Dropdown menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »
Write Down

Write Down

23/02/2011 17:25:45
Quote Anchor link
Hallo mensen,

Ik heb nogal een lastig dropdown menu'tje te maken. Ik heb al heel wat andere scripts bekeken, maar ik vind eigenlijk niets wat echt goed werkt.

Misschien dat ooit iemand al iets gelijkaardig is tegengekomen? Graag jullie tips!

Dit is het menu:
Afbeelding

Als je over een hoofd-item heen gaat wordt het onderlijnd en zou het submenu moeten verschijnen. (buiten bij de home-button, die blijft altijd hetzelfde) Verder moet er naast elk hoofditem een streepje. Ik hoop dat het een beetje duidelijk is.
Gewijzigd op 23/02/2011 17:26:31 door Write Down
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 08:40:19
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2011 17:28:31
Quote Anchor link
Ikzelf gebruik deze:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
$(document).ready(function(){
    
    // Initialize for the dropdown menu
    var timeout    = 500;
    var closetimer = 0;
    var ddmenuitem = 0;

    function jsddm_open(){  
        jsddm_canceltimer();
        jsddm_close();
        ddmenuitem = $(this).find('ul').css('visibility', 'visible');
    }

    function jsddm_close()    {
        if(ddmenuitem) ddmenuitem.css('visibility', 'hidden');
    }

    function jsddm_timer() {  
        closetimer = window.setTimeout(jsddm_close, timeout);
    }

    function jsddm_canceltimer() {
        if(closetimer){  
            window.clearTimeout(closetimer);
            closetimer = null;
    }    }

    $(document).ready(function() {  
        $('#menu > li').bind('mouseover', jsddm_open)
        $('#menu > li').bind('mouseout',  jsddm_timer)
    });

    document.onclick = jsddm_close;


Let op: Het gebruikt wel jQuery, en het menu moet opgebouwd zijn uit <ul> en <li>.
De opmaak is allemaal CSS die je zelf wel op kan bouwen.
Gewijzigd op 23/02/2011 17:29:23 door - Ariën -
 
Wouter J

Wouter J

23/02/2011 17:39:12
Quote Anchor link
Dit kan je gewoon met CSS doen, zal er wel even eentje maken. JS is hier niet voor nodig en al helemaal niet jQuery.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

23/02/2011 17:43:26
Quote Anchor link
Je kan ook een CSS dropdown menu maken.
Waarom altijd javascript?
 
Write Down

Write Down

23/02/2011 17:51:52
Quote Anchor link
Ik verkies inderdaad ook een CSS-menu. Alleen zie ik niet in hoe ik het in dit geval allemaal netjes kan maken.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

23/02/2011 18:23:30
Quote Anchor link
gewoon met hovers.

met javascript kan je mooiere effecten aan het verschijnen toevoegen en dat het dus niet in 1 keer in je scherm plopt
 
Maarten PHP

Maarten PHP

23/02/2011 18:45:16
Quote Anchor link
Write Down op 23/02/2011 17:51:52:
Ik verkies inderdaad ook een CSS-menu. Alleen zie ik niet in hoe ik het in dit geval allemaal netjes kan maken.


Je kan hier wat wijzer uit worden hoop ik:

HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
    <title>Welcome</title>
    <link href="styles.css" rel="stylesheet" rev="stylesheet" type="text/css">
</head>
<body>
<div id="menu">
    <div id="navbar">
        <ul>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 1</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 1-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 1-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 1-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 2</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 2-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 2-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 2-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 3</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 3-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 3-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 3-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 4</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 4-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 4-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 4-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 5</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 5-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 5-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 5-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 6</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 6-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 6-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 6-3</a></li>
            </ul>
            </li>
        </ul>
    </div>
</div>
<div id="content">
    
</div>
</body>
</html>


CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
*, *:hover, *:focus, *:active, *:link, *:visited {
    margin: 0;
    padding: 0;
    border: 0;
    outline: 0;
    list-style: none;
    text-decoration: none;
}
#menu {
    background-color: #606;
    height: 41px;
}
#navbar {
    padding-top: 5px;
    margin-left: 130px;
}
#navbar ul ul {
    margin-top: -1px;
    visibility: hidden;
    padding: 7px;
}
#navbar ul li:hover ul {
    visibility: visible;
}
#navbar ul li:link ul {
    visibility: visible;
}
#navbar ul li:visited ul {
    visibility: visible;
}
#navbar li {
    position: relative;
    float: left;
    width: 140px;
    background-color: #606;
    height: 20px;
    padding: 6px;
    margin-left: -20px;
}
#navbar li a {
    color: #DD7A00;
    font-family: Georgia;
    cursor: pointer;
    display: block;
    text-align: center;
}
#navbar li:last-child {
    -moz-border-radius-bottomright: 7px;
    -moz-border-radius-bottomleft: 7px;
    -webkit-border-radius-bottomright: 7px;
    -webkit-border-radius-bottomleft: 7px;
    -khtml-border-radius-bottomright: 7px;
    -khtml-border-radius-bottomleft: 7px;
    border-radius-bottomright: 7px;
    border-radius-bottomleft: 7px;
    padding-bottom: 10px;
}
#content {
    padding: 6px;
    text-align: left;
    width: 98.9%;
}
 
Write Down

Write Down

23/02/2011 18:58:33
Quote Anchor link
Ik heb het volgende van gemaakt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
/* Menu */
#menu {
    background-image: url(../images/menu_bg.png);
    background-repeat: repeat-x;
    height: 40px;
    width: 998px;
    margin: 0 1px 0 1px;
}
#menu ul .item, .push, .topimg, .bottomimg{
    display:none;
}
#menu ul:hover .item{
    display:block;
    background-image: url(../images/menu_hover.png);
    background-repeat: repeat-y;
    width: 200px;
}
#menu ul:hover .push {
    display: block;
    height: 15px;
    width: 200px;
    background: transparent;
}
#menu ul:hover .topimg {
    display: block;
    height: 5px;
    width: 200px;
    background-image: url(../images/menu_top.png);
    background-repeat: no-repeat;
}
#menu ul:hover .bottomimg {
    display: block;
    height: 5px;
    width: 200px;
    background-image: url(../images/menu_bottom.png);
    background-repeat: no-repeat;
}
#menu ul:hover .item a{
    color: #FFF;
    text-decoration: none;
    font-size: 10pt;
    font-weight: normal;
    padding-left: 12px;
}
#menu ul:hover .item a:hover{
    color: #FFF;
    text-decoration: underline;
}
#menu ul{
    width:100px;
    float:left;
    list-style:none;
    padding: 11px 15px 0 15px;
    font-family: helvetica, arial,helvetica,"liberation sans","dejavu sans condensed",sans-serif;
    font-weight: bold;
    font-size: 13pt;
    color: #FFF;
}
#menu .top a{
    color: #FFF;
    text-decoration: none;
}
#menu .top a:hover{
    color: #FFF;
    text-decoration: underline;
}


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
            <div id="menu">
                <ul id="menu items 1">
                    <li class="top"><a href="#">Menu item</a></li>
                    <li class="push">&nbsp;</li>
                    <li class="topimg">&nbsp;</li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 1</a></li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 2</a></li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 3</a></li>
                    <li class="bottomimg">&nbsp;</li>
                </ul>
                <ul id="menu items 2">
                    <li class="top"><a href="#">Menu item</a></li>
                    <li class="push">&nbsp;</li>
                    <li class="topimg">&nbsp;</li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 1</a></li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 2</a></li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 3</a></li>
                    <li class="bottomimg">&nbsp;</li>
                </ul>
            </div>


Dit werkt in elk geval zoals ik het wil :-)
 
Wouter J

Wouter J

23/02/2011 19:15:04
Quote Anchor link
Ik zie dat ik iets te laat ben. Maar alsnog mijn voorbeelden + codes:
Deze werkt in elk browser en is met CSS2 gemaakt
Deze werkt ook overal, maar is met CSS3 gemaakt en maakt gebruik van gradients en border-radius (werkt niet in <IE9)
 
Thomas van den Bulk

Thomas van den Bulk

23/02/2011 19:19:52
Quote Anchor link
je bent me voor wouter, wou net zeggen dat je met CSS3 ook al een heel eind kan komen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<style type="text/css">
div
{
opacity: 0;
transition-property: opacity 0.5s;
-webkit-transition:opacity 0.5s;
-o-transition-transition:opacity 0.5s;
}

div:hover
{
opacity: 1.0
}
</style>
 
Write Down

Write Down

23/02/2011 19:27:05
Quote Anchor link
Bedankt iedereen,
Bedankt Wouter!

Ik ga denk ik toch nog is mijn code wat aanpassen :-)
 
Joey Drieling

Joey Drieling

23/02/2011 23:52:30
Quote Anchor link
Grandient werk wel in IE met de filter, border-radius werkt enkel in IE9.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
.gradient{
  filter:  progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(GradientType=0,startColorstr='#e6e6e6', endColorstr='#CCCCCC'); /* IE6 & IE7 */
  -ms-filter: "progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(GradientType=0,startColorstr='#e6e6e6', endColorstr='#CCCCCC')"; /* IE8 & IE9 */
}
 
Write Down

Write Down

24/02/2011 20:02:05
Quote Anchor link
Ik verkies de CSS2 versie. Wat ik eventueel kan doen met PHP is de browser detecteren en dan al dan niet CSS3 inladen.

Wat ik me echter afvraag is hoe je op een goede manier bij de CSS2 de opbouw van het submenu ontwerpt. Dat bestaat namelijk uit een "repeat-able" stuk (y-axis), een top-background en tot slot een bottom-background.

Ik zou dit in principe met allemaal divs willen doen, maar ik wil dat liever niet. Ik ga namelijk met de tijd dit ontwerp in een CMS bouwen, dus de positie van het menu moet automatisch lopen.
 
Wouter J

Wouter J

24/02/2011 20:07:52
Quote Anchor link
Hoe wil je dan dat je submenu eruit ziet? Want als je het wil zoals het plaatje boven heb je maar 1 image nodig: De gradient. Deze maak je 1px hoog en laat je repeaten.

En als je meerdere background wil kan je gebruik maken van multiply backgrounds, helaas is dit een CSS3 functie en werkt het nu alleen nog in IE9, FF3.6/4, Chrome en Safari.
 
Write Down

Write Down

26/02/2011 09:44:53
Quote Anchor link
Beste Wouter,

Ik wil het inderdaad zoals hierboven. De gradient is aangemaakt, maar daarmee heb ik nog geen afgeronde hoekjes...
 
Wouter J

Wouter J

26/02/2011 10:54:09
Quote Anchor link
Met behulp van :before en :after is het me gelukt om het voor elkaar te krijgen:
http://waldio.webatu.com/CSS/dropdown.html

Hierbij maak ik gebruik van 4 images:
dropdown-li.png - voor de gradient in de menu balk.
dropdown-gradient.png - voor de gradient in de sub items.
dropdown-top.png - voor de ronde hoeken boven
dropdown-bottom.png - voor de ronde hoeken beneden.
 
Write Down

Write Down

26/02/2011 15:27:52
Quote Anchor link
Geweldig, bedankt!

Toevoeging op 26/02/2011 15:45:03:

Wat ik me wel even afvraag hoe heb je ervoor gezorgd dat er 1px tussen alle knoppen tussen is?
 
Gerhard l

gerhard l

26/02/2011 16:39:51
Quote Anchor link
in de nav li class staat:
margin-left: 1px;

dus tussen alle <li> 1 px ruimte
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.