$_POST probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »
Pim Jansen

Pim Jansen

03/10/2005 10:26:00
Quote Anchor link
ik heb een vraagje of iemand me wat kan uitleggen over de $_POST functie.
ik heb articles gelezen maar wordt er niet echt wijs uit.

ik heb zelf een site, en heb een vragenlijst met 46 vragen. (vraag1, vraag2)
nu wil ik dat elke gebruiker vanuit zn eigen login (die wel werkt) zijn of haar eigen lijst kan updaten.

mara hoe zorg ik ervoor, dat alle forms, (form1, form2)
goed worden geUPDATE in de DB onder het juiste ID.

hoop dat iemand me wat kan uitleggen of gewoon kan helpen met schrijven (dat ik het dan misschien wel snap)
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 14:15:16
 
Barman V

Barman V

03/10/2005 12:12:00
Quote Anchor link
Stel je komt in een loginpagina terecht. Je moet daar je loginnaam en wachtwoord invoeren en op de knop OK klikken.
De POST-functie zorgt er dan voor dat jouw getypte inlognaam en wachtwoord bij het klikken op OK onthouden wordt.

Je geeft de tekstvakken inlognaam en wachtwoord een naam. Bijvoorbeeld
<input name="inlognaam">
en
<input name="wachtwoord">

Zet bovenaan je pagina de POST, bijvoorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
//ingevoerde waarde ophalen
$inlognaam = $_POST['inlognaam'];
$wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];

if (($inlognaam == 'gebruiker') && ($wachtwoord == 'welkom')){
  //correcte login
  echo 'Correcte login';
}
else {
  //incorrecte login  
  echo 'Foutieve login';
}

?>


Dus als je typt 'gebruiker' met als wachtwoord 'welkom', dan krijg je 'Correcte login' te zien.

LET OP
<input name="inlognaam">
=> $_POST['inlognaam'];

<input name="wachtwoord">
=> $_POST['wachtwoord'];

Dus de name moet hetzelfde zijn als de POST.

Daarnaast heb je de GET waarde. De GET waarde wordt meegestuurd via de url.
b.v. <a href="gebruiker.php?gebrid=2">
De gebrid wordt dan opgehaald met $_GET['gebrid']

Is het een beetje duidelijk?
 
Pim Jansen

Pim Jansen

03/10/2005 12:57:00
Quote Anchor link
hoe maak ik het dna met mn vragenlijst? ik begin het een beetje te snappen.

heb dus 46 forms, form1, form2 enz.
hoe laat ik deze Submit button ze dan allemaal toevoegen aan de DB onder de velden: vraag1, vraag 2 enz??
 

03/10/2005 13:47:00
Quote Anchor link
Als ik je zo hoor, heb je de structuur van een form niet helemaal goed. In jouw geval zou het zo moeten zijn:

<form action='jouw-php-script' method="post">
<input type="text" name="vraag1">
<input type="text" name="vraag...">
<input type="text" name="vraag46">
<input type="submit" value="wijzigen">
</form>

Eén form dus! met 46 invoervelden

Vervolgens komen de data in je $_POST['vraag1'] variabele die je dan kunt wegschrijven naar je DB

succes ermee
 

03/10/2005 15:15:00
Quote Anchor link
*****************pagina1.php**************
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
<form action="vragenlijst" method="post" action="pagina2.php">
<
input type="text" name="vraag1">
<
input type="text" name="vraag2">
<
input type="text" name="vraag46">
<
input type="submit" value="wijzigen">
<
/form>
?>


*****************pagina2.php**************
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$vraag1
=$_POST['vraag1'];
$vraag2=$_POST['vraag2'];
$vraag46=$_POST['vraag46'];

$query="INSERT INTO jouw database VALUES ('$vraag1','$vraag2','$vraag46');
$result=mysql_query($query) or die ("
Fout: " .mysql_error());
?>
 

03/10/2005 15:18:00
Quote Anchor link
Klein foutje hoor,
Bij het SQL-statement is het niet INTO jouw databank maar INTO jouw tabel natuurlijk...
Succes ermee!
 
Barman V

Barman V

03/10/2005 15:23:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if (isset($_POST['submit'])){
  mysql_query("
  INSERT INTO jouw tabel (vraag1, vraag2, vraag 46) VALUES ('"
.$_POST['vraag1']."','".$_POST['vraag2']."','".$_POST['vraag46']."')") or die(mysql_error());
}
else {
?>

<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['php_self']; ?>
" method="post" action="pagina2.php">
<input type="text" name="vraag1">
<input type="text" name="vraag2">
<input type="text" name="vraag46">
<input type="submit" name="submit" value="wijzigen">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>


edit:
We hebben je databasestructuur niet, daarom weten we niet precies je tabelrelaties.
Dit is dus gewoon een voorbeeld hoe je gegevens in kan voeren in de database.
Gewijzigd op 03/10/2005 15:26:00 door Barman V
 
Pim Jansen

Pim Jansen

03/10/2005 19:59:00
Quote Anchor link
ja snap het zo genoeg:) thnx
connectie maken met DB en zo alles wegschrijven lukt wel

thnx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.