$_SESSION probleem in Windows 8.1

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jan de Vrije

Jan de Vrije

30/10/2013 10:11:41
Quote Anchor link
Mijn laptop draaiend met XAMPP 1.8.1 op Windows 8.0 de volgende code werkt perfect:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();
echo '<br />'.session_id().'<br />';
if (!isset($_SESSION['Counter'])) $_SESSION['Counter'] = 0;
++
$_SESSION['Counter'];
print_r($_SESSION);
?>


met de volgende juiste resultaten na het draaien van het webadres 'localhost/xxx.php' 3 keer:
2nifn2kse2ggefvs72b1vboim2
Array ( [Counter] => 1 )
2nifn2kse2ggefvs72b1vboim2
Array ( [Counter] => 2 )
2nifn2kse2ggefvs72b1vboim2
Array ( [Counter] => 3 )

Maar ... na de upgrading naar XAMPP 1.8.2 én Windows 8.1 ik krijg aldoor VERKEERDE resultaten:
kmehhb27uvetantjke43u0coe5
Array ( [Counter] => 1 )
e7n56u5c1ngougb0rae87m8r21
Array ( [Counter] => 1 )
s2rti3ojvscck3qj4dej73plp2
Array ( [Counter] => 1 )

Jullie kunnen merken, dat de session_id aldoor verschillend werd voor dezelfde gebruiker, want het MOET dezelfde zijn!

Ik weet echter niet waaraan het ligt: aan XAMPP 1.8.2 -of- aan Windows 8.1?

Wat zou ik eigenlijk moeten gaan doen om dat probleem opgelost te krijgen?

Heb het topic verplaatst naar de juiste categorie.[/modedit]
Gewijzigd op 02/11/2013 00:20:25 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 12:16:06
 
- SanThe -

- SanThe -

30/10/2013 10:16:38
Quote Anchor link
Lijkt een beetje op dat de sessions niet worden weggeschreven en er dus steeds een nieuw id wordt aangemaakt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.