Drop down select

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »
Kees -

Kees -

05/11/2010 12:17:59
Quote Anchor link
Hallo,

Hoe kan ik via een drop down list gegevens uit de database halen die dan vervolgens er onder worden weergegeven?

Heb al op het forum gezocht maar kon niet echt een duidelijk antwoord vinden.

Paul
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 17:33:12
 
- Mark -

- Mark -

05/11/2010 12:19:45
Quote Anchor link
Je weet hoe je doormiddel van een SELECT de gegevens normaal weergeeft zonder de dropdown?
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 12:24:08
Quote Anchor link
Ja dat lukt me
 
- Dave -

- Dave -

05/11/2010 12:25:01
 
- Mark -

- Mark -

05/11/2010 12:29:23
Quote Anchor link
Even een voorbeeld, Ik weet niet wat je precies wilt.

"SELECT whatever FROM items WHERE type = 1"

Wat jij dus bijvoorbeeld wilt is het type bepalen doormiddel van de dropdown of in wat voor richting moeten wij denken? het is toch niet zo moeilijk om van de 1 $_POST['naamdropdown'] te maken of niet?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/11/2010 12:29:48
Quote Anchor link
@Dave: daar heeft de TS niet veel aan, hij wil weten hoe dit te combineren met een drop down list.

Waar het op neer komt is dat je het formuliertje waar de drop down box onderdeel van is, moet verzenden. De gekozen waarde kun je vervolgens uit de $_POST array uitlezen en bijvoorbeeld in de WHERE clausule in een SELECT query gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
  if(isset($_POST['naam_van_dropdown'])) {
    $sDropdownValue = mysql_real_escape_string($_POST['naam_van_dropdown'];
    $sql = "
      SELECT ...
      FROM tabelnaam
      WHERE veldnaam = '"
.$sDropdownValue."'
    "
;

    // Query uitvoeren etc.
}
?>
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 12:42:57
Quote Anchor link
Mark Coenen op 05/11/2010 12:29:23:
Even een voorbeeld, Ik weet niet wat je precies wilt.

"SELECT whatever FROM items WHERE type = 1"

Wat jij dus bijvoorbeeld wilt is het type bepalen doormiddel van de dropdown of in wat voor richting moeten wij denken? het is toch niet zo moeilijk om van de 1 $_POST['naamdropdown'] te maken of niet?


Ik stuur naar me database via een formulier gegevens. In dat formulier heb ik een dropdown zitten die stuurt naar me db 1 2 3 of 4. Nu maak ik op een andere pagina een dropdown met daar in 4 opties die moeten linken naar 1 2 3 4 uit de database. Vervolgens moet die de data die bij 1 van de cijfers hoort uitlezen en alles wat daar nog meer staat terug sturen en tonen.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/11/2010 12:48:59
Quote Anchor link
Zie het voorbeeldje dat ik gaf, daar moet je dat toch mee kunnen realiseren?
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 13:30:16
Quote Anchor link
Ik heb het er nu zo ingezet maar hij doet nog steeds niet wat ik wil.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
  if(isset($_POST['dropdownn'])) {
    $sDropdownValue = mysql_real_escape_string($_POST['dropdownn']);
    $sql = "
      SELECT ...
      FROM voorbeelden
      WHERE site1 = '"
.$sDropdownValue."'
    "
;

    $teller = 0;
    while($r=mysql_fetch_array($query))
    {
    
        $id=$r["id"];
        $titelb=$r["titelb"];
        $beschrijving=$r["beschrijving"];
        $link=$r["link"];
        $imagelink=$r["imagelink"];
            if($teller == 0){
                echo '
                <div id="voorbeeld">
                    <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                    <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                    <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                    <div id="imageaf"><img src="'
.$imagelink.'"></div>
                </div>
                '
;
        $teller = 1;
        }
else{
                echo '
                <div id="voorbeeld2">
                    <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                    <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                    <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                    <div id="imageaf"><img src="'
.$imagelink.'"></div>
                </div>
            
        '
;
        $teller = 0;}
    }
}}

    echo '<select name="dropdownn">
            <option value="1">Site1</option>
            <option value="2">Site2</option>
            <option value="3">Site3</option>
            <option value="4">Site4</option>
        </select>'
;

?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/11/2010 13:33:51
Quote Anchor link
1. Je voert je query niet uit en hebt nergens controle of dat wel gelukt is.
2. Dan zal blijken dat je query nog niet klopt, je moet die ... natuurlijk wel vervangen.
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 13:55:27
Quote Anchor link
hmm lastig ik zal wel even kijken of dat me gaat lukken
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/11/2010 13:57:56
Quote Anchor link
Je mist dus nog een mysql_query() om je query daadwerkelijk uit te voeren en daarbij de benodigde foutafhandeling.

Zet dit ook eens boven aan je script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 'on');
error_reporting(E_ALL);
?>

Dan worden tenminste alle fouten weergegeven. Ik zou immers een fout bij mysql_fetch_array() verwachten omdat $query geen geldig resultaat van een mysql query is...
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 14:19:00
Quote Anchor link
heb het er boven gezet maar hij geeft geen fout meldingen?

Maar het lijkt ook wel of die niks doet want als ik er 1 uit de drop down selecteert doet die niks naar mijn idee.

Ik heb me script nu zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'post') {
  if(isset($_POST['dropdownn'])) {
    $sDropdownValue = mysql_real_escape_string($_POST['dropdownn']);
    $query = "
      SELECT *
      FROM voorbeelden
      WHERE site1 = '"
.$sDropdownValue."'
    "
;

    $teller = 0;
    while($r=mysql_fetch_array($query))
    {
    
        $id=$r["id"];
        $titelb=$r["titelb"];
        $beschrijving=$r["beschrijving"];
        $link=$r["link"];
        $imagelink=$r["imagelink"];
            if($teller == 0){
                echo '
                <div id="voorbeeld">
                    <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                    <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                    <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                    <div id="imageaf"><img src="'
.$imagelink.'"></div>
                </div>
                '
;
        $teller = 1;
        }
else{
                echo '
                <div id="voorbeeld2">
                    <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                    <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                    <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                    <div id="imageaf"><img src="'
.$imagelink.'"></div>
                </div>
            
        '
;
        $teller = 0;}
    }
}}

    echo '<form action="../sdu/voorbeelden.php" method="post">
    <select name="dropdownn">
            <option value="1">Site1</option>
            <option value="2">Site2</option>
            <option value="3">Site3</option>
            <option value="4">Site4</option>
        </select></form>'
;
?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/11/2010 14:23:57
Quote Anchor link
Echo eens wat variabelen. Kijk bijvoorbeeld of $sDropdownValue de waarde heeft die jij verwacht. Kijk of je query eruit ziet zoals je verwacht, etc...

Ik zie verder nergens een submit knop in je formulier, dus ik vermoed dat je je formulier helemaal niet verzendt. Dan zal er natuurlijk weinig gebeuren. Verder zie ik ook nog nergens mysql_query() in je code staan?
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/11/2010 14:25:34
Quote Anchor link
omdat je geen verbinding maakt met je database.. denk ik
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 14:30:09
Quote Anchor link
Dit heb ik al gedaan maar krijg er niks uit.

Zal wel me hele script neerzetten anders is het voor jullie ook heel onduidelijk.

Volledige script:

<html>
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/css.css" />
</head>

<body>
<div id="content">
<div id="header"></div>
<div id="wrapper">

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
<?php
include("config.php");
ini_set('display_errors', 'on');
error_reporting(E_ALL);

    if(isset($_GET['hoeveel'])&&is_numeric($_GET['hoeveel'])) $hoeveel = $_GET['hoeveel'];
    else $hoeveel = 6;

    $query = mysql_query("select count(*) as num from voorbeelden");
    $counter = mysql_result($query, 0, "num");

    $pages = $counter / $hoeveel;
    $pages = ceil($pages);

    if(isset($_GET['pag'])&&$_GET['pag'] <= $pages&&$_GET['pag']>0&&is_numeric($_GET['pag'])) $pag = $_GET['pag'];
    else $pag = 1;
    
    $first_result = $pag * $hoeveel - $hoeveel;
    $query = mysql_query("select * from voorbeelden order by id desc limit ".$first_result.", ".$hoeveel);

function
render_arrow($kind,$pag,$pages,$hoeveel)
{

    $pag_back = $pag-1;
    $pag_next = $pag+1;
    if($kind == "back")
    {

        echo '';
        if($pag > 1) echo '';
        echo '';
    }

    if($kind == "forward")
    {

        echo '';
        if($pag < $pages) echo '';
        echo '';    
    }
}

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'post') {
  if(isset($_POST['dropdownn'])) {
    $sDropdownValue = mysql_real_escape_string($_POST['dropdownn']);
    $query = "
      SELECT *
      FROM voorbeelden
      WHERE site1 = '"
.$sDropdownValue."'
    "
;

    $teller = 0;
    while($r=mysql_fetch_array($query))
    {
    
        $id=$r["id"];
        $titelb=$r["titelb"];
        $beschrijving=$r["beschrijving"];
        $link=$r["link"];
        $imagelink=$r["imagelink"];
            if($teller == 0){
                echo '
                <div id="voorbeeld">
                    <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                    <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                    <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                    <div id="imageaf"><img src="'
.$imagelink.'"></div>
                </div>
                '
;
        $teller = 1;
        }
else{
                echo '
                <div id="voorbeeld2">
                    <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                    <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                    <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                    <div id="imageaf"><img src="'
.$imagelink.'"></div>
                </div>
            
        '
;
        $teller = 0;}
    }
}}

    echo '<form action="../sdu/voorbeelden.php" method="post">
    <select name="dropdownn">
            <option value="1">Site1</option>
            <option value="2">Site2</option>
            <option value="3">Site3</option>
            <option value="4">Site4</option>
        </select>
        <input type="submit" name="submit" value="test"></form>'
;


    
    echo '<div id="paginas">';
function
render_pagenumbers($pag,$pages,$hoeveel)
        {

            $i = 1;
            
            while($i<=$pages)
            {

                echo '<a ';
                if($i!=$pag) echo 'href="voorbeelden.php?pagina=voorbeeld&pag='.$i.'&hoeveel='.$hoeveel.'"';
                echo '>'.$i.'</a>&nbsp;&nbsp;';
                $i++;
            }
        }

        
        $pagnavmin = $pag-1;
        $pagnavplus = $pag+1;
        
                render_arrow(back,$pag,$pages,$hoeveel);
                render_arrow(forward,$pag,$pages,$hoeveel);
                    if ($pag > 1) {
                echo '<a href="voorbeelden.php?pagina=voorbeeld&pag='.$pagnavmin.'&hoeveel='.$hoeveel.'">Vorige - </a>';
                     }

        render_pagenumbers($pag,$pages,$hoeveel);
            
                if ($pag < $pages){
                    echo '<a href="voorbeelden.php?pagina=voorbeeld&pag='.$pagnavplus.'&hoeveel='.$hoeveel.'">- Volgende</a>';
            }

?>
</div></div></div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 05/11/2010 14:31:25 door Kees -
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/11/2010 14:37:09
Quote Anchor link
dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    $query
= "
      SELECT *
      FROM voorbeelden
      WHERE site1 = '"
.$sDropdownValue."'
    "
;
?>

zal eerder
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    $query
= mysql_query("
      SELECT *
      FROM voorbeelden
      WHERE site1 = '"
.$sDropdownValue."'
    "
);
?>

moeten zijn?
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 14:40:55
Quote Anchor link
Heb het veranderd maar gebeurd niet veel meer?
 
Justin S

Justin S

05/11/2010 15:22:12
Quote Anchor link
Post ook eens je database configuratie, waarschijnlijk config.php die je include.
 
Kees -

Kees -

05/11/2010 15:27:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$db_user
= "root";
$db_pass = "vertrigo";
$db_host = "localhost";
$db_db = "testdb";

mysql_connect($db_host,$db_user,$db_pass);
mysql_select_db($db_db);
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.