$query = mysql_query("SELECT

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »
Ray de graaf

ray de graaf

23/03/2013 17:53:45
Quote Anchor link
hallo

ik probeer data uit de database te halen doormiddel van dit scriptje

<script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php //readv.php


if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){ // Controle of er op de knop is geklikt.

    include 'config/connect.php'; // Connectie db.
$query = mysql_query("SELECT * FROM lijst WHERE id=" . mysql_real_escape_string($_POST['id']));        

    
    $res = mysql_query($query);
    
    if ($res && mysql_num_rows($res) >= 1)
    {

        while ($row = mysql_fetch_array($res))
        {

            echo 'id: '.$row['id'].'<br>'.' titel: '.$row['titel'].'<br>'.'locatie: '.$row['locatie'].'<br>'.'plaats: '.$row['plaats'].'<br>'.'provincie: '.$row['provincies'].'<br>'.'land: '.$row['land'].'<br>';
        }
    }
else {
        echo 'Geen data gevonden';
    }
}


    
    ?>

</script>

en met dit formulier

<html>
<head>
</head>
<body>
<form method="post" action="readv.php">

<label>Id </label>
<input name="id" placeholder="Voer id in" autofocus id="id">

<input id="submit" name="submit" type="submit" value="Submit">

</form>
</body>
</html>

Als ik het dan uitvoer krijg ik de echo: geen data gevonden

Als ik de query verander in WHERE Id=123 dan krijg ik wel de inhoud. De vraag is dus hoe werk ik met een $post in een query?
Gewijzigd op 23/03/2013 18:11:44 door Ray de graaf
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 15:34:29
 
 - Diov  -

- Diov -

23/03/2013 18:14:11
Quote Anchor link
Ik denk dat er een foutje in je query zit:

Verander dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$query = mysql_query("SELECT * FROM lijst WHERE id=" . mysql_real_escape_string($_POST['id']));


Door:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$query =           "SELECT *
                    FROM lijst
                    WHERE id='".mysql_real_escape_string($_POST['id'])."'
                   ";


En ik zou ook een foutafhandeling inbouwen.
Zie ook deze link: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/data-verwerking/foutafhandeling-query-sql/735/voorbeeld-1-het-ophalen-van-gegevens/1931/
Gewijzigd op 23/03/2013 18:15:07 door - Diov -
 
Ray de graaf

ray de graaf

23/03/2013 18:17:47
Quote Anchor link
dankje! ik ga die tut eens bekijken! de tut voor foutafhandeling heb ik geprint en ligt voor me snuffert! tnks!

Toevoeging op 23/03/2013 19:50:36:

- Diov - op 23/03/2013 18:14:11:
Ik denk dat er een foutje in je query zit:

Verander dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$query = mysql_query("SELECT * FROM lijst WHERE id=" . mysql_real_escape_string($_POST['id']));


Door:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$query =           "SELECT *
                    FROM lijst
                    WHERE id='".mysql_real_escape_string($_POST['id'])."'
                   ";


En ik zou ook een foutafhandeling inbouwen.
Zie ook deze link: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/data-verwerking/foutafhandeling-query-sql/735/voorbeeld-1-het-ophalen-van-gegevens/1931/


het is gelukt

nu heb ik weer een probleem met de update variant mijn query is daarvoor:


$query = mysql_query ("UPDATE events SET (titel,datum,provincies,locatie,land,plaats,soort,deuropen,deurdicht,prijs,leeftijd)

VALUES
('". $titel ."',
'". $datum ."',
'". $provincies ."',
'". $locatie ."',
'". $land ."',
'". $plaats ."',
'". $soort ."',
'".$deuropen."',
'". $deurdicht ."',
'". $prijs."',
'". $leeftijd."')

WHERE id='".mysql_real_escape_string($_POST['id'])."'");


ik heb een formulier:

<form method="post" action="update_eventv.php">

<label>ID</label>
<input name="id" value="" id="id"><br />

<label>Datum</label>
<input name="datum" value="" id="datum"><br />


<label>Titel</label>
<input name="titel" type="text" value="" id="titel" maxlength="30">

<label>Locatie</label>
<input name="locatie" value="" id="locatie"><br />


<label>Plaats</label>
<input name="plaats" type="text" value="" id="plaats" maxlength="30">

<label>Provincie</label>
<input name="provincies" value="" id="provincies"><br />


<label>Land</label>
<input name="land" type="text" value="" id="land" maxlength="30">

<label>Soort</label>
<input name="soort" value="" id="soort"><br />


<label>Deur open</label>
<input name="deuropen" type="text" value="" id="deuropen" maxlength="30">

<label>Deur dicht</label>
<input name="deurdicht" value="" id="deurdicht"><br />


<label>Prijs</label>
<input name="prijs" type="text" value="" id="prijs" maxlength="30">

<label>Leeftijd</label>
<input name="leeftijd" value="" id="leeftijd"><br />


<input id="submit" name="submit" type="submit" value="Submit"><br><br>
</form>

die deze code gebruikt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
ini_set('display_errors',0); // 1 == aan , 0 == uit
    error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){ // Controle of er op de knop is geklikt.

    include_once 'config/connect.php'; // Connectie db.
    
    //Data veilig maken voor sql injectie d.m.v. mysql_real.....

          
    $titel = mysql_real_escape_string($_POST['titel']);
    $datum = mysql_real_escape_string($_POST['datum']);
    $provincies = mysql_real_escape_string($_POST['provincies']);
    $locatie = mysql_real_escape_string($_POST['locatie']);
    $plaats = mysql_real_escape_string($_POST['plaats']);
    $land = mysql_real_escape_string($_POST['land']);
    $soort = mysql_real_escape_string($_POST['soort']);
    $deuropen = mysql_real_escape_string($_POST['deuropen']);
    $deurdicht = mysql_real_escape_string($_POST['deurdicht']);
    $prijs= mysql_real_escape_string($_POST['prijs']);
    $leeftijd= mysql_real_escape_string($_POST['leeftijd']);
    
          
$query = mysql_query ("UPDATE events SET (titel,datum,provincies,locatie,land,plaats,soort,deuropen,deurdicht,prijs,leeftijd) VALUES ('". $titel ."','". $datum ."','". $provincies ."','". $locatie ."','". $land ."','". $plaats ."','". $soort ."', '".$deuropen."','". $deurdicht ."','". $prijs."','". $leeftijd."') WHERE id='".mysql_real_escape_string($_POST['id'])."'
                   "
); // Gebruiker in db plaatsen.
       
   if(!$query) {
echo "Error: " . mysql_error();
}

else {
        echo 'Je gegevens zijn opgeslagen in de database' . '<br><br><hr>';
    }
}

?>

</script>

ik heb echt moeite met querys in combinatie met $_post GRRR
Gewijzigd op 23/03/2013 19:52:50 door ray de graaf
 
Erwin H

Erwin H

24/03/2013 00:45:21
Quote Anchor link
Je probleem heeft niets te maken met die post array, maar gewoon met het feit dat je blijkbaar geen updat queries kunt schrijven. Want je nu doet is de insert syntax gebruiken in een update query. De correcte syntax is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
UPDATE events
SET kolom1 = 'waarde', kolom2 = 'waarde'
WHERE ....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.