doorsturen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »
Rik S

Rik S

27/10/2007 18:15:00
Quote Anchor link
ik wil graag een pagina doorsturen via
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("Location: index.php");
?>

maar dan niet naar index.php, maar naar
$_SERVER['HTTP_REFERER']
, alleen als ik dat invul werkt het niet, weet iemand toevallig een oplossing hiervoor?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rik S
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 07:09:53
 
Kalle P

Kalle P

27/10/2007 18:18:00
Quote Anchor link
'HTTP_REFERER'
The address of the page (if any) which referred the user agent to the current page. This is set by the user agent. Not all user agents will set this, and some provide the ability to modify HTTP_REFERER as a feature. In short, it cannot really be trusted.

bron: php.net

Je kan beter ergens de voorgaande site opslaan (als die tenminste van jou site komt) in een sessie bv.
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

27/10/2007 18:19:00
Quote Anchor link
HTTP_REFERER is waar de persoon vandaan komt.. Ik vind hem wel heel lol.. Erg Rita Verdonk-achtig.

Probleem is waarschijnlijk dat jij je pagina gewoon opent en dan bestaat HTTP_REFERER niet.
 
Rik S

Rik S

27/10/2007 18:30:00
Quote Anchor link
nou het probleem volgens php is dat er een onverwachtte string in die regel staat, maar het is wel zeker dat HTTP_REFERER bestaat, want er staat als regel ervoor :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if($_SERVER['HTTP_REFERER']){
?>

verder vind ik het wel origineel dat ik vergeleken wordt met rita verdonk :P,
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rik S
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/10/2007 18:31:00
Quote Anchor link
Je kunt het ook nog met JavaScript proberen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<script type="text/javascript">
    function init () {
        setTimeout ("history.go (-1)", 5000);
    }
    window.onload = init;
</script>
 
Kalle P

Kalle P

27/10/2007 18:32:00
Quote Anchor link
@jan
Maar dat wil je niet als iemand op je site komt en dan weer terug wordt gestuurd naar de voorgaande site. Tenzij je graag bezoekers kwijt wilt of ze wilt irriteren.

edit:
tis niet erg gebruiksvriendelijk laat ik het daar op houden in sommige gevallen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kalle P
 
PHP Newbie

PHP Newbie

27/10/2007 18:34:00
Quote Anchor link
Gerben Jacobs schreef op 27.10.2007 18:19:
HTTP_REFERER is waar de persoon vandaan komt.. Ik vind hem wel heel lol.. Erg Rita Verdonk-achtig.

Probleem is waarschijnlijk dat jij je pagina gewoon opent en dan bestaat HTTP_REFERER niet.


Tsss...

Ontopic:

Hoe zet jij die HTTP_REFERER erin? Laat dat stukje code even zien, en zet eventueel even dit op je pagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo '<pre>'.print_r($_SERVER, true).'</pre>';
?>


Dan kun je zien of de HTTP_REFERER geset is :-)

Edit:

@Kalle

Na bijvoorbeeld inloggen is het niet storend om een bezoeker terug te zenden naar de pagina waar hij vandaan kwam...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/10/2007 18:36:00
Quote Anchor link
Net even getest, en deze werkt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if ($_SERVER['HTTP_REFERER']) {
        header ('Location: ' . $_SERVER['HTTP_REFERER']);
    }

?>


@ Kalle: klopt, maar misschien is het voor gebruik op de standaard notfound pagina binnen je eigen site wel handig.
 
Rik S

Rik S

27/10/2007 18:36:00
Quote Anchor link
ik heb twee dingen geprobeerd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
if($_SERVER['HTTP_REFERER']){
header("Location: $_SERVER['HTTP_REFERER'] ");
}
else{
header("Location: index.php");
}


en

if($_SERVER['HTTP_REFERER']){
header("Location: " . $_SERVER['HTTP_REFERER'] " . );
}else{
header("
Location: index.php");
}

?>


edit:
bedankt Jan die werkt inderdaad!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rik S
 
PHP Newbie

PHP Newbie

27/10/2007 18:39:00
Quote Anchor link
Henry906 - Rik schreef op 27.10.2007 18:36:
ik heb twee dingen geprobeerd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
if($_SERVER['HTTP_REFERER']){
header("Location: $_SERVER['HTTP_REFERER'] ");
}
else{
header("Location: index.php");
}


en

if($_SERVER['HTTP_REFERER']){
header("Location: " . $_SERVER['HTTP_REFERER'] " . );
}else{
header("
Location: index.php");
}

?>


edit:
bedankt Jan die werkt inderdaad!


Bij de eerste moet je de variabele buiten de quotes halen. Bij de tweede kun je aan de kleurtjes al zien dat het verkeerd gaat.
 
Kalle P

Kalle P

27/10/2007 18:41:00
Quote Anchor link
@phpnaabje
Stel ik ga van ajax.netwerk.to naar phpnewbie.nl/login.php --> log daar in en dan word ik terug gestuurd naar ajax.netwerk.to waar ik dan een x niet naar toe wil. Ja erg niet storend. :D

@jan
Ik blijf erbij, dan misschien een verschil in denken en over bezoekers(/prospects) verliezen/winnen :D.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

27/10/2007 20:10:00
Quote Anchor link
Kalle schreef op 27.10.2007 18:41:
@phpnaabje
Stel ik ga van ajax.netwerk.to naar phpnewbie.nl/login.php --> log daar in en dan word ik terug gestuurd naar ajax.netwerk.to waar ik dan een x niet naar toe wil. Ja erg niet storend. :D


pagina 1: inlogformulier
pagina 2: inlogformulier handler, stuurt terug naar pagina 1

Lijkt me niets mis mee...
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/10/2007 21:46:00
Quote Anchor link
Quote:
pagina 1: inlogformulier
pagina 2: inlogformulier handler, stuurt terug naar pagina 1
Dan zou ik kiezen om gewoon te verwijzen naar het inlogformulier. Op die manier weet je ook zeker dat iemand die jouw verwerkingspagina op een onjuiste manier bezoekt, doorgestuurd wordt naar je loginpagina.
 
PHP erik

PHP erik

27/10/2007 22:11:00
Quote Anchor link
HTTP_REFERER moet je eigenlijk vrijwel nooit gebruiken, zeker niet voor dit soort dingen. Gewoon een history bijhouden ergens, geen gepruts met gegevens die van een browser komen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.