite in ieder geval
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.