Download link word niet correct getoond.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

03/10/2019 14:37:07
Quote Anchor link
Ik heb een pagina waar je files kunt uploaden naar de server met eventuele opmerking , verwijsnummer enz.
De naam van het te uploaden bestand word in de database opgeslagen als tekst.
Als voorbeeld is er een bestand geupload naar de server onder de naam.: NC19-041 Non agglomerated material delivered.zip
Deze naam staat ook zo in de database.

Nu ga ik naar mijn pagina om de gegevens van dat verwijsnummer te bekijken en daar heb ik een link in staan die je in staat stelt betreffende file ook te downloaden, die naam van die file word gelezen natuurlijk uit de database waar ik hem opgeslagen heb.

Nu heb ik dat stukje code zo staan.:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td><div class="controls"><label class="checkbox"><?php Echo "<a class='btn' href=/NC_System/uploads/".$data1['Locatie_link'].">"?><?php echo $data1['Locatie_link']?><?php "</a>" ;?></label></div></td>


Echter wat hij in mijn link laat zien is dit.:
NC19-041-Non-agglomerated-material-delivered.zip
i.p.v.
NC19-041 Non agglomerated material delivered.zip

Kan mij iemand wellicht een toelichting geven hoe dit komt en wat daar eventueel voor een oplossing voor gebruikt kan worden?

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 17:36:37
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/10/2019 14:50:23
Quote Anchor link
Lijkt wel een schoolslag met het openen en sluiten van PHP :P
Dit is wel wat beter leesbaarder:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<td>
    <div class="controls">
        <label class="checkbox">
            <a class='btn' href="/NC_System/uploads/<?=$data1['Locatie_link'];?>"><?=$data1['Locatie_link'];?></a>
        </label>
    </div>
</td>

Je kan met str_replace() de spaties (" ") omzetten naar streepjes.
Gewijzigd op 03/10/2019 20:12:21 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

03/10/2019 14:50:48
Quote Anchor link
@topicstarter: Kijk eens naar de uiteindelijke HTML, want waarschijnlijk klopt daar geen biet van.

Er staan geen (dubbele) quotes om de href. Dat gaat sowieso niet lekker werken, en al helemaal niet met een bestandsnaam met spaties hierin.

Daarnaast output dit helemaal niets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php "</a>" ;?>


Tijd voor een straffe bak koffie?
Gewijzigd op 03/10/2019 14:52:16 door Thomas van den Heuvel
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

03/10/2019 15:58:09
Quote Anchor link
Ja die koffie heb ik wel nodig ;)

Heb het werkend thx mannen.
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

03/10/2019 20:06:48
Quote Anchor link
- Ariën - op 03/10/2019 14:50:23:
Je kan met explode() de spaties (" ") omzetten naar streepjes.

str_replace(' ','-',$var) ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/10/2019 20:11:22
Quote Anchor link
Oef, scripten en reageren tegelijk wil niet! ;-)
Ook voor mij maar even een bak koffie.
Gewijzigd op 03/10/2019 20:11:50 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.