Doorverwijzing

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Joshua van Londen

Joshua van Londen

05/01/2012 01:22:13
Quote Anchor link
Beste Leden,

Ik ben al een tijdje opzoek naar een script die ervoor zorgt dat een belg op onze Belgische afdeling's site komt en een Nederlander op de Nederlandse afdeling's site komt.

Bijv.
Ik uit Nederland bezoek www.domein.be alleen ik ben geen belg dus door een bepaald script wordt ik doorverwezen naar www.domein.nl

Is er een bepaald script voor wat dit namelijk kan?

Graag hoor ik van u.



Al vast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 14:32:34
 
Kris Peeters

Kris Peeters

05/01/2012 08:10:02
Quote Anchor link
Ja.

Google eens "ip2country".

Je kan een (belachelijk lange) database tabel (SQL dump) downloaden, dan kan je met een query het IP omzetten in een landencode.

Ik denk dat je hier wel iets mee bent:
http://phpweby.com/software/ip2country


Een Belg
:)
 
Joshua van Londen

Joshua van Londen

05/01/2012 14:53:59
Quote Anchor link
Kris Peeters op 05/01/2012 08:10:02:
Ja.

Google eens "ip2country".

Je kan een (belachelijk lange) database tabel (SQL dump) downloaden, dan kan je met een query het IP omzetten in een landencode.

Ik denk dat je hier wel iets mee bent:
http://phpweby.com/software/ip2country


Een Belg
:)


Maar wat doet http://paysafecard.com dan, want als je naar de website gaat wordt je als nederlander doorgelinkt naar de nederlandse sectie.

En als ik even zijn metatags erbij pakt zie ik het volgende verschijnen.
<meta name="Language" content="nl" />
<meta name="Content-language" content="nl" />
<meta name="pageID" content="61" />
<meta name="T3Language" content="13" />

Wat houd dit in, sommige delen weet ik alleen als laatste staat "T3language" wat houd dat in?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/01/2012 14:55:22
Quote Anchor link
Joshua van Londen op 05/01/2012 14:53:59:
Wat houd dit in, sommige delen weet ik alleen als laatste staat "T3language" wat houd dat in?

Vast een onderdeel/module van het Typo3 CMS.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/01/2012 14:59:34
Quote Anchor link
Joshua van Londen op 05/01/2012 14:53:59:
Maar wat doet http://paysafecard.com dan, want als je naar de website gaat wordt je als nederlander doorgelinkt naar de nederlandse sectie.


Jij misschien. Ik kom op een (engelstalige) pagina met allemaal vlaggetjes waar ik zelf mijn taal/land moet kiezen.
 
Jelle -

Jelle -

05/01/2012 15:08:54
Quote Anchor link
Je kan kijken naar de language van de browser $_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE']
Maar ik weet niet of NL en BE van elkaar verschillen (never tried)
 
Joshua van Londen

Joshua van Londen

05/01/2012 15:18:47
Quote Anchor link
Jelle - op 05/01/2012 15:08:54:
Je kan kijken naar de language van de browser $_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE']
Maar ik weet niet of NL en BE van elkaar verschillen (never tried)
En hoe moet ik dus iemand van dat land dan doorlinken naar de pagina waar ik hem dus wilt hebben?
e
 
- SanThe -

- SanThe -

05/01/2012 15:20:43
Quote Anchor link
header().
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/01/2012 15:22:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header('location: nl.php');
 
Joshua van Londen

Joshua van Londen

05/01/2012 15:25:07
Quote Anchor link
En kans dus ook volledige website, kunt u mij een voorbeeld geven.
 
Jelle -

Jelle -

05/01/2012 15:28:45
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

$language
= @$_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE']; // not sure if it always exist

switch($language){
    
    case
'nl':
        header('Location: http://www.google.nl');
        break;

    case
'be':
        header('Location: http://www.google.be');
        break;

    default:

        header('Location: http://www.google.com');
}


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/01/2012 15:28:54
Quote Anchor link
Kijk eens wat er gebeurt als je $_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'] echo'ed, en kijk eens hoe je de eerste(bruikbare) tekens daarvan met substr() kan ophalen.

Dan ben je al een eindje verder.

@Jelle, ik denk dat je voorbeeld niet gaat werken. Kijk eens naar de output van $_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE']? En waarom onderdruk je foutmeldingen met een @?
Gewijzigd op 05/01/2012 15:30:33 door - Ariën -
 
Jelle -

Jelle -

05/01/2012 15:32:42
Quote Anchor link
@Aar
De case values aanpassen kan hij zelf wel, je kan ook case stacken
case 'nl':
case 'nl-nl':
geen idee wat de mogenlijke waardes zijn dat mag hij zelf uitzoeken.

ik onderdruk de foutmelding omdat als de variable niet bestaat (misschien bij sommige browsers?) dan boeit de error me niet en wil ik gewoon dat het script verder gaat (en die wordt dan doorverwezen bij de default)
 
- SanThe -

- SanThe -

05/01/2012 15:37:05
Quote Anchor link
Jelle - op 05/01/2012 15:32:42:
geen idee wat de mogenlijke waardes zijn dat mag hij zelf uitzoeken.


nl,en-us;q=0.7,en;q=0.3
 
Jelle -

Jelle -

05/01/2012 15:39:21
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/01/2012 15:37:05:
Jelle - op 05/01/2012 15:32:42:
geen idee wat de mogenlijke waardes zijn dat mag hij zelf uitzoeken.


nl,en-us;q=0.7,en;q=0.3

Irritant dat wordt dus

$language = substr(@$_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'], 0, 2);

Zoals Aar al aangaf focus je dan alleen op de eerste bruikbare twee tekens
Gewijzigd op 05/01/2012 15:40:24 door Jelle -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/01/2012 15:43:31
Quote Anchor link
Jelle - op 05/01/2012 15:32:42:
ik onderdruk de foutmelding omdat als de variable niet bestaat (misschien bij sommige browsers?) dan boeit de error me niet en wil ik gewoon dat het script verder gaat (en die wordt dan doorverwezen bij de default)

Browsers bepalen nooit of een variabele wel of niet moet bestaan. Als een browser niks nuttigs erin wil invullen, levert PHP deze gewoon leeg op. Dus die @ kan gewoon weg.
 
Joshua van Londen

Joshua van Londen

05/01/2012 15:47:12
Quote Anchor link
Dus kan iemand mij dan een goed voorbeeld geven wat ik direct in mijn head kan plaatsen, waarbij ik alleen de link hoeft te veranderen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/01/2012 15:49:58
Quote Anchor link
Probeer zelf eens wat, er zijn al voorbeelden gegeven...
 
Joshua van Londen

Joshua van Londen

05/01/2012 15:54:31
Quote Anchor link
Er wordt net verteld dat' dat voorbeeld niet klopt of niet werkt, dus dan lijkt me dat geen goed voorbeeld.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/01/2012 15:58:24
Quote Anchor link
Met de aangepaste regel van Jelle werkt het nu wel.
 
Joshua van Londen

Joshua van Londen

05/01/2012 16:01:01
Quote Anchor link
Oké, ven testen.

Toevoeging op 05/01/2012 16:14:06:

Beste,

$language = @$_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE']; // not sure if it always exist

switch($language){

case 'nl':
header('Location: http://serveip.nl');
break;

case 'be':
header('Location: http://serveip.be');
break;

default:
header('Location: http://serveip.nl');
}

?>

Maar als ik nu dus naar serveip.nl gaat normaal, linkt die door naar https://serveip.nl alleen dan laat die opeens niet meer,

en krijg ik dit te zien,
De webpagina op https://serveip.nl/ heeft geleid tot te veel omleidingen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.