dropdown menu probleem [opgelost]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »
Marco Eilander

Marco Eilander

02/08/2015 00:50:27
Quote Anchor link
Probleem is inmiddels opgelost.

Hallo,

ik probeer mijn menu te stijlen, maar het werkt niet zoals het zou moeten.
Ook werken bij mij de first-child en de last-child niet (geen idee hoe dat komt.)


Dit is het nu :
Afbeelding


html:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="menu.css"/>
<div id='cssmenu' style="margin-top:20px;">
<ul>
<li><a href="index.php">Home</a></li>
   <li class='has-sub'><a href='#'><span>Community</span></a>
      <ul>
         <li><a href="">Statistics</a></li>
         <li><a href="hiscores.php">HiScores</a></li>
         <li><a href="npc-list.php">NPC list</a></li>
      </ul>
   </li>
   <li class='has-sub'><a href='#'><span><b>sulanum</b></span></a>
      <ul>
        <li><a href="inventory.php">Inventory</a></li>
         <li><a href="myskills.php">Skills</a></li>
          <li><a href="shop.php">Shop</a></li>
          <li><a href="">Account settings</a></li>
          <li><a href="logout.php">Log out</a></li>
      </ul>
   </li>  
  
   <li class='has-sub'><a href='#'><span>komt nog</span></a>
      <ul>
        <li><a href="city.php">City</a></li>
        <li><a href="fight.php">Fight</a></li>
        <li><a href="slayer.php">Slayer tasks</a></li>
        <li><a href="travel.php">Travel</a></li>
      </ul>
   </li>
</ul>
</div>        



css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
#cssmenu ul,
#cssmenu li,
#cssmenu span,
#cssmenu a {
  margin: 0;
  padding: 0;
  position: relative;
}
#cssmenu {
  position:relative;
  top:-20px;
  left:-7px;
  margin:0 auto;
  height:60px;
  width: 1000px;
}
#cssmenu:after,
#cssmenu ul:after {
  content: '';
  display: block;
  clear: both;
}
#cssmenu a {
  background: rgba(0,0,0,0.0);
  color: #ffffff;
  display: block;
  font-family: Helvetica, Arial, Verdana, sans-serif;
  padding: 19px 20px;
  text-decoration: none;
}

#cssmenu a:nth-child(even){

border-right:1px solid #39444B;
}

#cssmenu a:nth-child(odd){
border-left:1px solid #39444B;

}
#cssmenu ul {
  list-style: none;
}
#cssmenu > ul > li {
  display: inline-block;
  float: left;
  margin: 0;
}
#cssmenu.align-center {
  text-align: center;
}
#cssmenu.align-center > ul > li {
  float: none;
}
#cssmenu.align-center ul ul {
  text-align: left;
}
#cssmenu.align-right > ul {
  float: right;
}
#cssmenu.align-right ul ul {
  text-align: right;
}
#cssmenu > ul > li > a {
  color: #ffffff;
  font-size: 12px;
}
#cssmenu.align-right  ul  li  a :last-child{
  color: #ffffff;
  font-size: 12px;

}

#cssmenu > ul > li:hover:after {
  content: '';
  display: block;
  width: 0;
  height: 0;
  position: absolute;
  left: 50%;
  bottom: 0;


}
#cssmenu > ul > li:first-child > a {

}
#cssmenu.align-right > ul > li:first-child > a,
#cssmenu.align-center > ul > li:first-child > a {
  border-radius: 0;
  -moz-border-radius: 0;
  -webkit-border-radius: 0;
}
#cssmenu.align-right > ul > li:last-child > a {
  border-radius: 0 5px 0 0;
  -moz-border-radius: 0 5px 0 0;
  -webkit-border-radius: 0 5px 0 0;
}
#cssmenu > ul > li.active > a,
#cssmenu > ul > li:hover > a {
  color: #ffffff;
  box-shadow: inset 0 0 3px #000000;
  background: rgba(0,0,0,0.5);
}
#cssmenu .has-sub {
  z-index: 1;
}
#cssmenu .has-sub:hover > ul {
  display: block;
}
#cssmenu .has-sub ul {
  display: none;
  position: absolute;
  width: 200px;
  top: 100%;
  left: 0;
}
#cssmenu.align-right .has-sub ul {
  left: auto;
  right: 0;
}
#cssmenu .has-sub ul li {
  *margin-bottom: -1px;
  

}
#cssmenu .has-sub ul li a:first-child {

}
#cssmenu ul li a{
border-bottom:1px solid #39444B;
border-top:1px solid #39444B;
}
#cssmenu ul li a:last-child{
border-right:1px solid #39444B;
}
#cssmenu .has-sub ul li a {
  background: url('images/background-main.jpg');
  font-size: 11px;
  filter: none;
  display: block;
  line-height: 120%;
  padding: 10px;
  color: #ffffff;
}
#cssmenu .has-sub ul li:hover a {
  *background: #0c7fb0;
}
#cssmenu .has-sub ul{
margin-top:-1px;
}
#cssmenu ul ul li:hover > a {
  color: #ffffff;
  
}
#cssmenu .has-sub .has-sub:hover > ul {
  display: block;
}
#cssmenu .has-sub .has-sub ul {
  display: none;
  position: absolute;
  left: 100%;
  top: 0;
}
#cssmenu.align-right .has-sub .has-sub ul,
#cssmenu.align-right ul ul ul {
  left: auto;
  right: 100%;
}
#cssmenu .has-sub .has-sub ul li a {
  background: #0c7fb0;

}
#cssmenu .has-sub .has-sub ul li a:hover {
  background: #0a6d98;
  
}
#cssmenu ul ul li{


}
#cssmenu ul ul li.last > a,
#cssmenu ul ul li:last-child > a,
#cssmenu ul ul ul li.last > a,
#cssmenu ul ul ul li:last-child > a,
#cssmenu .has-sub ul li:last-child > a,
#cssmenu .has-sub ul li.last > a {


}


Hopelijk komen jullie eruit, wat ik ook doe, het werkt niet.
Alles moet een border hebben van 1 pixel, maar mogen niet zorgen voor 2 pixel borders zoals bij home en community.
Ook moet er een border zichtbaar zijn boven "inventory" en "sulanum".

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 02/08/2015 11:10:05 door Marco Eilander
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 04:50:06
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

02/08/2015 12:09:18
Quote Anchor link
Fijn dat het is opgelost.

Het kan handig zijn om je oplossing te delen, zodat andere mensen hier ook iets aan hebben.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.