Download Limiter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »
Aftertoucher

Aftertoucher

31/08/2006 21:07:00
Quote Anchor link
hallo,

ik ben op dit moment bezig om een website voor een vriend/collega te maken. hij is bezig met muziekmixen en wil die graag delen op het net, maar het probleem is dat hij niet zoveel dataverkeer heeft.
daarom zat ik te denken aan een download limiter.
bijv, als een bestand vandaag 10x is gedownload dat er dan bijv. een melding word weergeven in de trant van 'morgen weer een dag'.
ik hoop dat jullie een beetje snappen wat ik zoek en ik hoop dat jullie mij een zetje in de goeie richting kunnen geven.

alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 22:52:53
 
Simon Blok

Simon Blok

31/08/2006 21:12:00
Quote Anchor link
alle nummers in een db zetten en daarbij een apart veld met het aantal downloads voor vandaag.
 
Aftertoucher

Aftertoucher

31/08/2006 21:14:00
Quote Anchor link
dus dan zou de link naar de download gelijk iets van insert into db worden waarmee de download 1 omhoog gaat,
maar dan is het toch eigenlijk een soort counter?
 
Michael -

Michael -

31/08/2006 21:23:00
Quote Anchor link
ja precies.
Je tabel:
Nummer: Downloads:
Blabla Remix 2

en dan in je script dus
UPDATE tabel SET downloads=downloads+1 WHERE nummer = "Blabla Remix"

En dan zou je ergens nog kunnen zetten als het 12 uur is , dat ie Downloads weer op 0 zet.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/08/2006 21:26:00
Quote Anchor link
Het is handiger als je de download een DATE veld geeft in je tabel. Dan hoef je niets op nul te zetten. Je hoeft alleen maar

SELECT COUNT(id) AS aantal
FROM tabel
WHERE datum = CURDATE()

te doen om het aantal downloads van vandaag op te halen.
 
Aftertoucher

Aftertoucher

31/08/2006 21:30:00
Quote Anchor link
dan heb ik eigenlijk nog steeds alleen een teller, ik wil zeg maar nadat het bestand bijv. 10x is gedownload dat je dan niet meer kan downloaden die dag en dat de volgende dag je weer kan downloaden...
 
Michael -

Michael -

31/08/2006 21:33:00
Quote Anchor link
@Jan, dat is inderdaad nog beter, maar wordt je database wel voller.

@ Aftertoucher: Dat kan dus op die manier. Jij haalt het getal van downloads op uit je db en controleert dat.
als getal lager is dan 10: Download
als getal is 10 of hoger: Morgen kan je weer downloaden
 
PHP Newbie

PHP Newbie

31/08/2006 21:38:00
Quote Anchor link
Turmin:
@Jan, dat is inderdaad nog beter, maar wordt je database wel voller.


Dit soort databases kunnen met gemak miljoenen records aan. Dus dat regeltje meer of minder zal niet veel uit maken ;-)
 
Aftertoucher

Aftertoucher

31/08/2006 21:42:00
Quote Anchor link
Turmin:
@ Aftertoucher: Dat kan dus op die manier. Jij haalt het getal van downloads op uit je db en controleert dat.
als getal lager is dan 10: Download
als getal is 10 of hoger: Morgen kan je weer downloaden


kan je daar een voorbeeldje van geven? ik ben er niet zo handig in...
 
Michael -

Michael -

31/08/2006 23:05:00
Quote Anchor link
Quote:
kan je daar een voorbeeldje van geven? ik ben er niet zo handig in...

Ik heb even snel iets in elkaar gezet. Het kan vast beter, maar het werkt. Het reset gedeelte zit erin voor het testen, dat zal je er beter even uit kunnen halen als je het gebruikt :P
Voorbeeld:
http://phphulp.turmin.com/downloads.php
Source:
http://phphulp.turmin.com/downloads.phps
SQL:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
CREATE TABLE `downloads` (
  `nummer` varchar(255) NOT NULL,
  `aantal` tinyint(4) NOT NULL default '0'
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

INSERT INTO `downloads` VALUES ('Remix1', 0);
INSERT INTO `downloads` VALUES ('Remix2', 0);


Edit:

Hier zit dus niks met datum in. Dan zou je nog even een veld moeten maken en vullen met NOW() maar nou geen meer tijd voor. Misschien morgenavond of dat iemand anders het af kan maken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Arend a

Arend a

01/09/2006 00:01:00
Quote Anchor link
Quote:
Dit soort databases kunnen met gemak miljoenen records aan.


Nouja. Niet echt met gemak, maar het zal vast wel kunnen :)
 
Aftertoucher

Aftertoucher

01/09/2006 19:00:00
Quote Anchor link
Turmin:
Quote:
kan je daar een voorbeeldje van geven? ik ben er niet zo handig in...

Ik heb even snel iets in elkaar gezet. Het kan vast beter, maar het werkt. Het reset gedeelte zit erin voor het testen, dat zal je er beter even uit kunnen halen als je het gebruikt :P
Voorbeeld:
http://phphulp.turmin.com/downloads.php
Source:
http://phphulp.turmin.com/downloads.phps
SQL:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
CREATE TABLE `downloads` (
  `nummer` varchar(255) NOT NULL,
  `aantal` tinyint(4) NOT NULL default '0'
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

INSERT INTO `downloads` VALUES ('Remix1', 0);
INSERT INTO `downloads` VALUES ('Remix2', 0);


Edit:

Hier zit dus niks met datum in. Dan zou je nog even een veld moeten maken en vullen met NOW() maar nou geen meer tijd voor. Misschien morgenavond of dat iemand anders het af kan maken.


dus als ik het goed begrijp zijn die values: de naam van het bestand dat gedownload word en de standaard waarde

dus als ik een nummer wil toevoegen moet ik die INSERT nog een keer uitvoeren met dfe juiste bestandsnaam?

ontzettend bedankt!:D

en die 10 per dag zou dan iets zij van als het 12 uur is dat ie dan auto-reset doet.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Aftertoucher
 
Michael -

Michael -

01/09/2006 19:11:00
Quote Anchor link
INSERT INTO `downloads` VALUES ('Remix1', 0);

Ja dit zijn de nummers die jij wilt toevoegen aan de database. Je kan het zo doen, je kan ook een phpscriptje met velden maken om het in je database te zetten.
Ik zat even over na te denken hoe je dat het makkelijkst kan doen, wissen als het 12uur, maar zonder cronjobs zal het denk ik niet goed gaan. Ik zal even de datum velden erin zetten zodat ie toch elke dag weer op 0 staat. Een ongeblikje geduld...
 
Aftertoucher

Aftertoucher

01/09/2006 19:43:00
Quote Anchor link
ik heb alle tijd :D super!
 
Michael -

Michael -

01/09/2006 19:57:00
Quote Anchor link
Ben ik weer. Het duurde even, druk druk en alles tegelijk haha.
Maar op de zelfde pagina nu de update te vinden:

Source:
http://phphulp.turmin.com/downloads.phps
(hier vind je ook de tabel voor je database)

Voorbeeld (maar deze blijft het zelfde):
http://phphulp.turmin.com/downloads.php

Als je vragen hebt dan hoor ik het wel!

Edit:

Ik ga er wel vanuit dat je weet hoe je een database connectie maakt, deze komt dan in config.php
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Aftertoucher

Aftertoucher

01/09/2006 20:04:00
Quote Anchor link
:| gruwlijk!
nog 1 klein vraagje (A) als ik nu het bestand remix2.mp3 op me server zou zetten moet ik dan ?nummer=Remix2.mp3 aanroepen?

edit 2 vraagjes eigenlijk :P
ik heb nu een form gemaakt voor het toevoegen aan de database, wat moet ik dan nu bij action invullen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Aftertoucher
 
Michael -

Michael -

01/09/2006 20:20:00
Quote Anchor link
gruwlijk? :P
Je kunt het dus met insert er zo in zetten:

INSERT INTO `downloads` VALUES ('', '2006-09-01', 'Remix2', 1);

Dan moet je het vanuit je phpmyadmin dus doen.
Je kunt ook een klein admin paginaatje maken waarmee je het nummer in je database zet (makkelijker dan steeds naar je phpmyadmin).

Als je de tabel al hebt gekopierd, ff opnieuw doen :P
Ik was de auto_increment vergeten, sorry.

Als je dan een download link naar je mp3 wilt maken hoef je er geen .mp3 achter te zetten (of heb je meerdere extensies? .wma .mp3 etc?). Ik denk wel dat je nog even een header moet toevoegen om zo de download te laten starten. Ik zal zo nog even kijken haha.
 
- -

- -

01/09/2006 21:56:00
Quote Anchor link
Maar wat nou als mensen gewoon even snuffelen op je server en dan ergens het bestandje vinden?
 
Michael -

Michael -

01/09/2006 22:17:00
Quote Anchor link
je kan ook je mp3 op je server een andere naam geven dan de naam die wordt gedownload. Weinig kans dat iemand em dan vind. En dan alsnog, waarom zou ie em dan heel vaak gaan downloaden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.