dropdown menu probleem [opgelost]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »
Marco Eilander

Marco Eilander

02/08/2015 00:50:27
Quote Anchor link
Probleem is inmiddels opgelost.

Hallo,

ik probeer mijn menu te stijlen, maar het werkt niet zoals het zou moeten.
Ook werken bij mij de first-child en de last-child niet (geen idee hoe dat komt.)


Dit is het nu :
Afbeelding


html:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="menu.css"/>
<div id='cssmenu' style="margin-top:20px;">
<ul>
<li><a href="index.php">Home</a></li>
   <li class='has-sub'><a href='#'><span>Community</span></a>
      <ul>
         <li><a href="">Statistics</a></li>
         <li><a href="hiscores.php">HiScores</a></li>
         <li><a href="npc-list.php">NPC list</a></li>
      </ul>
   </li>
   <li class='has-sub'><a href='#'><span><b>sulanum</b></span></a>
      <ul>
        <li><a href="inventory.php">Inventory</a></li>
         <li><a href="myskills.php">Skills</a></li>
          <li><a href="shop.php">Shop</a></li>
          <li><a href="">Account settings</a></li>
          <li><a href="logout.php">Log out</a></li>
      </ul>
   </li>  
  
   <li class='has-sub'><a href='#'><span>komt nog</span></a>
      <ul>
        <li><a href="city.php">City</a></li>
        <li><a href="fight.php">Fight</a></li>
        <li><a href="slayer.php">Slayer tasks</a></li>
        <li><a href="travel.php">Travel</a></li>
      </ul>
   </li>
</ul>
</div>        



css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
#cssmenu ul,
#cssmenu li,
#cssmenu span,
#cssmenu a {
  margin: 0;
  padding: 0;
  position: relative;
}
#cssmenu {
  position:relative;
  top:-20px;
  left:-7px;
  margin:0 auto;
  height:60px;
  width: 1000px;
}
#cssmenu:after,
#cssmenu ul:after {
  content: '';
  display: block;
  clear: both;
}
#cssmenu a {
  background: rgba(0,0,0,0.0);
  color: #ffffff;
  display: block;
  font-family: Helvetica, Arial, Verdana, sans-serif;
  padding: 19px 20px;
  text-decoration: none;
}

#cssmenu a:nth-child(even){

border-right:1px solid #39444B;
}

#cssmenu a:nth-child(odd){
border-left:1px solid #39444B;

}
#cssmenu ul {
  list-style: none;
}
#cssmenu > ul > li {
  display: inline-block;
  float: left;
  margin: 0;
}
#cssmenu.align-center {
  text-align: center;
}
#cssmenu.align-center > ul > li {
  float: none;
}
#cssmenu.align-center ul ul {
  text-align: left;
}
#cssmenu.align-right > ul {
  float: right;
}
#cssmenu.align-right ul ul {
  text-align: right;
}
#cssmenu > ul > li > a {
  color: #ffffff;
  font-size: 12px;
}
#cssmenu.align-right  ul  li  a :last-child{
  color: #ffffff;
  font-size: 12px;

}

#cssmenu > ul > li:hover:after {
  content: '';
  display: block;
  width: 0;
  height: 0;
  position: absolute;
  left: 50%;
  bottom: 0;


}
#cssmenu > ul > li:first-child > a {

}
#cssmenu.align-right > ul > li:first-child > a,
#cssmenu.align-center > ul > li:first-child > a {
  border-radius: 0;
  -moz-border-radius: 0;
  -webkit-border-radius: 0;
}
#cssmenu.align-right > ul > li:last-child > a {
  border-radius: 0 5px 0 0;
  -moz-border-radius: 0 5px 0 0;
  -webkit-border-radius: 0 5px 0 0;
}
#cssmenu > ul > li.active > a,
#cssmenu > ul > li:hover > a {
  color: #ffffff;
  box-shadow: inset 0 0 3px #000000;
  background: rgba(0,0,0,0.5);
}
#cssmenu .has-sub {
  z-index: 1;
}
#cssmenu .has-sub:hover > ul {
  display: block;
}
#cssmenu .has-sub ul {
  display: none;
  position: absolute;
  width: 200px;
  top: 100%;
  left: 0;
}
#cssmenu.align-right .has-sub ul {
  left: auto;
  right: 0;
}
#cssmenu .has-sub ul li {
  *margin-bottom: -1px;
  

}
#cssmenu .has-sub ul li a:first-child {

}
#cssmenu ul li a{
border-bottom:1px solid #39444B;
border-top:1px solid #39444B;
}
#cssmenu ul li a:last-child{
border-right:1px solid #39444B;
}
#cssmenu .has-sub ul li a {
  background: url('images/background-main.jpg');
  font-size: 11px;
  filter: none;
  display: block;
  line-height: 120%;
  padding: 10px;
  color: #ffffff;
}
#cssmenu .has-sub ul li:hover a {
  *background: #0c7fb0;
}
#cssmenu .has-sub ul{
margin-top:-1px;
}
#cssmenu ul ul li:hover > a {
  color: #ffffff;
  
}
#cssmenu .has-sub .has-sub:hover > ul {
  display: block;
}
#cssmenu .has-sub .has-sub ul {
  display: none;
  position: absolute;
  left: 100%;
  top: 0;
}
#cssmenu.align-right .has-sub .has-sub ul,
#cssmenu.align-right ul ul ul {
  left: auto;
  right: 100%;
}
#cssmenu .has-sub .has-sub ul li a {
  background: #0c7fb0;

}
#cssmenu .has-sub .has-sub ul li a:hover {
  background: #0a6d98;
  
}
#cssmenu ul ul li{


}
#cssmenu ul ul li.last > a,
#cssmenu ul ul li:last-child > a,
#cssmenu ul ul ul li.last > a,
#cssmenu ul ul ul li:last-child > a,
#cssmenu .has-sub ul li:last-child > a,
#cssmenu .has-sub ul li.last > a {


}


Hopelijk komen jullie eruit, wat ik ook doe, het werkt niet.
Alles moet een border hebben van 1 pixel, maar mogen niet zorgen voor 2 pixel borders zoals bij home en community.
Ook moet er een border zichtbaar zijn boven "inventory" en "sulanum".

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 02/08/2015 11:10:05 door Marco Eilander
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 19:20:22
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

02/08/2015 12:09:18
Quote Anchor link
Fijn dat het is opgelost.

Het kan handig zijn om je oplossing te delen, zodat andere mensen hier ook iets aan hebben.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.